Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

GERAKINI

287 odgovora na temu

#286 milenaidaki

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2623
  • ženski

Napisano: 27. Jan 2012 - 15:19

Pogledaj porukuleprsava @ 27. Jan 2012 - 07:40

Ne mogu a da se ne nadovezem na dorucak Postavljena slika Mislim da je kod nas problem sto mi ili ne doruckujemo ili nabrzaka jedemo pecivo, neki hot dog ili sendvic u kome ne vidimo salamu...burek...
pa kada dobijemo servirani dorucak da biramo između salame, zdenke, sira, kačkavalja, kuvanog jaja, pržeog jaja,pekmeza, meda, maslaca, hleba, peciva,kornfleksa, vocnog jogurta, kafe, caj-a, "sugavog djusa" (kuci pijemo samo next premium 100% za dorucak, i cedjenu narandžu neprskanu, važi...) onda ne možemo da odaberemo šta ćemo pa nam deluje kao da izbor nije dovoljno veliki Postavljena slika

Baš mi je žao što se Gerakini zatvara! Da li je zaista tačna ta tvrdnja? Mi smo planirali da neke sledeće godine opet idemo tamo.
E pa moram i ja da se nadovežem vezano za ovu polemiku oko doručka. Postavljena slika Doručak je dobar, raznovrstan i obiman, ali da može da bude bolji, može. Više raznog integralnih peciva i muslija, jela sa svežim povrćem, više raznog voća, boljih sireva i šunki, raznovrsne salatice i kuvana jela, više vegetarijanskih obroka, kolača, pa i pravi đusevi. Međutim, za to treba uplatiti hotel sa više zvezdica. Hoteli sa 3 zvezdice u Grčkoj (bar u onima u kojima sam ja bila) su imali od prilike sličan doručak ili lošiji.
Nije reč o tome šta mi jedemo kod kuće, neko voli za doručak samo da pojede malo muslija sa jogurtom ili neki sendvič, malo pite i to je to. Reč je o tome da je pitanje standarda šta sve hotel određene kategorije treba da ponudi. Mi kao korisnici imamo sva prava da ne budemo zadovoljni bez obzira na ponudu, pa makar nam nije recimo dobra temperatura kuvanih jaja, a u stvari ješćemo samo malo dvopeka sa čajem. Postavljena slika

#287 jelena.jekic

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 16. Feb 2012 - 13:41

Da li moze neka preporuka za plaze u blizini Gerakinija,
do nekih 30-ak km?

#288 E&M

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 29. Mar 2012 - 20:06

Mare Blu beach hotel

Da li je mozda neko od forumasa bio ili cuo nesto o ovom kompleksu?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0