leprsava @ 27. Jan 2012 - 07:40
Ne mogu a da se ne nadovezem na dorucak
Mislim da je kod nas problem sto mi ili ne doruckujemo ili nabrzaka jedemo pecivo, neki hot dog ili sendvic u kome ne vidimo salamu...burek...
pa kada dobijemo servirani dorucak da biramo između salame, zdenke, sira, kačkavalja, kuvanog jaja, pržeog jaja,pekmeza, meda, maslaca, hleba, peciva,kornfleksa, vocnog jogurta, kafe, caj-a, "sugavog djusa" (kuci pijemo samo next premium 100% za dorucak, i cedjenu narandžu neprskanu, važi...) onda ne možemo da odaberemo šta ćemo pa nam deluje kao da izbor nije dovoljno veliki
pa kada dobijemo servirani dorucak da biramo između salame, zdenke, sira, kačkavalja, kuvanog jaja, pržeog jaja,pekmeza, meda, maslaca, hleba, peciva,kornfleksa, vocnog jogurta, kafe, caj-a, "sugavog djusa" (kuci pijemo samo next premium 100% za dorucak, i cedjenu narandžu neprskanu, važi...) onda ne možemo da odaberemo šta ćemo pa nam deluje kao da izbor nije dovoljno veliki
Baš mi je žao što se Gerakini zatvara! Da li je zaista tačna ta tvrdnja? Mi smo planirali da neke sledeće godine opet idemo tamo.
E pa moram i ja da se nadovežem vezano za ovu polemiku oko doručka.
Nije reč o tome šta mi jedemo kod kuće, neko voli za doručak samo da pojede malo muslija sa jogurtom ili neki sendvič, malo pite i to je to. Reč je o tome da je pitanje standarda šta sve hotel određene kategorije treba da ponudi. Mi kao korisnici imamo sva prava da ne budemo zadovoljni bez obzira na ponudu, pa makar nam nije recimo dobra temperatura kuvanih jaja, a u stvari ješćemo samo malo dvopeka sa čajem.