GERAKINI
Napisano: 09. May 2007 - 20:16
Do sada sam uvek isla preko Sabre, a ove godine u Gerakini preko Turist Trade-a. Od Sabre sam odustala samo zato sto rade fiksne datume i smene, a kod ovih mozes sam da biras kad kreces i koliko ostajes.
Pogledaj i Ave Tours, mislim da su koji evro jeftiniji od Turist Trade, ali meni nisu bili nesto preterano ljubazni pa odoh kod ovih.
Koji termin planiras?
Napisano: 10. May 2007 - 13:51
Zaboravila sam da te pitam koliko ima kreveta u sobi u bungalovu?
Napisano: 10. May 2007 - 15:13
Mislim da oni to prilagodjavaju broju clanova porodice jer sam videla i vecih bungalova a i istih kao nas sa vise kreveta.
Ne brini se bice dosta mesta
Napisano: 10. May 2007 - 17:22
A moram jos malo da budem dosadna:) Reci mi jel decija animacija traje ceo dan ili samo kao kids klub uvece. Ovi britanci spominju ceo dan, ali ne znam da li je to samo za njih.
Napisano: 11. May 2007 - 09:51
Bila sam u hotelima koji su sami organizovali animaciju za odrasle i decu, ali ovo ocigledno rade agencije ciji su gosti tu.
Napisano: 11. May 2007 - 15:15
Napisano: 26. May 2007 - 03:01
Ko isto ide tamo?
Ovu poruku je izmenio suki: 26. Nov 2010 - 12:31
Napisano: 26. May 2007 - 09:53
Bungalovi su blizu mora, sve je puno zelenila, plaza je fina, bazen je ok, mesto je malo , svega nekoliko restorancica i malih prodavnica, velika samoposluga je na desetak kilometara, u principu sve ok.
Ako je u pitanju bungalov neces pogresiti, ali ako je u pitanju smestaj u samom hotelu na ko zna kom spratu, onda ne.
Napisano: 26. May 2007 - 10:26
Ove godine smo se odlucili za Gerakinu Beach, jer bungalovi sasvim izgledaju ok, i nasli smo puno pozivtivnih misljenja od engleskih turista preko Thompson-a. Kazu da je plaza ok, klopa isto (samo kao Rusi prave guzvu oko svedskog stola (!?), bazen je ok samo je guzva za lezaljke, imaju kids club. Sve obecava a kako ce biti javicu.
Sta odabrati? Ako ti nije puno da izdvojih nekih 80-ak evra za polu pansion (avgust) u Lagomandri idi tamo, a ako ne Gerakini. Ipak je kod njih cena mnogo pristupacnija.
Napisano: 26. May 2007 - 11:35
Ja sam prosle godine bila u nekoj vili na samoj plazi u Gerakiniju, apartman 4/1 je bio cini mi se 55 eura dnevno, direktno bez agencije.
A plaza je tacno kraj tog hotela.
Napisano: 26. May 2007 - 12:36
Napisano: 26. May 2007 - 12:54
Cena nije bas smesna, ali dodje jeftinije nego da smo u apartmanu i da jedemo u restoranu, a da ne spominjem kolicinu hrane i vreme cekanja. Taman dok mi dodje hrana u restoranu deca vise ne mogu da sede
Napisano: 26. May 2007 - 14:19
Napisano: 26. May 2007 - 14:21
Jako je prijatan i objasnice ti na koje plaze mozete ponekad da odetu u blizini.
Napisano: 13. Jul 2007 - 23:03
Smešteni smo bili u hotelskoj sobi,koja je imala 2 odvojene prostorije,jednu sa 2 kreveta a druga sa jednim krevetom i dvosedom na razvlačenje( pri prijavi u agenciji tražio sam dvokrevetnu sobu, a dobio sam ovu na recepciji hotela ).Iz obe prostorije bio je izlaz na tearasu koja je gledala na veliki hotelski kompleks pun bungalova i zelenila i sa pogledom na more.Kupatilo je veliko i prostrano,u sobi je bio i frižider na korišćenje,Soba se čistila svakog dana , a peškiri ( veliki i mali) i posteljina su se menjali na svaka 2 dana.Hrana u restoranu (doručak od 07-10,večera 18 30-21) je bila zadovoljavajuća za cenu koju platiš. Plaza je super,pescana,lezaljke i suncobrani se placaju (7 eur,2 ležaljke+suncobran,ako platiš za 10 dana odjednom,dobiješ 1 dan gratis ) ali ne morate da plaćate, možete spustiti svoj peškir i suncobran gde želite i niko vam nece zameriti.U sklopu jednog od restorana nalazi se i bazen (slatka voda ) koji radi od 10-18 časova,i prava je ludnica za nalazenje mesta na bazenu. U sklopu kompleksa nalazi se i mini market,koji je malo skuplji u odnosu na market koji se nalazi otptilike na 10 minuta od hotela.
Svako veče je neko tematsko veče (grčko veče,disco veče,predstava za decu,biranje najboljeg para,veče sa skečevima…) u restoranu koji se nalazi u sklopu hotelskog kompeksa. Svako vece imaju i program za klince (Mini disco) sa animatorima,to je pravo uzivanje za klince.
Nas je najvise odusevilo zelenilo,park je predivan,možeš slobodno da pustiš dete da trči i da se igra a da ne razmišljaš.U kompleksu je bilo malo naših ljudi,puno je Rusa,Madjar,Bugara,Poljaka,Nemaca i Engleza.
Ako neko želi provesti lep odmor sa porodicom,neće pogrešiti ako se opredeli za Gerakinu Beach Hotel & bungalows.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0