Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Ber, Cirih, Bazel, Zeneva

• Ne možete pisati na ovoj temi
9 odgovora na temu

#1 Markoczv

backpacker

• Član
  • Poruka:29
  • muški

Napisano: 27. Feb 2011 - 17:41

Planiram da krajem maja ili pocetkom juna idem u Svajcarsku, u principu svejedno mi je koje mesto, zanima me kako najjeftinije da stignem u Svicu. U Maju imam opciju povratka automobilom, a ako bih isao u Junu onda bih trazio povratnu.
Sta je najjeftinija opcija? U principu necu za 10-20 eura da se vozim ceo dan u busu, najradije bih isao Avionom ako postoji razumna cena, na primer citao sam na forumu da su ljudi Wizz-om isli u Dortmund za 65e povratna karta sto je ok cena. Ako neko ima iskustva nek podeli.

Ovu poruku je izmenio Markoczv: 27. Feb 2011 - 17:42

#2 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4289
  • ženski

Napisano: 20. Mar 2011 - 14:18

Marko,
Ja sam putovala za Švajcarsku, tačnije Bern u oktobru 2o1o. godine autobusom i prezadovoljna sam.
Nije samo u pitanju cena prevoza do Švajcarske, već je bitno gde ćeš tačno tamo biti, jer su vozovi tamo jaako skupi.
Ja sam imala problem kako da stignem do Švajcarske, slučajno sam naletela na ovu opciju koju ti spominjem, pa ako te zanima - kuckaj mi na PP da ti objasnim sve !!!

Pozdrav, :)

* * * Postavljena slika * * *

* * *

#3 lav

svetski putnik

• Član
  • Poruka:947

Napisano: 20. Mar 2011 - 14:56

Pogledaj porukuMarkoczv @ 27. Feb 2011 - 17:41

Planiram da krajem maja ili pocetkom juna idem u Svajcarsku, u principu svejedno mi je koje mesto, zanima me kako najjeftinije da stignem u Svicu. U Maju imam opciju povratka automobilom, a ako bih isao u Junu onda bih trazio povratnu.
Sta je najjeftinija opcija? U principu necu za 10-20 eura da se vozim ceo dan u busu, najradije bih isao Avionom ako postoji razumna cena, na primer citao sam na forumu da su ljudi Wizz-om isli u Dortmund za 65e povratna karta sto je ok cena. Ako neko ima iskustva nek podeli.

Nailazila sam na povratne avionske karte iz Beograda za 120e. U pitanju su bile akcije, treba pratiti. Savetujem ti i da odes na sajt EasyJeta,slecu i u Zenevu i u Bazel, pa da se iskombinujes i uklopis letove.Preko Wizzaira mozes povoljno do Rima, Minhena, Brisela, Dortmunda...

Ovu poruku je izmenio lav: 20. Mar 2011 - 14:57

#4 lav

svetski putnik

• Član

Napisano: 20. Mar 2011 - 23:18

Marko, JAT ponovo pokrece akciju i vec sutra se mogu pazariti karte po promotivnoj ceni.
Povratna do Ciriha je 129e za putovanja do 15. juna.

#5 Markoczv

backpacker

• Član
  • Poruka:29
  • muški

Napisano: 21. Mar 2011 - 04:10

Hvala vam svima, meni je najveci problem sto mi putovanje zavisi od nekih obaveza uaprilu, tako da bih ja to znao do 10ak dana pre polaska, sto mi suzava izbor. 120e avionom nije mnogo a ni cena autobusa niej velika.

#6 ja_ns

turista

• Član
  • Poruka:91

Napisano: 27. Mar 2011 - 16:54

Ako planiras da obilazis vise mesta po Svajcarskoj, i za to koristis voz, predlazem da kupis Interrail kartu koja vazi samo za Svajcarsku 3/4/6/8 dana u jednom mesecu. Cene mozes pogledati http://ztp.cmass3.in...revoza_v01.html i tu kartu kupujes na zeleznickoj stanici u Srbiji. Ja sam prosle godine koristio tu kartu, i cena za 6 dana je bila 190 eur. Doplate za vecinu vozova nema, osim za TGV i jos nekolicinu.

#7 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 08. May 2011 - 20:11

* AUTOBUSKI PREVOZ OD STANICE "BAS" U BEOGRADU DO ŠVAJCARSKE ***

U oktobru mesecu 2o1o. godine sam putovala autobusom do Berna, pa posle do Lozane.
U mojim foto-turama imate šta tamo treba videti i obići.

Između ostalih FT koje možete pogledati imate i FT:

** LAUSANNE - LOSANNA /info/ (1) ***

http://www.putovanja...a/galerija/6796

u kojoj je tačno opisano KAKO se autobusom može jednostavno i lako stići do Švajcarske.

Kroz 4 FT takođe Vas vodim i kroz Olimpijski park i Olimpijski muzej u Lozani u luci OUCHY.

Ovu poruku je izmenio Biljana P: 08. May 2011 - 20:24

* * *

#8 lav

svetski putnik

• Član

Napisano: 09. May 2011 - 04:41

Karte do Memingena sada se mogu uzeti veoma povoljno, pa nema razloga klackati se po autobusima. Od Memingena do gradova u Svajcarskoj moze se ici vozom, takodje po povoljnim cenama ukoliko se karte rezervisu na vreme. Dakle, i jeftinije i konfornije!

#9 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 13. May 2011 - 18:03

Pogledaj porukuBiljana P @ 20. Mar 2011 - 14:18

Nije samo u pitanju cena prevoza do Švajcarske, već je bitno gde ćeš tačno tamo biti, jer su vozovi tamo jaako skupi.

A evo i karata za voz na relaciji BERN - LOZANA --- oktobar mesec 2o1o. godine:

Postavljena slika

Znači,
1 pravac --- 31 CHF;
povratna --- 62 CHF;

To bi na današnji dan izgledalo ovako:

31 CHF = 2438.59 RSD i 62 CHF = 4877.196 RSD;

* * *

#10 jelena4

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • ženski

Napisano: 26. Dec 2011 - 08:58

Pogledaj porukuBiljana 2302 @ 20. Mar 2011 - 14:18

Marko,
Ja sam putovala za Švajcarsku, tačnije Bern u oktobru 2o1o. godine autobusom i prezadovoljna sam.

molim vas recite mi koliko vas kostala povratna karta i koji je to prevoznik za Bern

Ovu poruku je izmenio DraganV: 28. Dec 2011 - 13:31
skracen citat

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0