Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sarimsakli

487 odgovora na temu

#481 nele car

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • muški

Napisano: 18. Apr 2012 - 00:04

Pogledaj porukunavolim @ 19. Jul 2011 - 12:03

Dragi forumasi & forumasice,
evo mog izvjestaja iz Sarimsaklija (sa zakasnjenjem od 10 i malo vise dana).
Prvi put smo bili u Turskoj (u Sarimsakliju), u periodu od 20.06. do 06.07.2011.

Mozda najbolje da pocnem od agencije i smjestaja.

Aranzman smo uplatili preko agencije Holiday, iz Kragujevca. Oko Nove godine smo poceli da pratimo (i analiziramo) ponude nekoliko agencija - najpovoljnija je bila ponuda ove agencije. Sa 2-3 email-a smo rezervisali i uplatili aranzman (tacno 1000 evra za 16 dana u hotelu Amfora - dobili smo gratis za jedno dijete),
...

Jel dozvoljeno pusenje u krugu hotela, sobi i pored bazena?

Ovu poruku je izmenio mikap: 27. Apr 2012 - 22:22
Skracen citat

#482 japvuk

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 27. Apr 2012 - 21:04

Odličan i koristan opis koji je sigurno iziskivao mnogo vremena.Svaka čast.
Kakva su vam iskustva tokom putovanja.Kojom ste putanjom išli ,da li ste
usput spavali i sl.Mi ćemo ići ovog leta krajem juna.Pozdrav

#483 navolim

putnik

• Član
  • Poruka:127

Napisano: 30. Apr 2012 - 14:54

Pogledaj porukugaga carica @ 18. Apr 2012 - 00:04

Jel dozvoljeno pusenje u krugu hotela, sobi i pored bazena?
I ja i supruga smo nepusaci, tako da nismo obracali paznju na pravila u vezi pusenja ... supruga nije sigurna, ali misli da je bilo dozvoljeno pusenje pored bazena, ali ne i na recepciji ...

#484 navolim

putnik

• Član
  • Poruka:127

Napisano: 30. Apr 2012 - 15:03

Pogledaj porukujapvuk @ 27. Apr 2012 - 21:04

Odličan i koristan opis koji je sigurno iziskivao mnogo vremena.Svaka čast.
Kakva su vam iskustva tokom putovanja.Kojom ste putanjom išli ,da li ste
usput spavali i sl.Mi ćemo ići ovog leta krajem juna.Pozdrav

Put do Sarimsaklija (i nazad) sam opisao u podforumu: 'Turska kolima'.
Ukratko:
- do Sarimsaklija sam isao relacijom: Beograd - Dojran (prenociste u DanDar-u) - Grcka (Egnatia Odos do granice sa Turskom) - Dardaneli (Gelibolu - Cardak) - Sarimsakli,
- povratak je bio preko Bugarske (planirali smo i povratak preko Grcke, sa zeljom da provedemo par dana u Grckoj, ali zbog dogadjaja u Grckoj, proslog juna/jula, smo odustali),
- proslog ljeta (kraj juna, pocetak jula) su u Turskoj bili radovi na skoro svim pravcima do Sarimsaklija (pa prilagodite voznju),
- ...

Cinjenica je da je preko Bugarske put kraci, ali bih ja opet isao Egnatia Odos-om ... no, svako ima svoja pravila i zelje i kalkulacije (sto je i opravdano s obzirom na cijene goriva) ...

Zelim vam srecan put - uzivacete u Sarimsakliju :)

#485 Nenad Svarog

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 17. May 2012 - 19:03

Ljudi, imam pitanje......

Ove godine planiram sa devojkom da putujem u Sarimsakli, i odabrali smo da idemo u hotel Oltay (to je preko puta Kalifa ako sam razumeo).......... Putujemo sa agencijom Omni turs.

Moze li neko da mi kaze nesto o ovom hotelu i ovoj agenciji?

P.S. Inace clanci o gradu, plazi i regiji su tako dobri da imam osecaj kao da sam vec tamo putovao

#486 vesnamaks

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 18. May 2012 - 12:54

Da li neko ima informacije o hotelu Grand Milano?

#487 Fataly

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 23. May 2012 - 14:38

Izbor za ovogodisnje letovanje je Sarimsakli preko Holideja, i to 14 nocenja - od 29.8. do 12.9. E sad, nekako mi se dopao hotel Ergin, ali nigde ne mogu da nadjem nikakve informacije iz prve ruke. Jel nekad neko bio u tom hotelu, ili bar da poznaje nekog ko je bio? Svaka informacija je dobro dosla... :thankyou:

#488 VlaMar

turista

• Član
  • Poruka:68
  • muški

Napisano: juče, 19:42

Jedno pitanje za forumase koji su letovali u hotelu Buyuk Berk: da li u all-inclusive konceptu postoji i bar na plazi?

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 1, gosti: 1, skriveni članovi: 0