Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Egipat

260 odgovora na temu

#31 DrDent

putnik

• Član
  • Poruka:124

Napisano: 03. Mar 2011 - 00:42

Pogledaj porukudujaspasa @ 03. Mar 2011 - 00:26

Posle ove vaše priče teško je odlučiti se za bilo koju agenciju,osim za Argus. Meni oni ne odgovaraju zbog dužine boravka od samo 10 dana. Dodjemo, odemo na dva izleta i odemo. Više mi odgovara 14 dana, ali već su mnogi izrazili sumnju u ovu novu agenciju, koja baš to nudi! Šta raditi?

Wayout je odlican, stvarno, bar sto se tice Egipta. Za Tunis ne znam, jedva cekam da izbace cenovnik pa da ih probam :D

#32 Maya 2010

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: 03. Mar 2011 - 01:22

Niko nije hteo da zaplasi, ali istorija lokalne agencije plus to da je celokupan radni kadarConte-a malo daje gorak ukus u ustima - postavljeno je samokao upozorenje - naravno da niko ne zeli da ima problem. Samo neka prva grupa ode pa da vidimo da li ce biti srecni. Sto se tice izleta - skoro sve agencije imaju 2 dana Luxor, 2 dana Kairo, manastiri svetog Luke i Antonija kod Zafrane, jedino sto kao i oni mora da bude odredjeni broj da bi se islo na te ekskurzije. Neke agencije imaju i hram Denderu - prelep hram na pola puta do Luxora, ko nije bio treba da vidi.

#33 matorci sa slavije

putnik

• Član
  • Poruka:104
  • muški

Napisano: 03. Mar 2011 - 02:05

Pogledaj porukusnezana7 @ 02. Mar 2011 - 20:06

Ja prosle godine cekala da svi izbace cene i hotele,pa izvisila prvo za jedan a onda i za drugi,pa na kraju resih da odustanem od Egipta.Ja cu verovatno svoj novac poveriti ovoj novoj agenciji United,jer nece oni da zeznu stvar na pocetku sezone,vec malo kasnije(samo se nadam).
Resili ljudi da sami rade bez nasih agencija-sta je tu lose?
Videcemo da li sam baksuz,a Joly vise na radi kao ni Conte,zar to nisu bile nase pouzdane agencije.

Sad sam ih i ja pogledao,nigde ne pise,koliko su taxe,i ko vozi,sta je ukljuceno u cenu,a sta nije,nema ni programa putovanja,i oni insistiraju na usluziAL,a to je po meni bacanje para.Treba jos sacekati,Wayout,i Spirit,pa ce mo videti.

#34 talamasca

turista

• Član
  • Poruka:1272
  • muški

Napisano: 03. Mar 2011 - 09:00

Pogledaj porukuLili @ 02. Mar 2011 - 11:34

..razmisljala sam i o El Gouni, ali sam cula da je more tamo kao bara. Kakvi su tvoji utisci o EG, sto se mora tice?

El Guna je prelepa, kao iz filma. Malo dah luksuza, malo afrički šmek. Obišao sam je na 1 dan. Znam da ima dve glavne plaže, mislim da je voda ok kao i svugde. Uostalom, pogledaj moju ft. Ipak, za naše ljude mislim da nije EG. Puna je Rusa i Nemaca, a i sve je prilagođeno njihovom džepu. Uvek je možeš obići, ali je neisplativo tamo provesti odmor. Pozdrav!

Pogledaj porukuLili @ 02. Mar 2011 - 20:44

..dok mi cekamo druge agencije i posle ispadne da su ovi imali bolju ponudu, dotle kod njih sve rasprodato. Moja drugarica se tako ispalila sa Argusom, cekala Spirit i posle kada je videla da je Argus povoljniji, dzaba nije bilo vise mesta.

Jeste, Argus je bio najpovoljniji i kad smo mi išli. :cool:

#35 badenac

turista

• Član
  • Poruka:79
  • muški

Napisano: 03. Mar 2011 - 09:08

Pogledaj porukuMaya 2010 @ 03. Mar 2011 - 01:22

Niko nije hteo da zaplasi, ali istorija lokalne agencije plus to da je celokupan radni kadarConte-a malo daje gorak ukus u ustima - postavljeno je samokao upozorenje - naravno da niko ne zeli da ima problem. Samo neka prva grupa ode pa da vidimo da li ce biti srecni. Sto se tice izleta - skoro sve agencije imaju 2 dana Luxor, 2 dana Kairo, manastiri svetog Luke i Antonija kod Zafrane, jedino sto kao i oni mora da bude odredjeni broj da bi se islo na te ekskurzije. Neke agencije imaju i hram Denderu - prelep hram na pola puta do Luxora, ko nije bio treba da vidi.
Spirit prosle ,a ni pretprosle godine, nije imao 2 dana Luxor niti manastire Zafarane.Po katalozima,ove izlete prosle godine nisu imali ni Argus ni Kontiki.

#36 Lili

svetski putnik

• Član
  • Poruka:794

Napisano: 03. Mar 2011 - 11:50

@m. sa slavije - ja sam ih zvala i rekli su da tek 10tog pocinju da rade, tada ce da ubace jos hotela..verovatno jos sredjuju sajt..moja pretpostavka..

meni takodje odgovara njihov broj dana, a i cena, ali ako ce da me vrate sa aerodroma, bolje i 10 nego nijedan...

nadam se da ce oko 10tog biti ponuda jos nekih agencija a da ni argus nece rasprodati svoje aranzmane..
Postavljena slika

#37 Lili

svetski putnik

• Član

Napisano: 03. Mar 2011 - 12:01

Pogledaj porukutalamasca @ 03. Mar 2011 - 09:00

El Guna je prelepa, kao iz filma. Malo dah luksuza, malo afrički šmek. Obišao sam je na 1 dan. Znam da ima dve glavne plaže, mislim da je voda ok kao i svugde. Uostalom, pogledaj moju ft. Ipak, za naše ljude mislim da nije EG. Puna je Rusa i Nemaca, a i sve je prilagođeno njihovom džepu. Uvek je možeš obići, ali je neisplativo tamo provesti odmor. Pozdrav!

cekaj, ako ja uzmem AI aranzman i odgovara mi cena istog, zar je vazno kolike su cene van hotela? za taj jedan ili dva cedjena manga sto popijem uvece van hotela ne mogu bas da me enormno oderu..da kupujem necu nista, a i ako me neko bas smori da mu nesto donesem, tipa tabure ili sta vec, mogu jedno vece ili popodne da odem do Hurghade..
videla sam imaju neke male slatke hotelcice sa AI ponudom, sto ja vise volim od ogromnih resorta..malo mi je smor sto se ide camcem do plaze, ali ajde i to je 10 min..
videcu da li ce biti ponuda nasih agencija za EG pa cu jos da razmislim da li Sarm ili EG..tebi, u svakom slucaju, hvala na odgovoru..
Postavljena slika

#38 mrshavko

backpacker

• Član
  • Poruka:23

Napisano: 03. Mar 2011 - 17:47

Ja uplatio danas preko Argusa za Grand Plazu,pa sta bude,bice. I prosle godine sam isao preko njih,sve e bilo ok pa mislim da ne menjam.Gledao sam i ponudu United-a,jesu povoljniji za nekih 10-15% ali nisam hteo bas ja ispitujem kakvi su. do sledece godine ima vremena pa ako se dobro pokazu,idemo preko njih.

#39 Danche

putnik

• Član
  • Poruka:159
  • ženski

Napisano: 03. Mar 2011 - 19:53

Ja prosle godine u hurgadi preko argusa, ostala bez hotela! Tako da sam rekla nikad vishe! Vozali nas ceo dan po hurgadi da nam nadju drugi hotel...uzas! Jesu nam dali dosta bolji, ali zato sto je grupa bila slozna i nismo hteli da budemo u nekim budzacima gde su nas prvenstveno odveli. Ma, sve agencije u srbiju su uzasne a drugo sto deru od cena
...SaNd in my sHoes...

#40 Lili

svetski putnik

• Član

Napisano: 03. Mar 2011 - 20:50

Pogledaj porukumrshavko @ 03. Mar 2011 - 17:47

Ja uplatio danas preko Argusa za Grand Plazu,pa sta bude,bice. I prosle godine sam isao preko njih,sve e bilo ok pa mislim da ne menjam.Gledao sam i ponudu United-a,jesu povoljniji za nekih 10-15% ali nisam hteo bas ja ispitujem kakvi su. do sledece godine ima vremena pa ako se dobro pokazu,idemo preko njih.

ti mrsavko povukao nogu..bravo..argus mi ima nesto malo dana, da je bar 12-13..kada ides? primetila sam da ko ide utorkom dobije dan vise nego ko ide petkom..jednom sam bila sa argusom, bilo je ok posto ne idem na izlete pa mi vodic nije ni trebao..ali sam provalila tada da su ovi sto su bili u istom hotelu sa spiritom imali dan vise za iste pare..ali to se menja iz godine u godinu..

ja bih licno isla sa united..pa moraju sada da se pokazu u najboljem svetlu..ali sacekacu da vidim jos neke ponude..nadam se da necu na kraju izvisiti za ono sto mi se svidja, posto vidim da mrshavko i kolege ne znaju za Boga, to samo uplacuje..
Postavljena slika

#41 mrshavko

backpacker

• Član
  • Poruka:23

Napisano: 03. Mar 2011 - 21:56

Idem 14.6.Znaci utorak. Prosle godine sam isao istog datuma ali je let bio nocni a ove je dnevni.

#42 Lili

svetski putnik

• Član

Napisano: 03. Mar 2011 - 22:16

da super je, u pola sest ujutru je let( tako bar pise)...obavezno obucite kupace da mozete da se buckate dok cekate sobu..
Postavljena slika

#43 mina70

putnik

• Član
  • Poruka:139
  • ženski

Napisano: 04. Mar 2011 - 14:26

Pogledaj porukuMaya 2010 @ 03. Mar 2011 - 16:17

imali su rosle godine Way out, Big Blue, Filip travel i jos neki, ali sve je to uzavisnosti od broja gostiju, svako ce organizovati ako ima dovoljno

Ja sam prosle godine isla sa BIg Blue-om i nije nam ni jednog momenta ponudjen ni jedan dvodnevni izlet, a isli smo sredinom jula sto znaci da je sigurno bilo dovoljno gostiju

#44 srećan putnik

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:497
  • muški

Napisano: 05. Mar 2011 - 17:58

Putujem sa agencijom Kon Tiki u Šarm 14.03. :D Kažu da je Mubarak u Šarmu i da kuva odličan čaj, pa žurim da probam. Ako preteknem, čuće se!:klap: A ako ne preteknem :lud:

#45 dujaspasa

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:444
  • ženski

Napisano: 05. Mar 2011 - 18:12

Molim te napiši nam kako je bilo,kad se vratiš!
Hvala unapred!
Egipat,Tunis,Kipar,Malta,Grčka,Jordan..

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0