Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Egipat

260 odgovora na temu

#16 dujaspasa

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:444
  • ženski

Napisano: 28. Feb 2011 - 16:41

Da li neko zna kakvi su načini plaćanja. Tj koliko avans, a kako ostatak?
Egipat,Tunis,Kipar,Malta,Grčka,Jordan..

#17 lemonde29

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 28. Feb 2011 - 17:28

Pogledaj porukusnezana7 @ 28. Feb 2011 - 16:05

Cene koje uporedjujes sa Argusom su na bazi 10 nocenja a ovaj navedeni termin iz United-a je 11 noci.(mada prosle godine koliko mogu da se setim neki su se zalili na argus da su im ukrali dane,pa su valjda imali po 9 noci-proveri).

Mislio sam da je vremenski isti broj dana tj noci od 2.-13. juna i od 3.-14.juna, al dobro nije ni vazno. Moje licno misljenje je da cu poverenje pre pokloniti nekoj agenciji koju poznajem od ranije nego nekoj novo-vaskrsloj kojoj su vlasnici egipcani (kao wayout koja je po meni ocajna agencija), cene po ovom cenovniku koji komentarisemo i nisu toliko bolje da bih rizikovao... ali, na kraju znacemo o cemu se ovde radi tek kad se prva grupa vrati nazad (ako prezivi) :biggrin:

#18 jack969

backpacker

• Član
  • Poruka:16

Napisano: 01. Mar 2011 - 18:07

Koliko je verovati novoj agenciji i sa kojom srpskom agencijom saradjuje?
Zna li neko bitne pojedinosti za prijatno letovanje u Hurgadi sa njima???
ipak je bezbednost i sigurnost na mestu broj jedan, da ne bude kao prosle godine odu gosti, a tamo snalazi se kako znas!!!

#19 pedjolino90

putnik

• Član
  • Poruka:172

Napisano: 01. Mar 2011 - 21:53

Pogledaj porukujack969 @ 01. Mar 2011 - 18:07

Koliko je verovati novoj agenciji i sa kojom srpskom agencijom saradjuje?
Zna li neko bitne pojedinosti za prijatno letovanje u Hurgadi sa njima???
ipak je bezbednost i sigurnost na mestu broj jedan, da ne bude kao prosle godine odu gosti, a tamo snalazi se kako znas!!!

Sve agencije ce avio varinate izbaciti tek posto se zavrsi najveci sajam turizma u Evropi koji se odrzava u Berlinu 9 marta , jos samo par dana da se strpimo svi i eto nama jeftinih avio aranzmana , kazu da ce cene u Tunisu i Egiptu otici dole minumum 15% u odnosu na proslogodisnje sto je jako lepa vast !!!!!!!!!!!!!!!!

#20 Lili

svetski putnik

• Član
  • Poruka:794

Napisano: 01. Mar 2011 - 22:10

ja zvala ove nove i inspektor Radisa saznao sledece:
- jos nisu poceli da rade, pocinju 10tog
- agencija je egipatska ili sestrinska neke egipatske
- posle 10tog bice jos hotela u ponudi
- avio prevoznik je neki low cost, ali zaboravih koji..mislim neki nas sto radi samo chartere..

mene nesto uhvatilo ludilo da idem u Sharm, sto ne znaci da necu promeniti misljenje jos zilion puta..ali ko velim, gde Hosni - tu i ja..ne daju njemu da izadje iz Sharma, ja cu da se solidarisem..ako treba nosicu i transparent: Gamale, ozeni me...
Postavljena slika

#21 mina70

putnik

• Član
  • Poruka:139
  • ženski

Napisano: 02. Mar 2011 - 00:13

Pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari! - sto rece naziv knjige.
A mi posle da nosimo transparente da te pusti!
Gde da nadjemo tol`ke kamile? Postavljena slika Postavljena slika

#22 Lili

svetski putnik

• Član

Napisano: 02. Mar 2011 - 00:32

ma ne brini..dace mali Hosnijev sve sto se nakrao samo da me se otarasi..kada sam poslednji put isla u egipat, bila neka frka, kidnapovali neke turiste, sada i zaboravih celu pricu..elem, moja keva se zabrinula da me ne kidnapuju, posto sam isla sama i ja joj mudro zborih da je to jedini nacin da se obogatimo..samo da se dobro iscenjka kada je budu molili da me uzme nazad..
Postavljena slika

#23 badenac

turista

• Član
  • Poruka:79
  • muški

Napisano: 02. Mar 2011 - 10:05

Pogledaj porukupedjolino90 @ 01. Mar 2011 - 21:53

Sve agencije ce avio varinate izbaciti tek posto se zavrsi najveci sajam turizma u Evropi koji se odrzava u Berlinu 9 marta , jos samo par dana da se strpimo svi i eto nama jeftinih avio aranzmana , kazu da ce cene u Tunisu i Egiptu otici dole minumum 15% u odnosu na proslogodisnje sto je jako lepa vast !!!!!!!!!!!!!!!!
Ako se obistini vase predvidjanje,bice to odlicna vest.

#24 talamasca

turista

• Član
  • Poruka:1272
  • muški

Napisano: 02. Mar 2011 - 10:41

Pogledaj porukuLili @ 01. Mar 2011 - 22:10

..ako treba nosicu i transparent: Gamale, ozeni me...

AHAHAHA :klap:

Toplo preporučujem hotel Elysees u Hurgadi. Bio sam u novembru s drugom i prezadovoljni smo. A i vreme nas je baš poslužilo. :cool:
Iskreno, Tunis mi se kao destinacija više dopao od Egipta, ali ću kad budem mogao opet otići u Egipat, jer mnogo duže traje sezona i sve je jeftinije. Vrhunski odmor po solidnim cenama. :cool: Posetili smo i El Gunu, predivna je. :srce:
A i mnogo mi se dopada to letovanje van sezone. Ove godine (ili kad već odem) bih voleo da posetim Šarm el Šeik.

#25 Lili

svetski putnik

• Član

Napisano: 02. Mar 2011 - 11:34

Pogledaj porukutalamasca @ 02. Mar 2011 - 10:41

Posetili smo i El Gunu, predivna je. Postavljena slika
A i mnogo mi se dopada to letovanje van sezone. Ove godine (ili kad već odem) bih voleo da posetim Šarm el Šeik.

bila sam par puta u Hurghadi, sada bih nesto novo..razmisljala sam i o El Gouni, ali sam cula da je more tamo kao bara. Kakvi su tvoji utisci o EG, sto se mora tice?
Za sada mi je prva opcija Sharm, od hotela - Sultan Gardens..ali ja tako svake godine, pa na kraju odem tamo gde sam bila milion puta :) Ne videh kod nas nikakve komentare za ovaj hotel ali na tripu je dobro kotiran..nije Naama, nego Shark bay ( mozda se i neka ajkula pocasti sa mnom), ali koliko videh na G. Earth nije neka pustahija..
Ako neko zna nesto o ovom hotelu neka kaze, ili neka zauvek cuti!!! :)
Postavljena slika

#26 Maya 2010

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: 02. Mar 2011 - 18:52

Pa ovako - da li ce da zatvore Way out to cemo brzo znati - oni kazu da ce izbaciti cene oko 15 marta a to je ubrzo pa cemo onda videti, ako izbace cene,znaci nista od zabrane. Spirit ce to uraditi do 1 aprila, kao i ostale agencije. Mislim da je i dalje najbolje cekati ponudu svih pa onda odabrati

#27 snezana7

turista

• Član
  • Poruka:75
  • ženski

Napisano: 02. Mar 2011 - 20:06

Ja prosle godine cekala da svi izbace cene i hotele,pa izvisila prvo za jedan a onda i za drugi,pa na kraju resih da odustanem od Egipta.Ja cu verovatno svoj novac poveriti ovoj novoj agenciji United,jer nece oni da zeznu stvar na pocetku sezone,vec malo kasnije(samo se nadam).
Resili ljudi da sami rade bez nasih agencija-sta je tu lose?
Videcemo da li sam baksuz,a Joly vise na radi kao ni Conte,zar to nisu bile nase pouzdane agencije.

#28 Lili

svetski putnik

• Član

Napisano: 02. Mar 2011 - 20:44

Pa Snezana imas donekle i pravo..dok mi cekamo druge agencije i posle ispadne da su ovi imali bolju ponudu, dotle kod njih sve rasprodato. Moja drugarica se tako ispalila sa Argusom, cekala Spirit i posle kada je videla da je Argus povoljniji, dzaba nije bilo vise mesta. Ali dok oni prorade, tj do 10tog marta, mozda ce jos neko izbaciti cene..videcemo..

imas li vec nesto konkretno u vidu?

Postavljena slika

#29 snezana7

turista

• Član
  • Poruka:75
  • ženski

Napisano: 02. Mar 2011 - 20:52

I ja sam prosle godine cekala Spirit i Perlu,pa izvisila kod Argusa za Titanik a posle kod Wayout-a.Ove godine sam resila da pozurim sa uplatom.

#30 dujaspasa

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:444
  • ženski

Napisano: 03. Mar 2011 - 00:26

Posle ove vaše priče teško je odlučiti se za bilo koju agenciju,osim za Argus. Meni oni ne odgovaraju zbog dužine boravka od samo 10 dana. Dodjemo, odemo na dva izleta i odemo. Više mi odgovara 14 dana, ali već su mnogi izrazili sumnju u ovu novu agenciju, koja baš to nudi! Šta raditi?
Egipat,Tunis,Kipar,Malta,Grčka,Jordan..

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0