Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Egipat

260 odgovora na temu

#1 jovanche

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:470
  • ženski

Napisano: 24. Feb 2011 - 16:38

Dakle, sajam turizma je poceo, ima li sta zanimljivo, neki fini first minute?

edit: videla sam da Argus ima cene za celu sezonu, i cene im nisu bas "revolucionarne"
(*)

Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 01. Mar 2011 - 18:52
izbrisan link ka agenciji

#2 Veljko.

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • muški

Napisano: 24. Feb 2011 - 17:00

Ja sam isto pogledao ovaj cenovnik i deluje mi kao veoma pristupacno.Ja cu sacekati da se sve ponude objave pa cu odluciti gde cu jer se dvoumim izmedju Hurgade i ture Italija, Francuska, Spanija.

#3 ceh

backpacker

• Član
  • Poruka:22

Napisano: 24. Feb 2011 - 18:09

Cenovnik Argusa je kao da se u egiptu nije dogodilo ama bas nista :zvizduk:
Zar je moguce da su cene na nivou prosle godine i da Egipatski hoteli nisu ponudili jeftinije aranzmane....nasa posla :cool:

:lud:

Cene moraju jos dole

#4 beogradjanin

putnik

• Član
  • Poruka:130
  • muški

Napisano: 24. Feb 2011 - 21:08

Rekoh ja na drugom mestu da ce hoteli verovatno spustiti cene a da je kviz pitanje da li ce to uciniti i nase agencije ili ce u svemu videti priliku za extra zaradu.Ja sam ubedjen u ovo drugo.Nista novo na zalost:(

#5 DrDent

putnik

• Član
  • Poruka:124

Napisano: 24. Feb 2011 - 21:13

Cene su cak i nesto vece u odnosu na proslu godinu. El Palacio je primera radi kostao prosle godine oko 450e a pogledajte sada.

#6 Maya 2010

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: 24. Feb 2011 - 21:37

Posto je samo Argus izbacio cene, ajde i da prokomentarisemo
Cene su vece za period od 19 do 29 aprila jer je tada Uskrs,
ako obratite paznju na kasniji period vidite da postoji Royal City za 189 evra sto je u prevodu krevet u Crnoj Gori za 10 dana bez prevoza i hrane ili sto je polovina kreveta u Grckoj bez prevoza i hrane.
Ako biste u malko skuplji hotel ima Hilton Long Beach za 450 evra all inclusive - avion - smestaj - imaju odlican all inclusive i sjajnu plazu - ne znam gde bas moze jeftinije a taj kvalitet, ali ako vi kazete da je skupo - uvek je tu lepa Crna Gora - "odlicna" usluga i jos "lepsa" plaza

#7 DrDent

putnik

• Član
  • Poruka:124

Napisano: 24. Feb 2011 - 21:40

Pogledaj porukuMaya 2010 @ 24. Feb 2011 - 21:37

ako obratite paznju na kasniji period vidite da postoji Royal City za 189 evra sto je u prevodu krevet u Crnoj Gori za 10 dana bez prevoza i hrane ili sto je polovina kreveta u Grckoj bez prevoza i hrane.
Ako biste u malko skuplji hotel ima Hilton Long Beach za 450 evra all inclusive - avion - smestaj - imaju odlican all inclusive i sjajnu plazu - ne znam gde bas moze jeftinije a taj kvalitet, ali ako vi kazete da je skupo - uvek je tu lepa Crna Gora - "odlicna" usluga i jos "lepsa" plaza

Ne kazem da je skupo, daleko od toga, samo smo svi ocekivali manje cene s obzirom na situaciju :) mada iskreno, ne zanima ne ove godine Egipat vec Tunis, tako da jedva cekam cenovnik da izadje :)

#8 Maya 2010

backpacker

• Član

Napisano: 25. Feb 2011 - 00:39

Za Tunis je za sada samo izbacio Kontiki program i to je nesto isto jako jeftino - mislim da pocinju od 8 marta
Sto se Egipta tice - cene su dosta niske ali i dalje kolje avion koji je najveca stavka celog aranzmana

#9 Veljko.

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • muški

Napisano: 25. Feb 2011 - 01:10

Sada sam gledao neki cenovnik i tamo pise dete do 14 godina besplatno.Da li se to odnosi i na dete koje je napunilo 14 godina?

#10 jovanche

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Feb 2011 - 11:23

Pogledaj porukuazurna obala @ 24. Feb 2011 - 17:00

Ja sam isto pogledao ovaj cenovnik i deluje mi kao veoma pristupacno.Ja cu sacekati da se sve ponude objave pa cu odluciti gde cu jer se dvoumim izmedju Hurgade i ture Italija, Francuska, Spanija.

Ma Egipat je uvek bio kad saberes pervoz, smestaj i vanpansionsku potrosnju od mnogih destinacija, ali ove cene po meni su sulude s obzirom na stanje u Egiptu i uiopste u toj regiji. Jos ako razmislis s obzirom na revoluciju da ne znam kad ce se i da li ce se smiriti, koliko je bezbedno itd... Hotel Steigeberger kosta 850e AI u avgustu. Po meni je to previse.

Pogledaj porukuceh @ 24. Feb 2011 - 18:09

Cenovnik Argusa je kao da se u egiptu nije dogodilo ama bas nista :zvizduk:
Zar je moguce da su cene na nivou prosle godine i da Egipatski hoteli nisu ponudili jeftinije aranzmane....nasa posla :cool:

:lud:

Cene moraju jos dole

Salzem se.

Pogledaj porukuMaya 2010 @ 24. Feb 2011 - 21:37

Joj. Royal city je onako, bs krs. Bio je krs i 2007. kad sam prvi put isla u Egipat, a ne sad. A Hilton long Beach je hotel koji je daleko od centra, ogroman je i nema bas neku plazu koliko sam cula. Al sad nema to veze/

Veruj mi ja bi radje u CG nego u Royal Palace.

O kvalitetu hotela treba da ti govori cinjenica da je do sada cena avio karte bila nekih 250E + takse koje ni sada nisu uracunate u cenu. Pa kakav je to hotel koji kosta 190e? S prevozom.

Mislim cak i Hilton Resort (koji je sada pretrpan hotel jer su izgradili i deo "preko puta" pa se svi guraju na maloj plazi) kosta skoro 700 E AI.

Pazi, i prosle godine su bile ove cene i kukali mso da je skupo.

Ove godine se svasta desava, pa racunam da bi trebalo da se cene spuste.

#11 jovanche

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Feb 2011 - 11:37

Evo i KOntiki izasao s neko ponudom, isto vrlo tuzne cene..

http://www.kontiki.r...ubmitovano=true

#12 pedjolino90

putnik

• Član
  • Poruka:172

Napisano: 25. Feb 2011 - 11:40

Sacekajmo Spirit travel ipak su oni zakon za Hurgadu :-) , ja jedva cekam da vdim njihove cene :) , bice ipak jeftino letovanje ove godine u Egiptu :-) bravo za to !!!!!!!!!

#13 Maya 2010

backpacker

• Član

Napisano: 25. Feb 2011 - 12:36

Royal City jeste krs i zato i ima cenu od 185 evra. On je samo za one koji ce prespavati par noci a svo ostalo vreme provoditi po izletima i na plazi. Za sada su samo 2 agencije izbacile cene i to su prve cene - treba sacekati i Spirit i Way Out i sve ostale agencije i onda ce se cene jasno iskristalizovati. Postoje solidni hoteli sa pristojnim cenama - samo zavisi ko sta hoce. Takodje se nikako bne moze gledati cena koja ide oko uskrsa jer je tada i ovde praznik i racuna se na popunjene hotele. Ko moze najlepse je da dodje u maju jer su i cene i vreme savrseni

#14 mina70

putnik

• Član
  • Poruka:139
  • ženski

Napisano: 27. Feb 2011 - 12:15

Evo link onoga sto sam procitala
(*link moja putovanja)

Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 01. Mar 2011 - 18:54
zabranjeno postavljanje linka ka konk.sajtu)

#15 srećan putnik

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:497
  • muški

Napisano: 27. Feb 2011 - 19:45

Pogledaj porukujovanche @ 25. Feb 2011 - 11:37

Evo i KOntiki izasao s neko ponudom, isto vrlo tuzne cene..

http://www.kontiki.r...ubmitovano=true

Cene jesu tužne. Ono što rade ljudi koji su u Kon Tiki agenciji zaduženi za marketing je bruka. Da nije smešno, bilo bi žalosno! Kon Tiki reklamira Egipat za polaske u martu i aprilu sa 40 % popusta i uplatom do 10. marta. Cenovmik je navodno sa obračunatim popustom. Putovao sam sa agencijom Kon Tiki u Šarm unazad četiri godine ( 2 x hotel Hilton i 2 x hotel Noria), svaki put u martu. Ranijih godina cene su bile iste kao i ove sa 40 % popusta (+10 E ili -10 E). Kon Tiki je verovatno od hotela dobio popust, pa je nas smrtnike željne putovanja obradovao "sajamski popust". Mislio sam da je Kon Tiki jedina prava agencija u Srbiji!? Možda su zaposlili "stručnjake" iz agencija Konte i Džoli, pa se bojim da ne krenu njihovim stopama. U nadi da se to neće dogoditi, agenciji Kon Tiki želim puno uspešno organizovanih putovanja i još više zadovoljnih putnika. Vidimo se i ove godine u Šarmu u martu sa ili bez popusta.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0