Sad ja ne znam gde ima da se kupi kod nas u Srbiji, ako neko ima na forumu i zeli da ga proda neka se javi?
Money Belt
Započeo/la: Smajli1, 24. Feb 2011 02:09
3 odgovora na temu
Napisano: 24. Feb 2011 - 02:09
Posto sam proslo godisnji izgubio negde u kuci, i ne mogu da ga nadjem, i posto se upustam u neku veliku avanturu, treba mi Money Belt kako bih bio osiguran sto se tice novca, pasosa i karti 
Sad ja ne znam gde ima da se kupi kod nas u Srbiji, ako neko ima na forumu i zeli da ga proda neka se javi?
Volim ljude i ne znam sta cu s'njima....
Napisano: 24. Feb 2011 - 18:43
Smajli1 @ 24. Feb 2011 - 02:09
Posto sam proslo godisnji izgubio negde u kuci, i ne mogu da ga nadjem, i posto se upustam u neku veliku avanturu, treba mi Money Belt kako bih bio osiguran sto se tice novca, pasosa i karti 
Ne znam kakav konkretno trazis...
Ja licno imam nekoliko iz ovog asortimana: http://www.gora-i.co...d=390&Itemid=29
A znam da je i bilo bas kaiseva i pojaseva kod njih, vredi pogledati, mozda ti bude nesto zanimljivo...
Ne postoji vozni red koji ne moze da se promeni :)
Napisano: 24. Feb 2011 - 20:27
e hvala ti, mislim da cu naci nesto odgovarajuce.
Volim ljude i ne znam sta cu s'njima....
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0