Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Don Zuan hotel

• Ne možete pisati na ovoj temi
3 odgovora na temu

#1 putnikT

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 19. Feb 2011 - 15:20

Da li je neko bio bio u Don zuan hotel i dajte utiske.
Koja je cena vode za pice, navedite neke cene po prodavnica ( PICE,, hrana , slatkisi)...

#2 bliskavica

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • muški

Napisano: 15. May 2011 - 15:46

Akomisliš Granadu, moj prijatelj bio je u aprilu u tom hotelu u granadi. Nije ništa naročito, male sobe, dnevni parking u gradu 14,20EUR ako s avtom, puno buke.

#3 corazon_bg

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • ženski

Napisano: 04. Jul 2011 - 10:45

Cao, sad videh temu, kontam da je kasno, ali mozda ce nekom drugom posluziti. :novine:

Ukoliko se radi o hotelu Don Juan u Lloret de Mar-u, moji utisci su losi. Bili smo tamo na apsolventskoj ekskurziji i utisak nije potpuno los samo zbog sjajnog provoda koji smo imali.

Ovaj hotel je utociste penzosa, koji svako jutro imaju organizovan ples u holu hotela. Ni lokacija mu nije bog zna koja. Ja sam bila u trokrevetnoj sobi u kojoj su zavese (plasticne) i prekrivaci na krevetima (sintetika 100%) istog dezena - horor! Pri tom je bilo jako hladno, a dodatnih pokrivaca nije bilo.

Hrana je takodje bila katastrofalna. Mozda su zene vise probirljive ali ni nasi drugovi se nisu bas najeli. Primer: posto se na pomenutim studentskim turama dosta pije, supa je uvek dobro dosla! ;) Supa u Don Juan-u izgleda kao nuklearni otpad iz Simpsonovih koji Homer u filmu cuva u dvoristu (ista zelena boja) sa tonom hleba (koji je verovatno ostatak od prethodnih obroka). Imaju gomilu voca i povrca ali je to toliko bilo bez ukusa da je prosto bilo neverovatno.

Druga stvar, naplatili su nam silne troskove kad smo krenuli zbog navodnih ostecenja po sobama, kojih btw nije ni bilo, ali su ljudi iz agencije bili maksimalno korektni i preuzeli su troskove jer ih stvarno nije ni bilo. :angry:

Mi smo generalno tamo samo spavali, ali ako je i za tu svrhu - savetujem neki drugi! :vestica:

#4 corazon_bg

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • ženski

Napisano: 05. Jul 2011 - 13:17

Zaboravila sam da dodam da smo imali i mrave u sobi (na sestom spratu). :nea: :D

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0