Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sator

19 odgovora na temu

#16 Timos

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1800
  • ženski

Napisano: 29. Jun 2010 - 18:29

Pogledaj porukuЗоки @ 29. Jun 2010 - 00:59

Било је у Веру на Новом Београду, пре неку годину смо га купили :) Али, то је пластика, укуваш се испод тога на јачем сунцу, није као платнени сунцобран...
Bas sam htela da pitam kako ne prokljucaju ljudi ispod onog niskog satorceta, znaci ipak je vruce :D

#17 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 29. Jun 2010 - 19:02

...A možda ako bi se rašio i skinuo taj najlon i na njegovo mesto preko konstrukcije stavio neki prirodni materijal...pamuk, lan...kuvana svila...

:-P

#18 Timos

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1800
  • ženski

Napisano: 29. Jun 2010 - 22:18

Ih Nidzo, ako sve to treba da kupim onda mi jeftinije da iznajmim jednog ko od stene odvaljenog :D , pa nek se pomera kako ide sunce, em ja imam lep pogled, em prirodan materijal. :bez-zuba:

#19 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 29. Jun 2010 - 23:23

hehehe...

:D

#20 Sale103

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 29. Jun 2010 - 23:24

Bas sam pre neki dan bio u Rodicu, tamo ima intersport ali nisam pogledao da li imaju ovako nesto iako ima mnogo toga za kampovanje nisam se setio da mozda imaju i ovo. Ali ici cu ponovo za par dana pa cu pogledati, hvala za informaciju. A to sto je vruce ispod, nema veze, malo saune nece da skodi XD

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0