Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sator

19 odgovora na temu

#1 djukank

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 23. May 2007 - 21:15

kupujem šator za 4 osobe!
poydrav djuka

#2 bafi011

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 07. Jun 2007 - 21:41

prodajem sator 100 EUR fiksno dve kabine, kuhinja, nadstresnica sto,stolice za 4 osobe

#3 Vesna Ks

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1533
  • ženski

Napisano: 13. Jun 2007 - 00:02

bafi011 @ 07. juni 2007 u 20:37

prodajem sator 100 EUR fiksno dve kabine, kuhinja, nadstresnica sto,stolice za 4 osobe
Kupujem manji sator(za 2 osobe).

#4 Danny

backpacker

• Član
  • Poruka:34
  • ženski

Napisano: 23. Aug 2007 - 22:44

Na ovom sajtu http://www.gora.co.yu/srpski.htm a i u prodavnici mozete kupiti svakakvu opremu za kampovanje. Iz njihovog kataloga satora prosto ne znam koji bi pre izabrala.

#5 andra

putnik

• Član
  • Poruka:138
  • ženski

Napisano: 22. May 2008 - 22:27

Ja bih da kupim one slatke male šatorčiće za plažu(jedan).Na sajtovima sam ih našla najbliže u Hrvatskoj.Čak sam ga naručila,pa su mi javili da više ne rade sa Srbijom (Quellese zovu, valjda)Jel neko to video u Bgd? :D http://zlesvekrve-zl...ve.blogspot.com

#6 pute

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:305
  • ženski

Napisano: 28. May 2008 - 03:20

Pogledaj porukuandra @ 22. 05. 2008 - 22:27

Ja bih da kupim one slatke male šatorčiće za plažu(jedan).Na sajtovima sam ih našla najbliže u Hrvatskoj.Čak sam ga naručila,pa su mi javili da više ne rade sa Srbijom (Quellese zovu, valjda)Jel neko to video u Bgd? :D http://zlesvekrve-zl...ve.blogspot.com
Nedavno sam videla da ima u jednom supermarketu u CG - kostali su 15 evra.. Mora da ih ima negde i u BG, predlazem ti da vidis po vecim supermarketima, i u onim buticima sto prodaju sportsku opremu, specijalne cipele, odela (ne mogu da se setim imena, vidjala sam po trznim centrima).. Naci ces sigurno!

#7 andra

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 28. May 2008 - 14:49

Pogledaj porukupute @ 28. 05. 2008 - 03:20

Nedavno sam videla da ima u jednom supermarketu u CG - kostali su 15 evra.. Mora da ih ima negde i u BG, predlazem ti da vidis po vecim supermarketima, i u onim buticima sto prodaju sportsku opremu, specijalne cipele, odela (ne mogu da se setim imena, vidjala sam po trznim centrima).. Naci ces sigurno!

:ljutko: ...nigde nema po Bgd ...cena je takva i na internetu u Hrvatskoj 15 evra...idemo u Grčku,valjda ćemo tamo naći... :D jedva čekam! :srce:

#8 andra

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 16. Jun 2008 - 18:14

nađoh šatorčić za nepunih 500 dinara u Metrou :P :D

#9 pute

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:305
  • ženski

Napisano: 18. Jun 2008 - 17:27

Pogledaj porukuandra @ 16. 06. 2008 - 18:14

nađoh šatorčić za nepunih 500 dinara u Metrou :P :D
Rekoh li ti da ces naci:) Koliki je?

#10 andra

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Jun 2008 - 22:26

Pogledaj porukupute @ 18. 06. 2008 - 17:27

Rekoh li ti da ces naci:) Koliki je?
...mali;metar dubine sa metar i sedamdest širine, ali mnogo sladak teget plavo crven...ne preterano trajan i mislim da ću da mu zamenim kočiće sa onima od pravog šatora, ali je super da se u hladovinu stavi ručni frižider i glava ako je jako toplo...za klince je fenomenalan

#11 leto2009

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 02. Aug 2009 - 21:02

sator za plazu, iz nemacke, lak za montazu, saljem slike na mejl, cena 1000 din.
ns.
srpskijahu@yahoo.com
0649006060

#12 Sale103

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 28. Jun 2010 - 23:26

Zanima me da li ima kod nas da se nadje nesto ovako? Cini mi se kao jako prakticno resenje, mnogo prakticnije od suncobrana posto se verovatno ovo cudo rasklapa u sklapa u roku od nekoliko sekundi. A i nekako su mi suncobrani old school :)
Idem sa devojkom na Tasos u avgusu pa planiramo da se menjamo plaze vise puta u toku dana tako da nam se iznajmljivanje lezaljki i suncobrana ne isplati a ovo se cini kao dobro resenje. Rekao bih da je i dosta lakse od suncobrana a i manje mesta zauzima kada se sklopi....Postavljena slika

#13 tantal71

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3609
  • muški

Napisano: 29. Jun 2010 - 00:31

ako ovo nađeš negde ostavi gde si našao , ja sam takođe zainteresovan za ovako nešto Postavljena slika
putopis Tasos i ja

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.

#14 Зоки

svetski putnik

• Član
  • Poruka:794
  • muški

Napisano: 29. Jun 2010 - 00:59

Pogledaj porukuSale103 @ 28. Jun 2010 - 23:26

Zanima me da li ima kod nas da se nadje nesto ovako?
Било је у Веру на Новом Београду, пре неку годину смо га купили :) Али, то је пластика, укуваш се испод тога на јачем сунцу, није као платнени сунцобран...

Ovu poruku je izmenio Зоки: 29. Jun 2010 - 01:02

Member of Paidakia Thassos Group

#15 makatoni2

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • ženski

Napisano: 29. Jun 2010 - 15:17

Kupili zeleni malo veci i ozbiljniji u intersportu u Merkatoru na Novom Beogradu. Kada je sklopljen u okrugloj torbi je kao neki veliki obruc slepljen precnika oko 60cm, a rasklapa se sam- Vodite racuna, ko katapult- i dosta je veliko i prostrano... Kostao je oko 3500 din. Mislim da ih ima jos.
Mi sutra krecemo da ga isprobamo na Lefkadi...
Nadam se da cete pronaci sta Vam odgovara...
Lep Provod, Tasos je divan...
Marija

Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0