Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

KOJE TERME U SLOVENIJI ...

26 odgovora na temu

#16 grenouille

backpacker

• Član
  • Poruka:38
  • muški

Napisano: 16. Jul 2011 - 22:11

prilično lep izbor je Topolšica.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 17. Jul 2011 - 15:54

#17 putnica18

backpacker

• Član
  • Poruka:19
  • nije upisan

Napisano: 21. Jul 2011 - 17:19

Bili smo na "produzenom vikendu" u termama Moravske Toplice u hotelu Vivat. Apsolutno preporucujem svima koji zele da se odmore, lepo okruzenje i odlican hotel sa sadrzajima i za decu i odrasle. Hotel (novija gradnja) ima sopstveni unutrasnji bazen, dva tkz. djakuzi-bazena, deciji bazen. Zatim poseduje veliki spoljasnji bazen za plivanje, deciji bazen i bazen sa termalnom vodom 38C.Neki od bazena poseduju i masazne mlazove. Temperatura vode u bazenima je oko 27C. Hotel Vivat ima i apartmanski deo, koji je mozda pogodniji sa osobe sa malom decom zbog upotrebe kuhinje, a mislim da je cena priblizna. Mi smo boravak uplatili preko agencije u Beogradu, na upit i moram da pohvalim poslovnost hotela koje je odobrilo besplatan boravak za moje dete koje ima punih 12 godina, a po programu deci je boravak besplatan u pratnji dve odrasle osobe -ako su starosti do 12 godina. Hrana je odlicna, svedski sto, za svakoga po nesto..Na bazenu je i bar gde se mogu kupiti snekovi i obroci koje deca vole tipa hot-dog, hamburger, pica i sl.U okviru hotela je i igraonica za malisane, kao i prostorija sa igrama za stariju decu. Osoblje hotela Vivat izuzetno predusretljivo i ljubazno se odnosi prema gostima.
U toku boravka smo obisli i druge hotele u Moravskim Toplicama, svi izgledaju lepo. Takodje, odlicno je uredjena i termalna rivjera, koja je slicno koncipirana kao i u drugim termama (bazeni, tobogani itd..).
Za svaku preporuku !

#18 bbking

putnik

• Član
  • Poruka:160
  • muški

Napisano: 22. Jul 2011 - 20:35

Bili smo jesenas u Dobrni dvoje odraslih i dvoje dece all Incl 4 dana za 220e. To je pravi odmor.Niko da skače po vama i nema galame i gužve a usluga vrhunska.Celje na 10 min vožnje.Raj na zemlji.

#19 meda

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:205
  • ženski

Napisano: 05. Aug 2011 - 15:00

Terme Olimia su moja preporuka, hotel Sotelia, mada su i ostali smestaji odlicni. Usluga na nivou, Termalni parkovi Orhidelija i Termalija odlicni. Divna priroda i ono sto je najvaznije nije velika guzva, tako da se moze posteno odmoriti.

#20 Duki Niš

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 12. Aug 2011 - 00:07

Prema kojim sve termama postoji direktan autobuski prevoz iz Ljubljane?Znam da postoji do Rogaške Slatine,tj.Termi Rogaška,ali bih želeo da proširim izbor.Nemam automobil,planiram da u novembru putujem iz Niša sa majkom,do Ljubljane imam direktan autobus.Ne bih baš želeo da lutam u potrazi za prevozom,hvala unapred i pozdrav :)

#21 grenouille

backpacker

• Član
  • Poruka:38
  • muški

Napisano: 03. Sep 2011 - 14:51

U Čatež voze autobusi iz Ljubljane.
Ako odete u Topolšicu, ide direktno autobus od Ljubljane do Velenja, pa ide onda od Velenja svakih sat vremena prigradski autobus do Topolšice, vožnja traje nekih 20 minuta.(Vel-Top)
U Laško vozi direktno voz.
U Rimske toplice takođe (jedna stanica pre Laškog).

#22 Sasha

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 13. Jan 2012 - 12:24

Ljudi, samo dve reči, Rimske terme Postavljena slika Juče smo se vratili i šta reći..., fantastično u svakom smislu te reči. Trebalo nam je samo 5 i po sati od Novog Sada a tako i u povratku (doduše išli smo radnim danom pa nema gužve na granicama). Lokacija, smeštaj, hrana, cena, ma sve je baš na mestu, a i preko toga Postavljena slika Bili smo nakon 3 dana u Rimskim i u termama Laško i u ama baš ničemu nema razlike sem što su terme Laško mnogo veće i veća je gužva, tako da oni koji (poput mene) vole mirniji odmor, nema dileme šta je bolje... Evo i par ilustrativnih fotki:

By cinober at 2012-01-13

By cinober

By cinober at 2012-01-13

By cinober at 2012-01-13

By cinober at 2012-01-13

By cinober at 2012-01-13

By cinober at 2012-01-13

By cinober at 2012-01-13

Ovu poruku je izmenio DraganV: 15. Jan 2012 - 18:20
Prevelika rezolucija fotografija

#23 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 15. Jan 2012 - 18:19

Molim vas da pre postavljanja fotografija iste smanjite na maksimalno 640 piksela kako bi se stranica otvarala normalno.
Hvala
Postavljena slika

#24 ivana.tinkerbell

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 17. Jan 2012 - 10:15

Pre dva dana sam se vratila iz Termi Catez i mogu vam reci da je bilo bez greske! Bili smo smesteni u hotelu "Terme". Hotel je fenomenalan. Pokusala sam da mu nadjem zamerku ali mi nije uspelo :zvizduk:. Sobe su prostrane,ciste,sve je novo. Osoblje ljubazno,usluzno. Mi smo imali ukljuceno u cenu koriscenje bazena,saune,dzakuzija,solarijuma ,fitnesa neograniceno(da smo bili smesteni u nekom od drugih hotela to bi sve moralo da se plati dodatno). Sve je jako cisto-bazeni,kupaonice,javni toaleti... U paketu nam je bilo i ukljuceno jedno koriscenje rimsko-irskih kupaonica sto toplo preporucujem svima. U zimski termalnu rivijeru smo otisli jednom i to nam je bilo sasvim dovoljno jer ima puno dece.
Ako treba jos bilo kakva informacija tu sam! :klap:

#25 Sasha

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 17. Jan 2012 - 15:22

Pogledaj porukuDraganV @ 15. Jan 2012 - 18:19

Molim vas da pre postavljanja fotografija iste smanjite na maksimalno 640 piksela kako bi se stranica otvarala normalno.
Hvala
Ok, izvinjavam se, a kako da izmenim sopstveni post, ne vidim edit opciju?

#26 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 19. Jan 2012 - 12:34

Uh, to je sada tesko. Opcija edit je dostupna samo kratko vreme po pisanju poruke. Ako mogu ja da pomognem na bilo koji nacin tu sam.
Postavljena slika

#27 Milosh

backpacker

• Član
  • Poruka:32
  • muški

Napisano: 21. Jan 2012 - 10:16

Da li je neko bio u Termama Catez u februaru?

Da li ste isli u solo varijanti ili preko agencije? Mene zbunjuje ponuda kontikija, koja kaze da za 45 e po danu u hotelu TOPLICE za polupansion(najmanje 3 dana) imam isto sto i u paketu, ali ovo po pojedinacnim danima je jeftinije bar 50 evra po osobi.

8*45e(4 nocenja za dvoje) je 360e, a u paketu "Mini odmor" 4 dana za JEDNOG kosta 254e sto je za dvoje skuplje za oko 150e.

Nije mi jasno, gde je tu caka, jer bi paket morao da bude povoljiji od uplate pojedinacnog dana.

Da li ja lose citam i ne razumem ili je zaista povoljnije uzeti dana, nego paket.

Inace ovo su standardne cene za Catez i preko drugih agencija.

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0