Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

MAKRIGIALIOS

86 odgovora na temu

#76 Zinedin

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 17. May 2012 - 14:56

Beckerek,vredi li ici na Bora Bora plazu??Koliko vidim iz vasih postova,ona je nekih 15-ak km od Paralie,prema Makrigialosu..pa me cisto zanima,da li da neke lepse plaze trazim prema pomenutom Makrigialosu,ili pak juznije ka Olimpic beachu,ili Leptokarii??

#77 beckerek

putnik

• Član
  • Poruka:194
  • muški

Napisano: 17. May 2012 - 15:03

Na ovo sad ne znam odgovoriti... i mi ispitujemo i pokušavamo doći do što više informacija, jer nikad nismo bili u Makrigialosu.
Kada Vi putujete?
mislim da svi prisutni na ovoj temi koji ove godine idu, daće sve od sebe da damo što bolju sliku datog mesta....

#78 Zinedin

turista

• Član

Napisano: 17. May 2012 - 15:08

Mi idemo 9 juna,u Paraliu,sa petoro kola :rolleyes: ..zato i citam,da bih video gde su lepse plaze,jer ona u Paralii mi se bas ne dopada...a kako imamo kola,20-km gore dole nam nista ne znaci...ako vredi ...

Ovu poruku je izmenio Zinedin: 17. May 2012 - 15:08

#79 beckerek

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 17. May 2012 - 15:15

pokušaću ovih dana da nadjem još neke fotke vezanu za bora bora. Ima forumaša koji će od 07. juna biti u Makrigialosu. Nadamo se svežim informacijama, te ćete onda imati iz prve ruke. Ja mislim da svakako jedan dan dodjete i u taj severni pravac, tu je i Pidna i solana, ima šta da se vidi, a nadam se da će i plaže da odgovaraju... :rolleyes:

#80 Zinedin

turista

• Član

Napisano: 17. May 2012 - 15:22

A sta znas o toj banji koja navodno leci kozne bolesti,posto zena ima malo problema sa psorijazom i slicnim stvarima??

#81 beckerek

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 17. May 2012 - 15:29

evo sajta Andromeda Tavela iz HU, to je Bora Bora, pregledajte sve slike, jer ima i o smeštaju i o plaži

http://www.andromeda...1&frpg=1&f=#pic

@Zinedin
jer misliš na solanu i blato tu domak Makrija?

#82 Zinedin

turista

• Član

Napisano: 17. May 2012 - 15:31

Da,na to mislim??
Hvala za prvi link....

#83 beckerek

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 17. May 2012 - 15:38

Koliko sam ja uspeo da pročitam, uglavnom se organizuje poseta, upad je bio dva evra. Tamo vam pokažu kako i šta, odakle možete blato naći..... i koliko sam shvatio može posle i da se ode sam....
ali ajde da ovo ostavimo koji dan, pokušaću da se raspitam.

Ovu poruku je izmenio beckerek: 17. May 2012 - 15:39

#84 beckerek

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 17. May 2012 - 15:53

evo još jednog videa o makrigialosu

#85 markoni155

putnik

• Član
  • Poruka:174
  • muški

Napisano: 17. May 2012 - 15:56

ne znam kakve su plaze od paralije prema makrigialosu ali po meni je plaza na potezu paralija-ob skroz ok, siroka, uredna, a mislim i posle ob-a da je jos bolja mada nisam isao tamo, sama gradska u paraliji je uska i velika je guzva, onako na slikama mi deluje da je Korinos plaza dobra, to je nekih 4-5km od paralije prema makrigialosu duz obale, a izmedju njih ima plaza mediteranskog sela ili kako se vec zove taj kompleks luksuznijih apartmana, bas je siroka i koliko vidim uredjena, sve ostalo izmedju i posle toga je pitanje kako je uredjeno jer tu nema okolnih mesta i sadrzaja

#86 Zinedin

turista

• Član

Napisano: 17. May 2012 - 16:27

Markoni,hvala puno,okrenucu i prema Makrigialosu par km,a i ka OB (i malo iza),pa cu da vidim....jedino sto znam da se necu kupati puno na gradskoj plazi...

#87 markoni155

putnik

• Član
  • Poruka:174
  • muški

Napisano: 17. May 2012 - 16:35

kad si vec autom onda imas puno izbora pa biraj gde ti se svidja ;)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0