Putne isprave
Započeo/la: Dragan Stojanovic, 10. Feb 2011 00:00
7 odgovora na temu
Napisano: 10. Feb 2011 - 00:00
Pozdrav svima, pored svih govorkanja u vezi rezima prelaska granice Srbija - Crna Gora nisam siguran da li su za leto 2011 godinu potrebni pasosi. Na sajtu crnogorske policije - granicna policija nema nikakvih blizih informacija pa mi je potrebna informacija. Ako neko zna nesto vise o ovome neka napise koju rec samo vas molim neka informacije budu pouzdane ali sa nekog sajta ili iz zvanicnog saopstenja nekog drzavnog organa a ne rekla kazala.
Hvala Unapred.
Hvala Unapred.
Napisano: 08. Mar 2011 - 10:17
Na ovoj strani imaš kompletno za CG: http://www.koznazna..../crna_gora.html
Napisano: 15. Apr 2011 - 10:50
Sto se tice pasosa ne znam. Ja imam novi pasos. Ne znam mozes li da prodjes sa starim pasosom. Ali,kad gos sam isao u CG prethodnih godina iz Srbije ne secam se da su mi uopste i trazili pasos. Ja sam uglavnom isao vozom.
Napisano: 05. May 2011 - 21:29
Ulazak maloletnih lica iz Republike Srbije u Crnu Goru i iz Crne Gore u Republiku Srbiju I N F O R M A C I J A
Kako bi se omogućilo lakše putovanje za vreme predstojećih godišnjih odmora, školskog raspusta i turističke sezone, početak primene odluke da maloletni državljani RS i Crne Gore državnu granicu mogu da prelaze samo sa važećom putnom ispravom, odnosno ličnom kartom ukoliko se radi o starijem maloletnom licu, odlaže se do 30. septembra 2011. godine.
Za odrasla lica samo putna isprava vazeca.
Kako bi se omogućilo lakše putovanje za vreme predstojećih godišnjih odmora, školskog raspusta i turističke sezone, početak primene odluke da maloletni državljani RS i Crne Gore državnu granicu mogu da prelaze samo sa važećom putnom ispravom, odnosno ličnom kartom ukoliko se radi o starijem maloletnom licu, odlaže se do 30. septembra 2011. godine.
Za odrasla lica samo putna isprava vazeca.
......................................................

Napisano: 01. Jul 2011 - 23:21
Pozdrav svima!imam jedno pitanje,radi se o letovanju u crnoj gori....meni je zbog neke gluposti na utakmici oduzet pasos pa me interesuje da li mogu da idem za crnu goru!?znam da nije potreban pasos za prelazak ali me interesuje da li postoje neke provere licne karte i da li ja stvarno ne mogu ni u crnu goru na letovanje.
Napisano: 05. Jul 2011 - 14:59
Црногорска полиција Вам сигурно неће правити проблем. Можете показати или л. к. или пасош. Они немају увид у то коме је код нас одузет пасош.
Србијанска полиција уме да проверава л. к. и пасоше у терминалу. Ако Вам је забрањен излазак из земље, то важи и за ЦГ и могу Вас зауставити.
Србијанска полиција уме да проверава л. к. и пасоше у терминалу. Ако Вам је забрањен излазак из земље, то важи и за ЦГ и могу Вас зауставити.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0