Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Putne isprave

• Ne možete pisati na ovoj temi
7 odgovora na temu

#1 Dragan Stojanovic

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 10. Feb 2011 - 00:00

Pozdrav svima, pored svih govorkanja u vezi rezima prelaska granice Srbija - Crna Gora nisam siguran da li su za leto 2011 godinu potrebni pasosi. Na sajtu crnogorske policije - granicna policija nema nikakvih blizih informacija pa mi je potrebna informacija. Ako neko zna nesto vise o ovome neka napise koju rec samo vas molim neka informacije budu pouzdane ali sa nekog sajta ili iz zvanicnog saopstenja nekog drzavnog organa a ne rekla kazala.
Hvala Unapred.

#2 putnikovic

backpacker

• Član
  • Poruka:14
  • muški

Napisano: 08. Mar 2011 - 10:17

Na ovoj strani imaš kompletno za CG: http://www.koznazna..../crna_gora.html

#3 eagle

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • muški

Napisano: 15. Apr 2011 - 10:50

Sto se tice pasosa ne znam. Ja imam novi pasos. Ne znam mozes li da prodjes sa starim pasosom. Ali,kad gos sam isao u CG prethodnih godina iz Srbije ne secam se da su mi uopste i trazili pasos. Ja sam uglavnom isao vozom.

#4 Knap

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 15. Apr 2011 - 12:54

Pogledaj porukuBiljana P @ 14. Apr 2011 - 18:49

Koji pasoš treba za tamo ??? Jel može plavi ???

Ranijih godina uopšte nije trebao pasoš, ulazilo se i sa važećom ličnom kartom, sada ne znam kako je. Proveri u SUP Ljermontova, telefonom, oni tačno znaju šta je potrebno! Srećan put!

#5 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4289
  • ženski

Napisano: 15. Apr 2011 - 23:18

Eagle, Knap,
HVALA !!! :thankyou:

* * * Postavljena slika * * *

* * *

#6 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 05. May 2011 - 21:29

Ulazak maloletnih lica iz Republike Srbije u Crnu Goru i iz Crne Gore u Republiku Srbiju I N F O R M A C I J A

Kako bi se omogućilo lakše putovanje za vreme predstojećih godišnjih odmora, školskog raspusta i turističke sezone, početak primene odluke da maloletni državljani RS i Crne Gore državnu granicu mogu da prelaze samo sa važećom putnom ispravom, odnosno ličnom kartom ukoliko se radi o starijem maloletnom licu, odlaže se do 30. septembra 2011. godine.

Za odrasla lica samo putna isprava vazeca.

......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#7 Milan620

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 01. Jul 2011 - 23:21

Pozdrav svima!imam jedno pitanje,radi se o letovanju u crnoj gori....meni je zbog neke gluposti na utakmici oduzet pasos pa me interesuje da li mogu da idem za crnu goru!?znam da nije potreban pasos za prelazak ali me interesuje da li postoje neke provere licne karte i da li ja stvarno ne mogu ni u crnu goru na letovanje.

#8 MINJA011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:368
  • muški

Napisano: 05. Jul 2011 - 14:59

Црногорска полиција Вам сигурно неће правити проблем. Можете показати или л. к. или пасош. Они немају увид у то коме је код нас одузет пасош.
Србијанска полиција уме да проверава л. к. и пасоше у терминалу. Ако Вам је забрањен излазак из земље, то важи и за ЦГ и могу Вас зауставити.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0