Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Spanija , Azurna obala , Italija 14 dana busom preko Vive

• Ne možete pisati na ovoj temi
27 odgovora na temu

#16 dinastija

turista

• Član
  • Poruka:84

Napisano: 04. Jul 2011 - 08:47

Pogledaj porukuobersturmfuhrer @ 01. Jul 2011 - 22:28

Znam da se svuda naplacuje parking,osim vikendom.Nas vodic je zaboravio da preparkira auto sa mesta gde je zabranjeno parkiranje,bio je vikend,kaznu je platio 80e i lezarinu za tri dana,a lezarina je 2e dnevno.

Hvala za onfo , kakve su cene izleta ove godine preko nasih agencija ? da li ste isli u neki od AQua parkova u blizini LLoreta? Kakve su cene u LLoretu , kao i cene lezalji na plazi ?

#17 obersturmfuhrer

backpacker

• Član
  • Poruka:26
  • muški

Napisano: 04. Jul 2011 - 12:16

Nisam bio u LLoreteu,vec u Santa Sussani.Barselona magika 15e,panoramika 25e,Dalijev muzej 25e,flamenko 25e.Nisam isao u Aqva park,ali je cena 25e i imaju popuste na porodicne karte.Lezaljka je 5e i suncobran 5e.Cene u Spaniji su pristupacne,neke jeftinije nego kod nas i ponuda je bolja,ima dva velika hipomarketa blizu Sante 15min pesaka od hotela.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 05. Jul 2011 - 21:17
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

Gde nema prilike,nema ni greha.

#18 dinastija

turista

• Član

Napisano: 06. Jul 2011 - 14:53

Hvala nma odgovorima , e jos jedno pitanje , sta se obilazi treci dan nakon noci sa doruckom u NOventa di Piave do polaska ka Veroni?? Ima li sta u tom malom gradicu da se vidi , prosle godine su sve agencije radile nocenje sa doruckom u LIdo di Jesolu a ove svi vode u taj Noventa di Piave... Ima li ce3ga tu da se vidi ili se samo spava i to je to .
Hvala unapred.

#19 obersturmfuhrer

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 06. Jul 2011 - 18:11

Spavali smo u mestu Ponto Sabioni,malo mesto ima Lidl i veliki outlet za soping.Posle dorucka u pomenutom hotelu slobodno vreme do16h autobus mora odmarati 9h ili pauzirati,evropski zakoni.Ima reka Piave koja je znacajna za Italijane u prvom ratu,kao za nas Drina ili Kolubara,ima spomenik palim borcima,setaliste uz reku i stari gvozdeni most,to je od hotela udaljeno 20min setnje ka centru,inace hotel je u blizini naplatnih rampi i autoputa ali se buka necuje.

#20 dinastija

turista

• Član

Napisano: 07. Jul 2011 - 09:46

E hvala puno na odgovorima , mislim da ce mo uplatiti za 10 avgust , u ponedeljak tu turu samo da vidimo gde ima mesta , najradije bi u Festa Bravu ili u Don Juan u LLoretu .

Viva , Robinson i Belivi su u igri pa gde nadjemo mesto , sobzirom da svi rade istu turu koliko smo skapirali .

Ovu poruku je izmenio dinastija: 07. Jul 2011 - 10:00

#21 virgy

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 07. Jul 2011 - 14:26

planirala sam da idem preko agencije Viva travel sredinom avgusta.ljoret de mar. tura od 14 dana, autobusom. 1 nocenje u Veneciji, i 1 nocenje u povratku u Nici. Izabrala sam ovu varijantu jer bih volela da vidim italiju i francusku. malo se pribojavam jer je ceo put autobusom,a nije baš blizu. prošle godine sam išla u tursku, kušadasi busom, čak smo imali problem sa klimom tako da je napolju bila bolja temperatura nego unutra. stopala su mi natekla i trebalo mi je 3 dana da opet prohodam ko čovek :), pa me interesuje da li je naporan put autobusom do španije? i da li je neko išao preko Viva agencije, odsedamo u hotelu sa 2 zvezdice. svaki savet bi mu užasno mnogo značio. hvala

#22 obersturmfuhrer

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 07. Jul 2011 - 15:56

Procitaj moje prethodne postove i sve sto Vam nije jasno pitajte!Lep provod i uzivanje zelim dinastiji,a sve agencije rade istu turu,samo ne znam ko je prvi dobijo licencu.Nadam se da ce vam biti Bojan vodic,ja sam ga prozvao drug Raja,izuzetan momak,dobro potkovan znanjem,inace on je nezavistan vodic kog je Belvi unajmio na mom proputovanju.

#23 jaca58

putnik

• Član
  • Poruka:189
  • ženski

Napisano: 10. Jul 2011 - 19:04

Pogledaj porukuvirgy @ 07. Jul 2011 - 14:26

planirala sam da idem preko agencije Viva travel sredinom avgusta.ljoret de mar. tura od 14 dana, autobusom. 1 nocenje u Veneciji, i 1 nocenje u povratku u Nici. Izabrala sam ovu varijantu jer bih volela da vidim italiju i francusku. malo se pribojavam jer je ceo put autobusom,a nije baš blizu. prošle godine sam išla u tursku, kušadasi busom, čak smo imali problem sa klimom tako da je napolju bila bolja temperatura nego unutra. stopala su mi natekla i trebalo mi je 3 dana da opet prohodam ko čovek :), pa me interesuje da li je naporan put autobusom do španije? i da li je neko išao preko Viva agencije, odsedamo u hotelu sa 2 zvezdice. svaki savet bi mu užasno mnogo značio. hvala
Nije tako dug put jer se ipak u Italiji noci...Ali, treba izdrzati taj dan u Italiji dok ne stignete do hotela...
Mi smo putovali oko 14 sati do PS, onda na brod, pa u Veneciju :)
Napolju je bilo + 35, sunce przi a hlada nema...Pa jos i onaj miris iz kanala :)
Tek smo oko 20 sati stigli u hotel i noge su mi bile bolne i natecene..Sutradan posle dorucka se napusta hotel, slobodno vreme do 14 sati , polazak za Veronu, razgledanje i nocno putovanje do Spanije...Stize se oko 9 sati, ali se u hotel ne moze pre 13 sati, u najboljem slucaju :)
Hotel u Italiji nam je bio sa 4 * i bio je super..U Spaniji ,u Calelli , hotel sa 3 * i bio je odlican; hotel u Francuskoj sa 2 * i bio je simpatican :)
Isli smo preko Belvi travela, a grupu su cinili i putnici Robinsona i Plane :)
U povratku je opet nocno putovanje, dolazak u Kan, Nicu i Gras i sve tako do 16 sati i dok ne stignete u hotel :)
Sutradan ista stvar; izlazak iz hotela, u NIci do 18 sati, polazak za Monako i jos tamo 2 sata pesacenja, bus i do Bg jos 18 sati :) E, tih 18 sati su nam bili najduzi :) Klima je radila, ali na onih 35 stepeni je vec bila nemocna :)
Lepo je sve to videti, za mlade je to uzivanje i ne treba se uplasiti puta i cimanja po hotelima i busu :)
Uzivajte u svemu na tom putu :):srce:

Ovu poruku je izmenio jaca58: 10. Jul 2011 - 19:10

#24 virgy

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 10. Jul 2011 - 22:29

hvala puno na odgovoru. uplašila sam se posle pročitanih postova o agenciji Viva, i ipak sam uplatila preko Rapsody-ja. Ispalo je malo skuplje, al bar ću ići opuštena, jer koliko sam videla oni su dobili najbolje kritike.
Program nam je malo drugačiji. prvo idemo u nicu-kan, a u povratku italija. spavamo u milanu.

#25 jaca58

putnik

• Član
  • Poruka:189
  • ženski

Napisano: 11. Jul 2011 - 12:36

O. pa vi imate super plan :) MIlano je bas dobar izbor, ako bude u gradu :)

#26 dinastija

turista

• Član

Napisano: 23. Jul 2011 - 23:36

Pogledaj porukuobersturmfuhrer @ 06. Jul 2011 - 18:11

Spavali smo u mestu Ponto Sabioni,malo mesto ima Lidl i veliki outlet za soping.Posle dorucka u pomenutom hotelu slobodno vreme do16h autobus mora odmarati 9h ili pauzirati,evropski zakoni.Ima reka Piave koja je znacajna za Italijane u prvom ratu,kao za nas Drina ili Kolubara,ima spomenik palim borcima,setaliste uz reku i stari gvozdeni most,to je od hotela udaljeno 20min setnje ka centru,inace hotel je u blizini naplatnih rampi i autoputa ali se buka necuje.
Hotel Base se nalazi u mestu Noventa di piave a ne u Punta Sabioni ,no nema veze razumeli smo se , ima li sta u tom Outletu zanimljivo
? Posto ce nas hvatati vreme rasprodaje to i nije tako lose :)

Ovu poruku je izmenio dinastija: 23. Jul 2011 - 23:36

#27 obersturmfuhrer

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 24. Jul 2011 - 14:48

Znam da sam pogresio,permutovao sam.Ima zanimljivih stvari,INTIMISSIMI,NIKE i jos dosts brendova i tada su bila na snizenju.U Veroni imas Disney radnju,ako volis igracke svrati obavezno!

#28 Natashas

turista

• Član
  • Poruka:56
  • ženski

Napisano: 22. Nov 2011 - 14:46

da li neko ide preko vive za novu godinu na ovo putovanje? i ja se plasim losih iskustava sa ovom agencijom ali povoljno je pa bih rizikovala :) bila sam preko njih u becu i hotel je bio super, vodic nikakav ali kao sto rekoh koliko para toliko i muzike :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0