Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Spanija , Azurna obala , Italija 14 dana busom preko Vive

27 odgovora na temu

#1 dinastija

turista

• Član
  • Poruka:84

Napisano: 09. Feb 2011 - 21:42

Ove godine resismo da idemo na letovanje na turu Italija, Azurna obala, Spanija 14 dana busom preko Viva travela ,
interesuju me vasa iskustva jer je cena prosle godine bila vise nego pristupacna za ove aranzmane , u odlasku jedno nocenje sa doruckom u Nici , zatim 7 polupansiona u LLoret da Maru i u povratku jedno nocenje u Veneciji tj u Lido di jesolu ,ima puno obilazaka usput a kako ne volim pasivne dmore ovo mi se ucinilo jako dobro , nadam se da ce i ove godine biti cene na nivou proslogodisnjih ,

kakva su iskustva sa ovih tura preko Vive??

Ovu poruku je izmenio dinastija: 09. Feb 2011 - 21:44

#2 Veljko.

backpacker

• Član
  • Poruka:40
  • muški

Napisano: 09. Feb 2011 - 22:13

I mi smo planirali isto to, ili Spanija, Ljoret de Mar 10 dana avionom.
Koliko se krecu cene?

#3 dinastija

turista

• Član

Napisano: 09. Feb 2011 - 22:43

Prosle godine najjeftiniji su bili Viva travel , Argus ,i Matico ,e sad mislim da ce ponude krenuti tek posle sajma turizma koji je krajem februara , a vidim da je Argus vec izbacio Tursku busem i Egipat avion za celu sezonu , Spaniju jos niko :))) , pogledaj Viva ima super turu 14 dana ali busom , fenomenalan je program !!!!!!!!

#4 Veljko.

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 11. Feb 2011 - 00:17

Argus je izbacio cene za Ljoret de Mar busom, i puno,puno su vise cene nego prosle godine.Sada je u spicu preko 300e, a prosle godine je bilo 169 :blush:.
Mi cemo sacekati da sve agencije izbace ponudu za Italiju, Azurnu obalu i Spaniju, pa cemo onda videti na cemu smo.
Ove godine nije los ni Egipat (preko Argusa je jako povoljno), naravno ako se situacija smiri :cool: .

#5 Veljko.

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 11. Feb 2011 - 00:20

Pogledaj porukudinastija @ 09. Feb 2011 - 22:43

Prosle godine najjeftiniji su bili Viva travel , Argus ,i Matico ,e sad mislim da ce ponude krenuti tek posle sajma turizma koji je krajem februara , a vidim da je Argus vec izbacio Tursku busem i Egipat avion za celu sezonu , Spaniju jos niko :))) , pogledaj Viva ima super turu 14 dana ali busom , fenomenalan je program !!!!!!!!
Ja sam na Vivinom sajtu vieo samo cene za ture u prolece, nema nista za leto.

#6 dinastija

turista

• Član

Napisano: 11. Feb 2011 - 00:25

Viva ce objaviti cene na sajmu turizma , tako su nam saopstili danas telefonskim putem ,
a Argus je izbacio danas ponudu za Spaniju bus varijanta 12 dana , ali bez Azurne obale
Cene preko Argusa su skuplje prosecno 25 evra za svaki hotel evo upravo pratim sa cenovnika koji sam sacuvao od prosle godine , nije tako strasno :)))
mada cekamo sajam pa ce mo videti ko sta nudi :)))

169e prosle godine su bili apartmani cetvorokrevetni a sada nemaju u ponudi apartmane vec samo hotele , i skoro svaki hotel ove godine ima u ponudi i polu pansion i pun pansion !! :P

Ovu poruku je izmenio dinastija: 11. Feb 2011 - 00:59

#7 mary26

putnik

• Član
  • Poruka:145

Napisano: 15. Feb 2011 - 15:21

2009.god sam isla na tu turu,bila mi je primamljiva Vivina ponuda,ali po preporuci ljudi koji su isli preko Vive nisam pristala...Ponuda nije bila skupa,ali se nije znalo u kom si hotelu,samo se znala kategorizacija,pa su mi pricali da je smestaj uglavnom los,tako da nisam pristala.Onda sam isla preko agencije Plus tours iz Subotice,i nemam ama bas nikakvu zamerku.Program je bio divan,vodic takodje,a smestaj odlican,sta platis to dobijes!Tako da su vam moje preporuke za agencije gde unapred znate u kakav smestaj idete,jer je,verujte,jako vazno!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 17. Feb 2011 - 15:03
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#8 dinastija

turista

• Član

Napisano: 15. Feb 2011 - 19:51

2010 Viva je imala lepu ponudu letovanja busom Italija Azurna obala Spanija , koja je trajala 14 dana ukupno i znalo se koji su hoteli i shodno tome je bila i cena , znaci imali su u ponudi raspon od apratmana i hotela sa 2* do 4 *!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 17. Feb 2011 - 15:03
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#9 Aloja

turista

• Član
  • Poruka:51

Napisano: 28. Jun 2011 - 18:02

Viva ima i ove godine tu turu, pa ako je neko bio neka napise utiske..... Da li je naporan put, kakvi su autobusi i sl...... Mnogo lep program...

#10 obersturmfuhrer

backpacker

• Član
  • Poruka:26
  • muški

Napisano: 29. Jun 2011 - 13:53

Dosao sam 21.juna sa ove ture i bilo je super.Autobus je bio udoban i agencije Banbus,setra 2006.god.Isao sam preko agencije Belvi i Pored Banbusa isle su jos Plana Plus,Viva i jos neke zaboravio sam.Put nije naporan,ima dosta pauza oko30 min.Sve sto Vas zanima pitajte.
Gde nema prilike,nema ni greha.

#11 Aloja

turista

• Član
  • Poruka:51

Napisano: 30. Jun 2011 - 14:41

Mene zanima kakve su cene u Nici, gde ste se hranili u Nici ? Za Spaniju znam, jer sam vec bila prosle godine, ali bih ponovo zbog ove ture, jer se obilazi Venecija, Verona, Azurna obala... Gde ste bili smesteni posle obilaska Venecije? Da li je dovoljno vremena da se vidi barem nesto od Azurne obale i da li ste imali vremena za jedno kupanje u Nici? Hvala unapred ;)

#12 obersturmfuhrer

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 01. Jul 2011 - 21:59

U Nici smo odseli u hotelu sa 3 zvezdice,imali smo dorucak i hotel je pristojan,udaljen je 15min lagane setnje od obale.Nica je dosta skuplja od Spanije cela Azurna obala,ali nije strasno,kafa je 3e u restoranima,dve kugle sladoleda 3,5e,ali vrede,ne moze se porediti sa nasim sladoledima.Ima dosta soping centara u kojima uvek ima nesto na popustu.Kupali smo se i voda je bila odlicna.Za razliku od Kana,Nica ima kamenu plazu.Kroasan u pekari u Kanu 1e i imaju dobru pijacu ako zelite sveze voce,ima sasvim dovoljno vremena za obilazak Kana i kupanje,oko 7h.U Monaku i MonteKarlu smo bili oko 5h,obisli smo sve sto treba i ima dovoljno vremena i za kockarnice.U Veneciji smo stigli u 9h i ostali do 16h,a spavali smo u jednom malom mestu,udaljeno od Venecije oko 20min voznje,hotel Base 4zvezdice i Veronu smo usputno obsisli i ostali smo oko 4h.

#13 lalence71

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • ženski

Napisano: 01. Jul 2011 - 22:04

da li je moguce da se izbegne placanje parkinga u spaniji?hotel u koji odlazim naplacuje 11 eura
da li je moguce parkirati kola u neku sporednu ulicu,i izbeci placanje parkinga?

#14 obersturmfuhrer

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 01. Jul 2011 - 22:28

Znam da se svuda naplacuje parking,osim vikendom.Nas vodic je zaboravio da preparkira auto sa mesta gde je zabranjeno parkiranje,bio je vikend,kaznu je platio 80e i lezarinu za tri dana,a lezarina je 2e dnevno.

#15 lalence71

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • ženski

Napisano: 02. Jul 2011 - 16:57

hvala za informaciju

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0