Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Gde na medeni mesec?

11 odgovora na temu

#1 Milosh

backpacker

• Član
  • Poruka:32
  • muški

Napisano: 20. May 2007 - 17:31

Elem, zenim se u avgustu i trebalo bi organizovati neki lep medeni mesec. Ideja je Barselona ili Rim, ali dacu i vama sansu da se izjasnite. Pre svega me zanimaju agencije koje su dobre i pouzdane i koje mogu da organizuju tako nesto.

Hvala svima

#2 Xenon

turista

• Član
  • Poruka:63

Napisano: 21. May 2007 - 13:59

Moj savet je Pariz, a od ta dva, Barselona :)

#3 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 26. May 2007 - 03:57

Samo Pariz.

#4 Danny

backpacker

• Član
  • Poruka:34
  • ženski

Napisano: 17. Jun 2007 - 18:52

Ja se udajem u septembru i volela bih da cujem od vas gde otici u oktobru na medeni mesec?

#5 Ella_Ella

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • ženski

Napisano: 17. Jun 2007 - 21:58

Preporucujem Mauricijus a,ukoliko raspolazete sa malo vise novca.Raj na zemlji.A od evropskih gradova prvo Pariz pa tek onda Rim.Lep provod gde god da odete na medeni mesec.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 20. Jan 2011 - 14:37

#6 Danny

backpacker

• Član
  • Poruka:34
  • ženski

Napisano: 18. Jun 2007 - 10:32

Bilo bi divno otputovati na Mauricijus ali mislim da ta destinacija nije u skladu sa nasim mogucnostima :(

#7 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 18. Jun 2007 - 12:09

Danny @ 17. juni 2007 u 17:48

Ja se udajem u septembru i volela bih da cujem od vas gde otici u oktobru na medeni mesec?
Meni je Pariz čaroban i pod kišom.

Tako da... jeste da je oktobar rizičan što se toga tiče, ako ne volite kišu, ali bi to svejedno uvek bio moj izbor.

I mnogo je lepše VRAĆATI SE Parizu, povodom raznih okruglih godišnjica koje vas čekaju - nego drugim mestima.

#8 Gost miler_*

• Gost

Napisano: 18. Jun 2007 - 12:14

obavezno pariz.ziveo sam u parizu i znam sta govorim.samo kad idete u diznilend,ne nosite puno para sa sobom.neverovatni su.pazite,ako i dobijete (ja sam dobio) jack-pot u kockarnicama,nece vam dati novac-vec morate za taj novac (u stvari zetone) da nakupujete sve i svasyta u nihovim prodavnicama.biznis-boli gava.....

#9 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 18. Jun 2007 - 12:17

Ja tokom medenog meseca ne bih trošio jedan dan na Diznilend.

#10 Njegos Manojlovic

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 03. Feb 2010 - 15:38

Za medeni mesec? Preporucujem Baku, tamo sigurno necete sresti nikoga poznatog. :) Inace Barselona! Ako imate slike sa medenog meseca u Barseloni bilo bi super da ih prosledite i nama da ih vidimo. Mozda da ih zakacite na sajt www.nasabarselona.info?

#11 oljaana

backpacker

• Član
  • Poruka:22

Napisano: 06. Feb 2010 - 18:06

Samo P A R I Z!!!!!!

#12 Barkmann

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:236
  • muški

Napisano: 07. Feb 2010 - 00:39

Ne znam koliki vam je budžet ali sam gledao neke redovne ponude za Mauricijus (naravno mimo agencije koja se omasti za dobru maržu) oko 800 € sa uračuntom avio kartom.
Od evropskih destinacija jug Francuske sa veoma romantičnim selima u zaleđu Azurne obale.

Basileus Basileon, Basileuon Basileuonton (цар царева царује царевима)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0