Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

* * * * * 5 Glasova

Kusadasi

423 odgovora na temu

#406 cecillija

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 12. Aug 2011 - 11:42

Pogledaj porukuMassive @ 12. Aug 2011 - 10:38

Nije meni namenjeno, ali cu se ubaciti..... Outlet ti je vise kao kompleks prodavnica gde stvarno svasta mozes kupiti za manje novca nego inace (naravno sve je brendirano). Procitao sam negde na ovom forumu da je neko pazario (lupicu sad) Rifle farmerice za 30e dok su ovde takve 180e. U svakom slucaju ne treba propustiti, kao ni fabriku koze. Mi od izleta planiramo Efes, pamukale, aqua fantasy, nacionalni park, krstarenje, izmir i eventualno jos nesto. ako ste zainteresovani mozemo se negde naci pa zajedno ici u agenciju da dogovorimo-iscenkamo izlete ( naravno ako ne planirate da idete na izlete preko argusa kao sto mi ne planiramo nista preko njih sem Efesa)

Pa hvala ti massive...:cool:

Od izleta planiramo tursko vece, aquaqfantasy, krstarenje i mozda Izmir ili pamukale...videcemo jos koliko bude para....:zvizduk:

I koliko nas se skupi za cenkanje.....Moze..ja se slazem...mi planiramo sve da idemo preko Memka/Mamka, covek zna srpski, a povoljniji je....bas dosta kazu!!!

#407 Niki84

backpacker

• Član
  • Poruka:14
  • ženski

Napisano: 12. Aug 2011 - 13:12

Pogledaj porukucecillija @ 12. Aug 2011 - 07:57

@Niki84

Momak i ja idemo....:srce:

:klap: bas se radujem...ma skontacemo se nekako, nadam se. Ima jos dosta do puta, pa cemo naci neke znake raspoznavanja :lol:
Od izleta planiramo Efes i akva park.Prosle godine sam bila na pamukalama ( fenomenalan je osecaj, svima preporucujem :)ni put nije tako strasan, brzo prodje, cena 35e, usput se svraca u Hijerapolis, ostaje na rucku u prelepom hotelu i zadrzava par sati, slobodno vreme za kupanje), krstarenju-isto preporucujem onima koji vole da uzivaju u moru i kupanju; akva parku aqua fantasy-najlepsi dan na moru kada covek skroz podetinji, Miliparku-uzalud bacene pare, sem atrakcije divljih svinja koje se setkaju imedju turista nema niceg posebeno, plaza kamenita, mnogo Turaka, bzv...
Pozz, kuckamo se :klap: .Koristim pauzu na poslu pa ne mogu dugo da budem prisutna ovde

Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 12. Aug 2011 - 15:03
spojen citat sa odgovorom na njega

#408 Massive

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 12. Aug 2011 - 23:13

Pogledaj porukucecillija @ 12. Aug 2011 - 11:42

Pa hvala ti massive...:cool:

Od izleta planiramo tursko vece, aquaqfantasy, krstarenje i mozda Izmir ili pamukale...videcemo jos koliko bude para....:zvizduk:

I koliko nas se skupi za cenkanje.....Moze..ja se slazem...mi planiramo sve da idemo preko Memka/Mamka, covek zna srpski, a povoljniji je....bas dosta kazu!!!

bravo, kad ponudih varijantu ekskurzija upravo sam i misliio na Mamka/Memka

#409 nikola799

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 13. Aug 2011 - 16:36

Hvala na odgovoru.Da li vam se vise svidja u kusadasiju ili marmarisu,gde su bolje plaze?

#410 znkostane

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 20. Aug 2011 - 10:17

pocetkom septembra putujem sa devojkom u kusadasi u hotel melike.ako je neko bio ove godine u tom hotelu,molio bih da napise utiske i korisne savete...HVALA

#411 Massive

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 20. Aug 2011 - 22:01

@znkostane

na samom profilu hotela imas dosta komentara, ali ako ti nesto znaci napisacu ja posle par dana boravka s obzirom da idem u sredu

Ovu poruku je izmenio mikap: 22. Aug 2011 - 11:24
obrisan citat, direktan odgovor na post

#412 cesily

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • ženski

Napisano: 21. Aug 2011 - 22:21

Pozdrav,

Decko i ja putujemo 3. septembra u hotel Melike, preko agencije Prestige. Mi smo se dugo dvoumili izmedju Melika i Ayme. Na kraju smo se ipak odlucili za Melike jer smo shvatili da je sa Aymom lutrija.
Moja drugarica je bila u Melikama prosle godine, ona je bila zadovoljna. Receno mi je da ne ocekujem nista posebno, ali da je usluga skroz korektna, nama je najvaznije da je blizu mora. Jedina mana ovog hotela su komarci, kaze da ih ima svuda bez obzira na to na koju stranu je soba okrenuta. Za njih se nebrinem, ja sam se vec snabdela sa Raid trakom, pa cu videti da li ce pomoci.

#413 znkostane1

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 22. Aug 2011 - 09:53

isti slucaj je i kod nas bio...samo da je blizu mora!onda se vidimo tamo...massive hvala ti unapred,a mozda se i vidimo tamo!srecan put...

#414 danijeli

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 26. Aug 2011 - 17:32

Da li neko ide preko Argusa od 11.09., busem ??? Supruga i ja se smorismo, jer niko ne ide u toj smeni ... :-) ...

#415 Jelica84

backpacker

• Član
  • Poruka:45

Napisano: 01. Apr 2012 - 16:13

Da li je neko isao preko Halo tours u Kusadasi,autobusom,sa nocenjem u putu u Canakkale-u?:)

#416 Eowyn

turista

• Član
  • Poruka:70

Napisano: 01. Apr 2012 - 19:22

Putovala sam tako pre par godina, ali preko druge agencije i odlicno je za obilazak Troje, ako neko zeli da je poseti, ako ne, nista ne gubi, jer je mnogo ocuvaniji Efes, pa posle njega Troja dodje kao razocarenje.
Malo je cimanje zbog stvari koje moraju da se iznose iz busa, pa opet ujutru vracaju:smorilo:

Ali gradic mi se bas dopada, opusteno je, niko te ne smara, setkas se i obilazis. Tu se nalazi i moj omiljeni turski restorancic :zaljubiska: Pasha, preporucujem mesta na terasici, a klopa je odlicna:klap:

Mozda ti se dopadne sam dolazak feribotom u luku, panorama i holivudski trojanski konj, napravljen od katarki brodova.

Ovu poruku je izmenio Eowyn: 01. Apr 2012 - 19:23

#417 legija037

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • muški

Napisano: 02. Apr 2012 - 07:39

I ja sam tako putovao 2002. i 2003. bas preko Halo tours-a. Jedna stvar je sigurna, put se mnogo lakse podnosi nego od jednom 22,23-27 sati. Ali je problem sto od kompletnog aranzmana 2 noci da tako kazem ''gubis'' u Canakalama gde spavas. Troja jeste zanimljiva za ljude koji vole istorijske lokalitete, sto samnom nije slucaj. Sve ostalo je ok, organizacija je bila dobra. I kao sto kaze Eowyn jeste malo cimanje sa stvarima, iznosis u hotel da bi prespavao pa sve to rano ujutru vracas u bus. Imas dosta vremena i u odlasku i u povratku za razgledanje i soping, opusteno i bez ikakvog cimanja.
Ako kaniš pobediti ne smeš izgubiti - Ko leti vredi, ko vredi leti, ko ne vredi ne leti

#418 tristan1

turista

• Član
  • Poruka:84
  • muški

Napisano: 02. Apr 2012 - 10:11

Takođe, pohvale za agenciju, iako ja nisam putovao sa njima u Tursku, ali na nekim drugim turama da :)

#419 alanya84

svetski putnik

• Član
  • Poruka:665
  • ženski

Napisano: 02. Apr 2012 - 10:23

Tristan1 немој да их хвалиш. Одмах ће да се јави 10 оних са 1 постом и страшним искусвтима попут филмова страве и ужаса, са дозом научне фантастике. :cool:

#420 tristan1

turista

• Član
  • Poruka:84
  • muški

Napisano: 02. Apr 2012 - 10:35

Da da, he he :D

Samo da napomenem, da je moj drugar bio sa njima u Istambulu preprošle godine i nema zamerke na agenciju takođe.

Evo, neću više da ih hvalim.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0