[quote name='annica' date='08. feb 2011 - 01:50' timestamp='1297126257' post='315234']
Mi smo bili 2005. u hotelu Sozer preko Argusa. Nisu ga imali u ponudi ali su nam ga preporučili prijatelji i na naš upit Argus nam je izašao u susret. l
Ljubazno osoblje, čist hotel, hrana fenomenalna...U centru je grada, na 5 min. od Bazara, 10 min. do Ostrva ptica... Gradska plaža je preko puta... Svakom bih preporučila taj hotel---ima 3+*, bazen ima ali je mali (kao bazeni u Grčkoj)
[/quote]
Annice hvala ti puno na informaciji a takodje na fotkama.Puno mi znaci tvoj komentar.Ne bih toliko zapitkivao o svemu da idem samo sa suprugom nego zato sto je sa nama trinaetogodisnja cura koja kao i sve male i velike dame voli uvece da shunja po radnjama i zaviruje u izloge bilo da kupuje ili ne.Starija ce najverovatnije za svoj grosh ali ko zna...
Veliki pozdrav
[quote name='Eowyn' date='08. feb 2011 - 06:38' timestamp='1297143488' post='315236']
Da li je gradska plaza uopste upotrebljiva za nuzdu ako te mrzi da ides na neku van centra?I da li je obavezno da su popodne talasi na plazama.
[/quote]
Gradska plaza 2003. god. je bila nikakva i tu su uglavnom dolazili lokalci. Poslednji put sam bila u Kusadasiju 2008. i tada je bila malo sredjenija i iznajmljivale su se lezaljke i suncobrani. Samo plaza je blizu luke, a svakodnevno pristaju brodovi (Annica je postavila fotku), pa nije bas preporucljiva za

.
Talasa ima, ali opet sve zavisi od morskih mena.
Htl. Sozer stvarno ima dobru lokaciju i u svojoj kategoriji je sasvim OK. Nisam boravila u njemu, ali sam cula price onih koji letuju tamo vec poslednjih 5 godina. Mozda sada ima i svoju plazu, proverite na sajtu hotela. Po meni nije los ni htl. Surtel. U centu su Vam uglavnom htl. sa 3*. Ja sam boravila u Dabaklar-u, koji se nalazi u tzv. srpskoj ulici, gde se uglavnom nalaze htl. sa 2* i 3*. O njemu imate otvorenu posebnu temu.
[/quote]
Hvala ti na odgovoru,svaka informacija znaci.Za gradsku plazu sam pitao jer mi je na necijoj fotografiji delovala sredjenije i bile su lezaljke koje si pominjala.Naravno da ne bi tu boravili osim u izuzetnom slucaju.Pogledacu jos jednom ove htl sto si pomenula i one koji su van centra pa da polako suzimo izbor i odlucimo da li zrtvovati 1 zvezdicu radi hotela u centru ili ici u veci konfor van centra a onda svaki dan dolmusem skociti do grada.A koliko kosta taxi za tih 5-10km kad prestanu dolmusi?
Hvala ti,pozdrav
Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 18. Mar 2011 - 20:19
spojene poruke clana, pisane jedna za drugom