Napisano: 03. Feb 2011 - 01:53
Puno Vam hvala za sve informacije koje nesebicno delite sa svima nama i tako pomazete u izboru destinacije.
Mene interesuje sledece-supruga i ja sa dvoje dece (19 i 13god ako starije ne ode sa drustvom ko zna gde)bi u julu ili avgustu isli u Kusadasi pa nam treba preporuka za lep hotel sa 3ili4 zvezdice(moze all,cist,sa solidnom hranom,bazenom i ne daleko od plaze).Takodje me interesuje da li je velika vlaga kao sto neki kazu za Alanju i da nema puno talasa posto svi volimo dugo da se brckamo i "plutamo"u plicaku gde je postepen ulazak u vodu.Ako jos ima prirodne hladovine ili kafic na plazi onda bi nam svima bilo potaman.
Nadam se da nije pevise tezak "zadatak" i da ne izvoljevamo jer cele godine vredno radimo pa bi da se i lepo odmorimo.Puno Vam hvala unapred za sve vase predloge i sugestije.Veliki pozdrav
Napisano: 03. Feb 2011 - 08:14
Mi smo prosle godine bili u Kus sa detetom od tada 9 godina i birali smo hotel sa 4 zvezdica da bude AI. Kako sam videla i razumela od drugih formasa sto se tice higijene u Turskoj uglavnom nemas probem, sto se tice hotela treba uskladiti svoja ocekivanja sa cenom
Od hotela mi smo hteli da idemo u Adakule. Ima 5 zvezdica bazene sa tobogancicima, jako nisku cenu za AI. Ovde na forumu ga kritikuju jer nema terase, jer je nekada bio zatvor, nije u centru, plaža je izuzetno mala kao i da je nema.... Mi smo prosle godine uplaitli pa nam javili sutradan da je stop sales, onda smo se odlucili za Ephesia Hotel ( pazi ima ih dva hotel i beach) za koji su nam tri dana pre polaska javili da je njihovom greskom rezervisano ali ustvari nema mesta i ponudili su nam za zamenu Gradn Blue Sky, koji je extra samo mu je i cena jaca za 4 zvezdica ( ultra AI ...gde god da se okrenes na plazi, bazenu imas aparate sa vodom, pored bazena sa cajem i kafom ...) plaza je solidna, talasa ima popodne i nose travu ali se svako jutro cisti.
Ove godine pikamo Omer Holiday Resosrt... opet 4 zvezdica ( mada je renoviran i negde ga prikazuju ako 5) nije u centru, opet mala plaza, tobogani na bazenu, puno vorove sume...
Evo i linkova za hotele gde smo bli, a sto se Kusadasija tice citkaj po formu, ja sam prsle godine sve informacije pokupila odatle... googlaj malo imas sve i svasta po netu
Adakule
Ephesia
Omer Holiday
Inace GBS, Imbat, Cande su ti na Ladies Beach-u i tu mozete da se setkate uvece ima kafica, restorana pored plaze da ne morate da idete do centra. Ovi hoteli su uglavno AI varijanta, ne pricam o drugima jer se nisam raspitivala. Proveri mislim da Adakule i Omer daju besplatno za dete d 13 godina, malo ste u nezgodnim godinama za popuste
Hotel Grand Blue Sky Kušadasi 2010 Artemidin Hram i Bogorodičina kuća 2010 Efes2010
Napisano: 03. Feb 2011 - 13:44
Јесте, влажности има у Алањи, али је нема у Кушадасију. За то не брини. Тамо сам била средином јула, тако да проверено тврдим.
Napisano: 03. Feb 2011 - 19:17
leprsava @ 03. Feb 2011 - 08:14
Mi smo prosle godine bili u Kus sa detetom od tada 9 godina i birali smo hotel sa 4 zvezdica da bude AI. Kako sam videla i razumela od drugih formasa sto se tice higijene u Turskoj uglavnom nemas probem, sto se tice hotela treba uskladiti svoja ocekivanja sa cenom
alanya84 @ 03. Feb 2011 - 13:44
Јесте, влажности има у Алањи, али је нема у Кушадасију. За то не брини. Тамо сам била средином јула, тако да проверено тврдим.
Veliki poz i tebi pa cemo se druziti jos u ovom nasem "dvoristu".
Ovu poruku je izmenio DraganV: 04. Feb 2011 - 11:13
skracen citat
Napisano: 03. Feb 2011 - 19:59
Hoteli koji se nalaze blize Long Beach- u, imaju dosta losije plaze i more je puno morske trave, koja je duga i po par metara, sto ostavlja izuzetno neprijatan osecaj tokom plivanja.
Napisano: 03. Feb 2011 - 20:55
Hoteli koji se nalaze blize Long Beach- u, imaju dosta losije plaze i more je puno morske trave, koja je duga i po par metara, sto ostavlja izuzetno neprijatan osecaj tokom plivanja.
Hvala i tebi na pomoci."Vidjamo" se jos,pozzz
Napisano: 03. Feb 2011 - 21:34
Napisano: 03. Feb 2011 - 22:32
Napisano: 03. Feb 2011 - 22:40
E sada ove godine moram da ispunim drugu stavku sa tog lista
Hotel Grand Blue Sky Kušadasi 2010 Artemidin Hram i Bogorodičina kuća 2010 Efes2010
Napisano: 04. Feb 2011 - 00:26
Napisano: 04. Feb 2011 - 07:50
Po toj vrućini to ti dođe kao lek, da ne dehidriras i da osvežiš količinu B vitamina
Napisano: 04. Feb 2011 - 09:04
Napisano: 04. Feb 2011 - 20:28
Napisano: 04. Feb 2011 - 20:48
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0