Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Put Za Indiju

160 odgovora na temu

#151 debelizmaj

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 05. Jan 2011 - 16:41

Pozdrav,
Zainteresovan sam za put u severnu Indiju ove godine. Cilj mi je Varanasi i Himalaji, izmedju ostalog :D
Hteo sam da idem sa Jungle Tribe ali mislim da je samoorganizacija bolja stvar.

O kakvom sajtu se radi, kakav to sajt hvalite nikako ne mogu da vidim link!

#152 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 06. Jan 2011 - 08:17

Radi se o sajtu na kome ste upravo napisali vasu poruku - "Putovanja.info" a evo i linka http://www.putovanja.info Postavljena slika

Postavljena slika

#153 petarveliki

backpacker

• Član
  • Poruka:2
  • muški

Napisano: 12. Jan 2011 - 10:52

Pogledaj porukuTyler Durden @ 15. Oct 2010 - 10:45

Planiram put u Indiju negdje poslije 15. januara. 2011. Ostao bih najvjerovatnije 3 nedelje.
Je li neko zainteresovan ili mozda ima neka ekipa kojoj bi mogao da se pridruzim?
Za sada jos nista nije fiksirano tako da su moguce sve kombinacije. Imam 29 godina ;)

zdravo ja sam Jovan. isto planiram put za Indiju ali mislim da cu ja negde u februaru. Takodje putujem sam ako si zainteresovan odnosno ako se nisi jos uvek organizovao mozemo zajedno putovati. ja sam nasao i neku opciju preko agencije jer je stvarno odlicna i neverovatna. Ako te zanima posalji poruku na mail jolezmaj@yahoo.com 

PUNO POZDRAVA

#154 Tanjaa56

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • ženski

Napisano: 03. Feb 2011 - 15:28

Da li moze neko da mi kaze preko koja agencije je najbolje i najjeftinije videti Indiju?
Hvala.

#155 Vecica

backpacker

• Član
  • Poruka:30
  • ženski

Napisano: 21. Aug 2011 - 13:52

Ako neko trazi povoljnu kartu do Delhija, preko Aerosvita iz Budimpeste kraj novembra / polovina decembra 533$

#156 Merita

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • ženski

Napisano: 31. Oct 2011 - 00:08

U idući ponedjeljak počinje moja indijska avantura, bit će svježih dojmova :)

#157 leyla

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 11. Nov 2011 - 11:58

Veliki pozdrav svima!
Zanima me koliko je opasno za djevojku ici sama u Indiju i obilaziti sve recimo mjesec - dva mjeseca? Nemam nikoga ko bi isao, a ne odgovara mi ni da idem sa ljudima koje apsolutno ne poznajem, tako da je jedina opcija da idem sama. Smije li se to?

#158 leprsham

backpacker

• Član

Napisano: 07. Dec 2011 - 11:35

Ja idem u martu u Indiju, idem sama (najverovatnije). Sve se može, samo mislim da je dobro pre odlaska na put pokupiti neke 'savete' od ljudi koji su išli tamo. Kada ti ideš na put?

#159 Vecica

backpacker

• Član
  • Poruka:30
  • ženski

Napisano: 23. Dec 2011 - 18:46

Upravo sam se vratila sa puta po Indiji, bila sam sa drugaricom. Sto se tice bezbednosti nismo imale nikakvih problema ali treba se pomiriti sa par cinjenica.. Kao prvo, buljice u Vas i okretace se za Vama na ulici . Retko ko ce nesto dobaciti ali ce Vam prilaziti da se slikaju.. Posle par dana se covek na to navikne i ne obraca paznju. Ukoliko se ide na klasicna turisticka mesta ne bi trebalo da bude problema.

Mrak pada vec u 18h i tada uopste nije prijatno setati ulicama (ni solo, ni u grupi). Narocito u Delhiju i Agri.. Ulicnog osvetljenja gotovo i da nema, pa sve postaje dosta sablasno i ne bas prijatno i najbolje je ici riksom. Poslednje vece u Delhiju smo jedva stigle od metro stanice riksom do hotela, zaustavljali su kola, motore, dobacivali u prolazu sve dok nisam zamotala glavu u maramu a drugarica stavila kapuljacu.

Goa je nesto drugo jer je puna turista.

Fort Kochi je ok (ima dosta restorancica i jedan bar gde sluze pivo do 22h) i posle toga nema bas mnogo sveta po ulici sve se uglavnom svodi na caskanje i drustvene igre sa ljudima u hotelu (guest house).

Sto se tice putovanja vozom nema problema (u drugoj klasi) za nocne voznje se preporucuje katanac za ranac.. Metro u Delhiju je odlicna opcija (postoje vagoni samo za zene, muski su ok kad se vec naviknete na zurenje)

Ono sto bi meni bio najveci problem da sam isla sama jeste sta raditi kad padne mrak, znaci vec od 18-19h.. Setnja ne dolazi u obzir, a treba se dobro pomuciti i da bi nasli kafic ili mesto gde mozete popiti pice.

Uglavnom, devojke, ukoliko nosite adekvatnu garderobu, ne zavlacite se na sumniva mesta i uvek budete na oprezu ne bi trebalo da bude problema. Sigurno cete upoznati dosta turista s kojima cete moci da se druzite uvece ali obavezno razmislite koliko dugo ce Vam prijati takav nacin zivota.

#160 alanya84

svetski putnik

• Član
  • Poruka:665
  • ženski

Napisano: 23. Dec 2011 - 19:42

Одлично представљено са правим информацијама.

#161 leprsham

backpacker

• Član

Napisano: 16. Feb 2012 - 00:24

karta za indiju kupljena, let je 9.3.2012. iz zagreba (do delhija). jel neko u to doba tamo već i/ili želi tada sa mnom? idem sama :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0