Leptokaria ili Olympic beach
Napisano: 04. May 2011 - 20:04
Napisano: 11. Jun 2011 - 22:13
Napisano: 03. Aug 2011 - 13:43
Napisano: 11. Aug 2011 - 04:22
More je :
1. prljavo, prepuno je trave, uložaka, plastičnih čaša i kojekakvih čudesa, a posebno posle 15h
2. nemirno, jer ima talasa skoro pa svaki dan i sem ranije ujutru, skoro pa celim danom
a da ne pominjem kako je mesto blagi užas, jer izgleda kao da su u onih par uzdužnih i poprečnih uličica preseljeni svi živi vrtići iz Srbije sa sve kreštavom i plačljivom decom, sa histeričnim, poluludim majaka i očevima koji samo piju pivo u hladovinu i apsolutno ih ne boli ona stvar!
Dakle, suma sumarum - APSOLUTNO NE PREPORUČUJEM OLYPIC BEACH!
Napisano: 21. Dec 2011 - 13:17
Shto se tice Olympic Beach-a, jedan prijatelj mi je rekao da je bio tamo prosle godine. Tamo su vile novije a studija i apartmani relativno prostranije nego u Leptokariji, ali njegova primedba je da je more sa vishe talasa i mutnije nego u Leptokariji.
Leptokarija je dobra jer redovno pirka vetric sa Olimpa, ali ima i svojih mana. Nekako je tesno, plaza je relativno prljava, a more je sa vishe talasa nego u Polihronu i mutnije nego tamo.
Ovu poruku je izmenio moskvic: 21. Dec 2011 - 13:21
Napisano: 23. Jan 2012 - 02:46
Mi smo prosle godine letovali u Nei Poriju. Dvoumili smo se izmedju Olimpik Bica i Nei Porija i odlucili za Nei Pori. I moram priznati da je izbor bio los. Mesto kao mesto je malo sa fenomenalnom plazom, vrlo cistim morem, ali prosto nije za stariju decu. Moja deca imaju 13 i 15 godina i bilo im je mnogo dosadno. Nismo se bas najbolje obavestili pre uplate aranzmana i pogresili smo. Pa smo onda bili prinudjeni da obilazimo i ostala mesta. Dobro je sto na plazama ima tuseva pa nismo morali da se vracamo u apartman.
Napisano: 24. Jan 2012 - 09:58
Napisano: 07. May 2012 - 12:31
Svakako ne preporučujem Olimpik Bič
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0