Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hotel LILLY ANN BEACH

35 odgovora na temu

#31 bebacns

turista

• Član
  • Poruka:75

Napisano: 30. Jan 2012 - 21:51

Hvala, samo sto je link pogresan, cini mi se...

#32 skydiver021

turista

• Član
  • Poruka:55

Napisano: 31. Jan 2012 - 09:15

Upravu ste link je pogrešan. Pravi opis nalazi se ovde.

#33 vesna71

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 11. Feb 2012 - 00:30

Zdravo i od mene!

Molila bih one koji su bili gosti ovog hotela prošle godine ili eventualno imaju svežije informacije o istom (kvalitet smeštaja, lokacija, more, plaža - suncobrani i ležaljke, hrana) da napišu kako su bili zadovoljni svojim letovanjem. Naime, imam dvoje dece (2 i 4 god) a dvoumim se izmedju ovog hotela i Porfi beach hotela. Licno mi se zbog same lokacije više dopada Lily Ann Beach, ali........

Hvala unapred!

Poydrav

#34 skydiver021

turista

• Član
  • Poruka:55

Napisano: 13. Feb 2012 - 11:28

Gledajući slike na Booking.com-u Porfi je daleko bolji izbor po meni ali verovatno i skuplji. Nadam se da ste pročitali moje postove o Lily Ann Beach hotelu.

#35 vesna71

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 24. Feb 2012 - 20:09

Pogledaj porukuskydiver021 @ 13. Feb 2012 - 11:28

Gledajući slike na Booking.com-u Porfi je daleko bolji izbor po meni ali verovatno i skuplji. Nadam se da ste pročitali moje postove o Lily Ann Beach hotelu.

Da naravno čitala sam sve prethono napisano o ovoj temi, ali me zanima da li ima nečeg novog. Sve što ste napisali je prilično ok. Hvala na tako detaljnim opisima. Nadam se da se kvalitet smeštaja od ranije nije promenio u negativnom smislu.

Pozdrav

#36 MGagi

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 25. Mar 2012 - 14:46

Porodica sa jednim detetom planira da uplati uranzman u ovom malom hotelu. Obisli smo dobar deo Sitonije ali nista o njemu ne znamo. Da li je neko bec boravio u njemu? Kakvi su vam utisci? Dobre i lose strane. Cini mi se da je ispred hotela neki sprud pa kakvo je more... Odgovori nam trebaju sto pre da bi mogli da se odlucimo ...

Unapred zahvalan

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0