Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hotel LILLY ANN BEACH

35 odgovora na temu

#1 SanjaG

putnik

• Član
  • Poruka:109
  • ženski

Napisano: 17. Jan 2011 - 12:29

Ovaj hotel mi se čini da je ok, na samoj je plaži, nude smeštaj na bazi PP. Cena je, mislim, pristupačana obzirom da plaćamo suprug i ja, a ćerka je gratis. Da li je neko bio u ovom hotelčiću i naravno, zanimaju me vaši utisci! Jedva čekam odgovore! :D

#2 Mirko

svetski putnik

• Član
  • Poruka:525
  • muški

Napisano: 17. Jan 2011 - 18:14

Pozdrav Sanja,
Ja sam sticajem okolnosti predhodnog leta cesto dolazio u Athena palas, koji je 100 metara dalji iz pravca Nikitija od ovog hotela.
Nisam u njemu boravio vec sam bio u Nikitiju, ali je hotel ostavio na mene jako lep utisak.
On je izolovan, nema tu nekih drugih sadrzaja, sem njega i njegovog lepog bazena, i plaze, na kojoj se kupaju samo gosti iz hotela, jer drugi koliko sam ja primetio i ne mogu prici...ali ako hocete odmor, zaista je dobra destinacija.
Pogledajte cenu i Athena hotela, on je znatno luksuzniji sa mnogo vise sadrzaja, mada vidim da i u LILLY ANN hotelu postoji dobar popust za ranu uplatu.
Eto toliko.

#3 putnik sanjar

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • muški

Napisano: 17. Jan 2011 - 18:31

Jao i mene jako zanima da li mi je pametno s 2. dece (3 i 10 god) provesti 10-tak dana u tom simpatičnom hotelčiću, s obzirom da nije u nekoj "urbanoj" zoni već prilično izolovan. Ne čini mi se ni da je plaža peščana... Znam da je Neos Marmaras 8 km od njega ali šta kad vam se npr. ruča u drugačijem okruženju? S plaže u kola pa...? Alternativa nam je bila Gerakina beach hotel, ali mi o njenoj plaži i moru nema sjajnih komentara, pa je u tom slučaju bolje biti "stacioniran" u Lilly Ann beach hotelu (bliži je atraktivnim plažma)... Uf pomagajteee!!!Postavljena slika

#4 SanjaG

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Jan 2011 - 08:52

Hvala, Mirko! :) Videla sam da oko hotela nema ništa sem hotela Athena palas, ali mom suprugu i meni to ni malo ne smeta. Idemo kolima na more, nismo statični, volimo da obilazimo okolinu i otkrivamo šta sve oko nas ima. Ćerka je veća naučena na takva letovanja, tako da nam to ni malo ne predstavlja problem. Mi odmaramo, uživamo i otkrivamo, sve u isto vreme! ;)

#5 Mirko

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 18. Jan 2011 - 09:33

Onda je to super stvar za vas. ako se sa cenom uklapate, onda ne razmisljajte.
Da on je ja dobroj lokaciji, i Nikiti i Neos marmaras su mu podjednako udaljeni, sa dosta dobrim plazama na putu do njih, a naravno i cela sitomija je bas za one koji zele malo da istrazuju i da se kupaju na razlicitim plazama.

#6 Mirko

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 18. Jan 2011 - 09:36

Pogledaj porukuputnik sanjar @ 17. Jan 2011 - 18:31

Jao i mene jako zanima da li mi je pametno s 2. dece (3 i 10 god) provesti 10-tak dana u tom simpatičnom hotelčiću, s obzirom da nije u nekoj "urbanoj" zoni već prilično izolovan. Ne čini mi se ni da je plaža peščana... Znam da je Neos Marmaras 8 km od njega ali šta kad vam se npr. ruča u drugačijem okruženju? S plaže u kola pa...? Alternativa nam je bila Gerakina beach hotel, ali mi o njenoj plaži i moru nema sjajnih komentara, pa je u tom slučaju bolje biti "stacioniran" u Lilly Ann beach hotelu (bliži je atraktivnim plažma)... Uf pomagajteee!!!Postavljena slika
Ako ste kolima...na par minuta voznje se nalazi i Nikitas i Neos Marmaras, izmedju imate nekoliko sjajnih plaza sa lepim i sitnim peskom...

#7 200 na sat

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:235
  • muški

Napisano: 18. Jan 2011 - 10:23

Ovaj hotel ima odličnu lokaciju i dobar odnos cena-kvalitet. Uveče možete da prošetate i do Athene gde ima stalno nekih dešavanja.

#8 SanjaG

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 20. Jan 2011 - 09:25

hmmm....interesantno.....zvala sam agenciju, a oni hotel za booking, i nema slobodan smeštaj u 2+1, za datum koji smo hteli. :huh: Danas treba da mi jave za Philoxenia bungalove, oni su nam bili kao druga solucija. Jeftinija varijanta, ali mislim da će biti ok. Samo da ima slobodno!:mellow:

#9 200 na sat

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:235
  • muški

Napisano: 20. Jan 2011 - 09:31

Koji datum te zanima ?

#10 SanjaG

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 20. Jan 2011 - 13:27

od 13-23.07., ali evo.....potvrdjena nam je rezervacija za Philoxeniju :) Sledeći put ću morati malo ranije da krenem u "akciju" ;)

#11 mia03

backpacker

• Član
  • Poruka:20

Napisano: 25. Jan 2011 - 13:38

Pogledaj porukuSanjaG @ 20. Jan 2011 - 09:25

hmmm....interesantno.....zvala sam agenciju, a oni hotel za booking, i nema slobodan smeštaj u 2+1, za datum koji smo hteli. :huh: Danas treba da mi jave za Philoxenia bungalove, oni su nam bili kao druga solucija. Jeftinija varijanta, ali mislim da će biti ok. Samo da ima slobodno!:mellow:

Ja sam upravo našla agenciju koja ima slobodnu sobu 2+1 u julu i to sa popustom od 25%. Jupiiii!!!!

#12 SanjaG

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Jan 2011 - 14:37

Blago teeeebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Bravo!!! :D

#13 mia03

backpacker

• Član
  • Poruka:20

Napisano: 25. Jan 2011 - 18:04

Kažu da imaju još jednu slobodnu sobu... Ako želiš, mogu ti poslati ime agencije PP?

#14 SanjaG

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Jan 2011 - 20:58

Hvala, Mia, ali već smo rezervisali Philoxenia bungalove. Neka Lilly ostane za sledeći put!:)

#15 kacaruman222@gmail.com

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 01. Feb 2011 - 18:20

Pogledaj porukuMirko @ 17. Jan 2011 - 18:14

Pozdrav Sanja,
Ja sam sticajem okolnosti predhodnog leta cesto dolazio u Athena palas, koji je 100 metara dalji iz pravca Nikitija od ovog hotela.
Nisam u njemu boravio vec sam bio u Nikitiju, ali je hotel ostavio na mene jako lep utisak.
On je izolovan, nema tu nekih drugih sadrzaja, sem njega i njegovog lepog bazena, i plaze, na kojoj se kupaju samo gosti iz hotela, jer drugi koliko sam ja primetio i ne mogu prici...ali ako hocete odmor, zaista je dobra destinacija.
Pogledajte cenu i Athena hotela, on je znatno luksuzniji sa mnogo vise sadrzaja, mada vidim da i u LILLY ANN hotelu postoji dobar popust za ranu uplatu.
Eto toliko.
Pozdrav Mirko.Rezervisali smo Lilyann, a prijatelji su u Athena palas.Da li je moguć ulaz u Athenapalas i koristiti njihove sadržaje?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0