Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

ANDALUZIJA -Granada, Sevilja, Kordoba -Putopis

45 odgovora na temu

#46 bogalinacsrk@gmail.com

putnik

• Član
  • Poruka:134
  • muški

Napisano: 19. Feb 2011 - 17:37

Španija, Andaluzija pre svega, je nešto najlepše što u Evropi čovek može da doživi. Svaka čast putnicima koji su imali tu sreću da obiđu Sevilju, Kordobu, Granadu...; očigledno prepuni pozitivnih utisaka i lepih fotografija golicaju maštu onima koji sanjaju o takvom putovanju. Jasno je da na takav put ne može da se krene sa skromnom svotom novaca. Lako je kada imaš para. Međutim, kupovinom Inter-Rail karte, i budžetom do 500 Eura plus karta, možete sebi da priuštite mesec dana Andaluzije, plus Toledo, Madrid, Barselonu i naravno u dolasku i odlasku Pariz, Azurnu obalu i ostale gradove po izboru. Ne pričam ovo bez veze. PET godina putovao sam Inter-Rail-om i obišao sve što sam poželeo; stvar izbora. Uz dobro društvo, spavanje u vozu i na plaži, ponevši klopu od kuće, možete da obiđete CELU Evropu uz malo para. Uostalom, Inter-Rail je pre svega avantura, tako ga i posmatrajte. Srećeš nepoznate ljude, sve je neobavezno, ne moraš da razmišljaš o kolima; da li će se pokvariti ili će ih neko ukrasti, sve je opuštenije. Naravno da je priča sa početka lepša, ali može i drugačije. Verujte mi.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0