Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

KAVOS

• Ne možete pisati na ovoj temi
10 odgovora na temu

#1 Neda91

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 14. Jan 2011 - 20:22

svi koji su bili u kavosu neka napisu svoje utiske,nocni provod,samo mesto kakvo je,iskustva sa smestajem,plaza

#2 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 15. Jan 2011 - 09:57

To ti je mesto za bancenje, pijanih Engleza. Oni tamo ne idu na more, vec u provod od 24h. Tako da ako trazis to-ok, ali, ako bi malo da se kupas, suncas i sl.-zaobidji.
Pretrazi i procitaj, imas dosta toga opisano na opstoj temi o Krfu.

#3 Neda91

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 17. Jan 2011 - 23:47

hvala na ogovoru. mada me zanima da li mozes da mi preporucis neko mesto na krfu, da ne bi sve morala da citam,nego da se koncentrisem na koknkretno mesto, koje ima dobar nocni zivot a da danju nije mrtvo skroz i previse malo,da ima po mogucnosti pescanu plazu i autobuski prevoz do glavnog grada,ili nekog dugog mesta na ostrvu,posto nisam bas iskusan vozac pa nisam ni sigurna da li cemo iznajmljivati kola. pijani englezi i sl. mi ne predstavljaju problem posto sam proslog leta bila u laganasu na zakintosu,koje je ocigledno centar svih pijnih engleza,ali mi oni ni malo nisu smetali

#4 Mirko

svetski putnik

• Član
  • Poruka:525
  • muški

Napisano: 18. Jan 2011 - 09:44

Ako ti je laganas odgovarao, onda je i Kavos dobar izbor.
Ima zaista dobru pescanu plazu, ima gomilu kafica i naravno omladine koja se u njima zabavlja gotovo citavog dana.
Zanam da je Kavos jos pre 15 godina a verujem da je i sada tako, mesto u koje su dolazili samo mladi. Jer Krf po samoj definiciji nije neko ludo ostrvo, pa su englezi izabrali bas Kavos za mesto gde ce dolaziti mladi koji zele da posete Krf. Tu su se skoncentrisali da ne bi puno ludovali po ostatku ostrva.
Ako zelite dobar provod na Krfu, to je pravo mesto.
Vecina ostalih mesta su nekako porodicna, bez gungule i galame, tako da se tu nesto necete provesti.
Jedno vreme je Ipsos vazio takodje za dobar nocni provod, je se duz magistrale koja deli more i mesto nalazilo mnogo kafica i to nocu jako bucnih... tako da i to moze da vam bude neki izbor, jer je na 15 ak km udaljen od glavnog grada...E sada, na Krfu nisam bio godinam, mozda se nesto promenilo...

#5 Mupovac

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:242

Napisano: 14. Feb 2011 - 20:22

Pogledaj porukuNeda91 @ 17. Jan 2011 - 23:47

hvala na ogovoru. mada me zanima da li mozes da mi preporucis neko mesto na krfu, da ne bi sve morala da citam,nego da se koncentrisem na koknkretno mesto, koje ima dobar nocni zivot a da danju nije mrtvo skroz i previse malo,da ima po mogucnosti pescanu plazu i autobuski prevoz do glavnog grada,ili nekog dugog mesta na ostrvu,posto nisam bas iskusan vozac pa nisam ni sigurna da li cemo iznajmljivati kola. pijani englezi i sl. mi ne predstavljaju problem posto sam proslog leta bila u laganasu na zakintosu,koje je ocigledno centar svih pijnih engleza,ali mi oni ni malo nisu smetali

OBAVEZNO iznajmiti vozilo na Krfu. U svakom mestu postoje neke diskotekice, ali Kavos je baš za ludovanje mada, gotivno je ludovanje, ali Krf kao da je stvoren za obilaske, a ne ludovanje - Srpska kuća i Vido, akva park, Plava Laguna, Paksos i Antipaksos... Otići na Krf i samo se provoditi i ludovati, a ne obići ga - to je kao da čačkaš nos, a na ruci imaš rukavicu!!! Postavljena slika

#6 zZzvoncica

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 26. May 2011 - 16:36

Kavos ili Ipsos? Jel moze neko da mi kaze gde je bolje...tj.koji "grad" je veci....i gde je bolji provod...videla sam da agencije koje organizuju letovanja za mlade uglavnom nude Kavos,dok je meni u nekoj "drugoj" agenciji(da ne reklamiram sad),juce devojka preporucila Ipsos.
Ono sto me konkretno zanima to su diskoteke :) da ih je sto vise,i da su sto vece :D bitna mi je i plaza...mada,najmanji problem je obici okolinu i naci neku lepu plazu. :) Prosle godine sam bila u Laganasu i bilo je super...tako da,ako je neko bio na Krfu skoro i zna kakva je situacija neka pomaze: Kavos ili Ipsos? ili mozda neka druga destinacija u Grckoj? Sve predloge prihvatam :))) Hvala

#7 Mupovac

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:242

Napisano: 27. May 2011 - 10:12

Pogledaj porukuzZzvoncica @ 26. May 2011 - 16:36

Kavos ili Ipsos? Jel moze neko da mi kaze gde je bolje...tj.koji "grad" je veci....i gde je bolji provod...videla sam da agencije koje organizuju letovanja za mlade uglavnom nude Kavos,dok je meni u nekoj "drugoj" agenciji(da ne reklamiram sad),juce devojka preporucila Ipsos.
Ono sto me konkretno zanima to su diskoteke :) da ih je sto vise,i da su sto vece :D bitna mi je i plaza...mada,najmanji problem je obici okolinu i naci neku lepu plazu. :) Prosle godine sam bila u Laganasu i bilo je super...tako da,ako je neko bio na Krfu skoro i zna kakva je situacija neka pomaze: Kavos ili Ipsos? ili mozda neka druga destinacija u Grckoj? Sve predloge prihvatam :))) Hvala

Ako ti je do provoda i ludila idi u Kavos!

#8 Billy The Kid

svetski putnik

• Član
  • Poruka:511
  • muški

Napisano: 27. May 2011 - 12:13

Pogledaj porukuzZzvoncica @ 26. May 2011 - 16:36

Kavos ili Ipsos?...

Kavos ti je praktično nigde. Daleko je od svega na Krfu pošto se nalazi na samom špicu na jugu ostrva. To je moje mišljenje.
A ako misliš da nađeš drugi Laganas na Krfu, ništa od toga. Bolje ti je pokušaj sa Iosom. Ako te interesuje mogu na PP da ti pošaljem ime agencije koja godinama radi Ios i reklamira ga kao Party Island. Uostalom, možeš i sama malo da pročešljaš.
Postavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slika

#9 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 27. May 2011 - 17:58

Kavos je manji od Laganasa, a nema ni takvu plazu. Ima pijanih Engleza i bancenja, ali nema toliko diskoteka i svega, kao u Laganasu. A Ipsos je u svemu mnooogo manji i mirniji. Kavos vise lici na Laganas, ali ne ocekuj bas isto.

#10 vld

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 07. Aug 2011 - 14:43

Pogledaj porukusuki @ 27. May 2011 - 17:58

Kavos je manji od Laganasa, a nema ni takvu plazu. Ima pijanih Engleza i bancenja, ali nema toliko diskoteka i svega, kao u Laganasu. A Ipsos je u svemu mnooogo manji i mirniji. Kavos vise lici na Laganas, ali ne ocekuj bas isto.

Upravo bili, bilo extra, bitno je da si tamo u sezoni kada je najpunije jer je to svrha! Opusteni ljudi, festivalska atmosfera nocu, nedostajalo je dnevnih party-ja ali opet nije da ih nije bilo. Englezi su tamo vecina i sa njima je zabava zagarantovana :)

nekoliko dobrih klubova, dosta vise slabijih, popularna MTV muzika, do jutra je zezanje i to ne samo u klubovima nego ja u glavnoj tj jedinoj ulici pravi festival dobre zajebancije!

Plaza manje vise, velika, nije najbolja ali opet ok. Ali zato nema matoraca, dece...
Cene kao u Beogradu, veliki koktel je 5e i ne stede na alkoholu, girosi i sendvici 2.5-3.5e, klopa u restoranu za 12e moze extra da se jede...
lezajke 2, suncobran 1e

dobro je rentirati auto, ima plaza u okolini na kojima se moze biti pa skoro sam, idealno!

#11 Saska84

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:220
  • ženski

Napisano: 03. May 2012 - 13:58

Koliko se putuje od Beograda do Kavosa autobusom?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0