Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

OLYMPIC BEACH

355 odgovora na temu

#331 tumanski

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 04. Oct 2011 - 18:10

Pozdrav svim forumašima. Zanima me dali je neko letovao ove godine u vili Giorgos i kakvi su utisci? Unapred zahvalan.

#332 petricag

backpacker

• Član
  • Poruka:2
  • ženski

Napisano: 22. Nov 2011 - 14:44

Ja sam bila prije 5-6 godina i bilo mi je odlično, predivno, zabavila sam se. :klap:

#333 tumanski

backpacker

• Član

Napisano: 25. Nov 2011 - 14:42

Hvala na odgovoru.

#334 Nic

backpacker

• Član

Napisano: 27. Jan 2012 - 16:32

Ovako, letovala sam dve godine godine u Olimpik B. mesto je bas malo , od prilike ima 3 glevne i ne tako velike ulice.Sto se tice prodavnica ima ih na svakom koraku, ali roba je sve nekvalitetna. Ovo mesto je bas za porodicne ljude sa malom decom, ima lep park blizu mora gde se stalnoo deca igraju.Vile nisu skupe, a i lepe su. Pored Olimpik B. (taksijem jedno 5 minuta) je mesto Paralija, meni se iskreno mnogo vise paralija dopala. Olimpik B ima stvarno prelepu ogromnuu plazu i bas cisto more. Mesto je mirno, malo, ali sve u svemu lepo zza ljde koje zele mir i za one koji imaju malu decu. Blizu je i mesto Katerini , to je shoping mesto, preporucujem da posetite. Grzi su veoma ljubazni. Na svakom koraku mozete da cujete srbe. Sve u svemu mesto nije lose, ali nisam iskreno nesto i prezadovoljna, vise preporucujem Paraliju, Leptokariju (tj.malo veca mesta)!!!
Ukoliko vas nesto zanima za neko mesto mozete slobodno da pitate! Pozdrav
:):kapetan::krsti:

#335 nelli

svetski putnik

• Član
  • Poruka:639
  • ženski

Napisano: 27. Jan 2012 - 17:11

E vidiš, meni je kontra... Paralija mi se nije dopala nikako.. bučna, prljava, musava... Lepa je samo noću, "našminkana" kao stara frajla..mada, neko je voli baš takvu..
Olimpik B. je mirnija varijanta letovališta, plaža je prilično duga i prostrana, mada, daleko od idealno čiste... i lepe su vile, barem ono što sam ja videla..
A i Grci su korektni, tu nemam nikakvih zamerki..
"Neznam koliko imam godina,.. to se stalno menja.."
"Jednostavni ljudi su izgradili Nojevu barku, a stručnjaci Titanic.."

#336 danijelsimunic

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 05. Mar 2012 - 12:11

Joj ja sam tamo bio kada sam imao 17 godina...ali koliko me sjećanje služi bilo je predivno ;)

#337 petronije2

turista

• Član
  • Poruka:92
  • muški

Napisano: 10. Mar 2012 - 17:46

Evo par sličica Olimpik Biča početkom marta...

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Putopis: Postavljena slika MFT: Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika

#338 maric.kdm

backpacker

• Član
  • Poruka:27
  • muški

Napisano: 11. Mar 2012 - 19:19

Prosle godine smo bili u Olimpik Bicu i super nam je bilo. Ponovo smo rezervisali za juli. :D

MOLIM da mi neko objasni kako automobilom da odem u posjetu Meteorima, koji putni pravac je najbolje koristiti, sta obaveno obici i sl.
HVALA unapred! :lud:

Petronije, fotke su ti super. Nadam se da ce urediti plazu do moga dolaska...

Ovu poruku je izmenio maric.kdm: 11. Mar 2012 - 19:20

Miroslaw

#339 103

backpacker

• Član

Napisano: 13. Mar 2012 - 13:34

Na donjoj adresi mozes naci detaljano uputstvo za put do Meteora i jos mnogo toga (doduse od Leptokarije ali to je skoro isto)

http://www.klubputni...vom-i-medj-snom

#340 maric.kdm

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 15. Mar 2012 - 18:12

@103

Ovo sam trazio.... HVALA !!!

Ovu poruku je izmenio mikap: 18. Mar 2012 - 20:02
Obrisan citat, direktan odgovor na post

Miroslaw

#341 Pampas

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 16. Mar 2012 - 13:30

Maric.kdm, mi smo planirali ove godine da idemo u Olimpik Bic po prvi put sa sinom od 18 meseci i mislim da bi nam ovo mesto odgovaralo. Da li mozes da mi preporucis neki smestaj?
Unapred hvala na odgovoru!

#342 maric.kdm

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 18. Mar 2012 - 19:37

Pogledaj porukuPampas @ 16. Mar 2012 - 13:30

Maric.kdm, mi smo planirali ove godine da idemo u Olimpik Bic po prvi put sa sinom od 18 meseci i mislim da bi nam ovo mesto odgovaralo. Da li mozes da mi preporucis neki smestaj?
Unapred hvala na odgovoru!

Potvrdi prijem odgovora..
Miroslaw

#343 Sandra M

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • ženski

Napisano: 24. Mar 2012 - 14:21

Mi smo letovali u Olimpic beach-u pre 5 godina tada smo završili seriju od tri godine zaredom. E sada bi opet da letujemo tamo, ali bi išli sada u sopstvenoj režiji, ali nemamo nikakve kontakte. Ako neko ima neke kontakte voleli bi da nam pošaljete.....

#344 maric.kdm

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 26. Mar 2012 - 10:20

Pogledaj porukuSandra M @ 24. Mar 2012 - 14:21

Mi smo letovali u Olimpic beach-u pre 5 godina tada smo završili seriju od tri godine zaredom. E sada bi opet da letujemo tamo, ali bi išli sada u sopstvenoj režiji, ali nemamo nikakve kontakte. Ako neko ima neke kontakte voleli bi da nam pošaljete.....

www.atirastudios.eu
Miroslaw

#345 GrčkaBre

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • muški

Napisano: 04. Apr 2012 - 10:06

Pogledaj porukuSandra M @ 24. Mar 2012 - 14:21

Ilias je ime vile i vlasnika. Vila je u drugom redu pored velikog parkinga na 50 m od plaze,smestaj je odlican,prostran,ali obavezno trazite ulicnu stranu jer dvorisna gleda na terase i balkone drugih vila koje su vise nego blizu.
Vlasnik je izuzetno ljubazan,govori srpski sasvim solidno. Njegov tel. 0030 235106194.
Pozdrav!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0