Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

OLYMPIC BEACH

355 odgovora na temu

#31 cockatrice

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • ženski

Napisano: 15. Apr 2008 - 15:51

odličan izbor za porodicu s dvoje dece...
mada je relativno pitanje...da li je skupo
mogu ti reći da u drakstoru možeš kupiti mleko dugotrajno, po ceni kao kod nas...
tako da do LIDL-a ne moraš ići...
u septembru cene padaju...garant kao kad smo mi početkom jula gledali kako rastu cene...
4-tvoro člana porodica može ručati za 20-30 eura...pod uslovom da jedna osoba ( u ovom slučaju to sam ja ...može biti sita i sa grčkom salatom )
u suštini više platiš sokiće nego riblje specijalitete...imaju odličnu picu...kad sledeći put navratim na ovaj forum, reći ću ti tačno ime...
cockatrice

#32 summmer.lady

turista

• Član
  • Poruka:76
  • ženski

Napisano: 15. Apr 2008 - 16:09

u olympic beach na plazu,a u paraliju na zezanje,tako stoje stvari... meni je o.beach mnogo slatka,ali nije za moje potrebe,mene plaza mnogo ne interesuje,a i mirno je mesto ,na samo 2 km od paralije,koja je totalna suprotnost

#33 talija

svetski putnik

• Član
  • Poruka:934
  • muški

Napisano: 15. Apr 2008 - 18:21

Olimpic Beach je malo mesto prakticno spojeno sa Paralijom.Ali razlika ima poprilicno.Plaza je mnogo lepsa i bar duplo sira od Paralije,cista je i cini mi se da ima manje trave.Samo mesto je puno mirnije i manja je guzva sto je po meni bolja varijanta za porodicu sa malom decom.Izmedju setalista i plaze nalazi se park u kome ima puno spravica za decu (ljuljaske,tobogani,klackalice i sl.).U samom mestu postoji par prehrambenih prodavnica ali na pet-sest kilometara je megamarket Marinopulos u kom su cene nesto nize a ponuda je naravno veca.A sto se nekih drugih prodavnica tice i nema ih bas,no ako vam je bas do sopinga Katerini je blizu mada nisam nesto odusevljen trgovackom ponudom ni tamo.No to je druga prica jer mislim da po tom pitanju Grcka nema sta da ponudi sto kod nas nema,prosla su ta vremena 80-tih.Sve u svemu nije lose mestasce ako se izuzme malo prljavija voda,trava u vodi i poneka meduza zavisno od perioda vaseg odmora.
sine veli: ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom vratniku

#34 Sxomy82

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1060
  • muški

Napisano: 16. Apr 2008 - 21:45

Pogledaj porukutasic @ 8. 04. 2008 - 17:56

E jel bio neko u vilu Akrogiali u Olimpik bichu?koliko je udaljena itd.. ja sam tamo uplatio sa drugovima pa me interesuje... :)
Ponisti to i uplati Paraliu - predpostavljam da ste ti i drustvo mladja ekipa, a O.B. je pusto mesto, dok je Paralia "Loodilo"!!! :D :D :D

#35 tasic

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 02. Jun 2008 - 15:53

Jel zna neko gde se nalazi i koliko je udaljen "lidl" najblizi olimpic beach-u? :)

#36 summmer.lady

turista

• Član
  • Poruka:76
  • ženski

Napisano: 02. Jun 2008 - 16:12

Pogledaj porukublubell @ 14. 05. 2007 - 23:12

uplatila sam aranzman za olympic beach.moze li mi neko reci nesto o tom mestu.cene,hrana,provod...
ne zelim neko "ludilo",idem prvenstveno radi odmora i kupanja,eventualno nekog izleta.
hvala Postavljena slika
nisi pogresila,onda :) ja se nesto ne secam provoda u o.beach.u,ali,plaza je super,guzva je samo preko vikenda kada je napune grci

#37 Roli

kosmopolita

• Moderator
  • Poruka:5052
  • muški

Napisano: 02. Jun 2008 - 16:40

Pogledaj porukutasic @ 2. 06. 2008 - 15:53

Jel zna neko gde se nalazi i koliko je udaljen "lidl" najblizi olimpic beach-u? :)
Mislim da je kod Leprokarije najbliži!

#38 malesh

turista

• Član
  • Poruka:55

Napisano: 02. Jun 2008 - 17:01

Pogledaj porukuSxomy82 @ 16. 04. 2008 - 21:45

Ponisti to i uplati Paraliu - predpostavljam da ste ti i drustvo mladja ekipa, a O.B. je pusto mesto, dok je Paralia "Loodilo"!!! :D :D :D

Jbt, pa nisu svi pubertetlije!

#39 talija

svetski putnik

• Član
  • Poruka:934
  • muški

Napisano: 02. Jun 2008 - 18:13

Pogledaj porukublubell @ 14. 05. 2007 - 23:12

uplatila sam aranzman za olympic beach.moze li mi neko reci nesto o tom mestu.cene,hrana,provod...
ne zelim neko "ludilo",idem prvenstveno radi odmora i kupanja,eventualno nekog izleta.
hvala Postavljena slika

Mesto je onako prilicno lepo za odmor te vrste koju trazis.Plaza je siroka i nesto cistija od onog smetlista u Paraliji gde plivaju gomila trave,pikavci,delovi hrane i bezbroj meduza.O.Beach je bas malo mesto setaliste nije optereceno saobracajem a tik uz korzo je i parkic.
sine veli: ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom vratniku

#40 Sxomy82

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 02. Jun 2008 - 18:43

Pogledaj porukutasic @ 2. 06. 2008 - 15:53

Imas Champion na par kilometara koji ti je na istom principu kao Lidl...

#41 Sxomy82

svetski putnik

• Član
  • muški

Napisano: 02. Jun 2008 - 18:44

Pogledaj porukumalesh @ 2. 06. 2008 - 17:01

Jbt, pa nisu svi pubertetlije!
Ja se i ne secam nesto da je Paralia "svetiliste pubertetlija"... :huh:

#42 pooh

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 03. Jun 2008 - 11:40

Prosle godine smo bili u vili Amos koja je na samoj plazi.Mestasce je bas lepo i plaza je cista.Do Paralije imas 2km i mozes ici i busom koji je 1.8e,imas taxi 3e i naravno pesaka.Tamo imas vise stvarcica za soping.

#43 cvetak

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 27. Jul 2008 - 17:21

Veliki pozdrav
Ja 9.8. idem u Olimpic Beach vila Dimitris. Pa me interesuje da li je ko bio skoro i iskustvo.
Unapred zahvalna

#44 tantal71

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3609
  • muški

Napisano: 07. Aug 2008 - 13:31

Bio sam u Olimpiku pre dve godine i nisam nimalo zadovoljan malo mestašce, nema dušu, napravljeno na močvari pre 20tak godina.Slabo se parla engleski, ulica jedna jedina sa radnjama  za džidža bidže.
Sve u svemu prosecno i malo ispod proseka . Ovo su slike koje sam tada napravio pa pogledaj a i odi na destinacije i nađi Olimpik pa vidi šta su ljudi pisali o njemu u utiscima
http://www.putovanja...ra/galerija/666
putopis Tasos i ja

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.

#45 Ivanhoa

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 07. Aug 2008 - 14:33

Tačno tako niko ne zna engleski, ali svi znaju srpski. Pa kome još u Grčkoj treba engleski ? Pogotovo u ovim letovalištima gde je 90 % naših ljudi. A za Olympic Beach si potpuno u pravu. Vratio sam se pre par nedelja odande i nisam impresioniran. Mada sam više puta bio u Paraliji nisam primetio da je voda dublja u Olympic Beach-u, ima dosta trave, talasa i vetra (istog dana sam otišao kolima do Paralije i nije bilo ni upola toliko vetrovito). Meduze su nam prve poželele dobrodošlicu, mada da budem iskren Grci su razvukli mrežu sa bovama i opasali ceo Olympic Beach za jedan dan, pa je taj problem rešen.

Ovu poruku je izmenio Ivanhoa: 07. Aug 2008 - 14:34

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0