Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

OLYMPIC BEACH

355 odgovora na temu

#346 saandric

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 06. Apr 2012 - 21:58

U OB cemo letovati peti put i bilo nam je predivno i kada smo letovali sa bebom od godinu i po dana i kasnije kako je ona rasla. Napravili smo pauzu prethodnih par godina i letovali u nekim drugim mestima Grcke, a ove se vracamo u OB.

Uplatili smo vilu, tj. hotel ST.GEORGE, zanima me da li je neko vec bio tamo i kakva su iskustva.

Hvala:novine:

#347 URKE 80

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 06. May 2012 - 10:55

Koliko je hotel Atira daleko od plaže? Po mapi mi se čini preko 500m!

#348 talija

svetski putnik

• Član
  • Poruka:934
  • muški

Napisano: 06. May 2012 - 18:03

proslog leta smo odseli u hotelu atira na nekoliko dana.recimo da je daleko malo vise od 500 metara.do 800 metara.nalazi se najdalje moguce od plaze sto se olympic beacha tice.posle hotela se nalazi maslinjak.sve sto vas interesuje u vezi hotela atira pitajte raspolozen sam da vas obavestim o svemu.
sine veli: ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom vratniku

#349 URKE 80

backpacker

• Član

Napisano: 06. May 2012 - 23:44

Hotel kao hotel kakv je? Sem što je daleko od plaže ima li još koju manicu? Sada sam u takvoj dilemi da li da idem na sigurno (Atira) sa ženom i ćerkicom ili da probam na neviđeno? Ponuda je što se tiče cene smeštaja u Atiri za kraj avgusta dosta povoljna.

#350 marija1234

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 07. May 2012 - 09:58

hotel atira je prelep, ima cak i lift, ima park ogradjen za decu, kiti je preljubazna, i super su ljudi....mi smo bili prezadovoljni....tako da cete samo da uzivate.....a nama se nije cinilo tako daleko jer dva puta kad predjes to je sve blizu naviknes se vec.....uzivajte

#351 talija

svetski putnik

• Član
  • Poruka:934
  • muški

Napisano: 07. May 2012 - 17:22

atira nema ni jednu manu sem te udaljenosti od plaze.to nekome jeste nekome nije problem.nama jeste bio jer smo uvek smesteni na plazi.uplatili smo ga proslog leta kao dopunske dane na letovanju.cetri noci smo bili smesteni tamo pre nego sto nam je poceo aranzman na halkidikiju.rezervisao sam mailom i placali smo 30 evra plus 5 evra klimu dnevno.sve se to desavalo od 06.08 do 10.08.cisto da imas predstavu zbog cene koju su tebi ponudili.pokusaj sa cenjkanjem jer se moze razgovarati o ceni.kiki je vlasnica vile i vrlo je korektna i predusretljiva.maksimalno izlazi u susret gostima sta god da zatraze.kad smo mi bili tamo bilo je puno slovaka tj.slovakinja koje su u vili bile smestene preko neke njihove turisticke agencije.
sama vila je kao sto rekoh super.sobe su srednje velicine.upatilo klasicno sa onim grckim ozidanim tus kabinama i sa zavesom sto je vrlo bitno.u prizemlju je recepcija i foaje sa garniturama za sedenje,terasa sa garniturama za sedenje napolju,internet,lift,...izuzetno je cisto i uredno hodnike i stepeniste svakodnevno cisti neka bugarka ili vec sta je neznam ali cisti odlicno.
sine veli: ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom vratniku

#352 URKE 80

backpacker

• Član

Napisano: 07. May 2012 - 21:52

E sada se već lakše diše! A što se tiče cene 9 noćenja 228 eur. Hvala na informacijama!

#353 kljokan

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 16. May 2012 - 20:34

Dali je neko letovao u Vili Vera,rezervisali smo dvokrevetnu sobu sa pogledom na more pa nas interesuju vasi utisci,a i generalno koju bi Vilu preporucili za odmor.

Pozdrav svima :dance:

#354 maric.kdm

backpacker

• Član
  • Poruka:27
  • muški

Napisano: 17. May 2012 - 16:37

URKE neces pogresiti ako atiru izaberes. Problem moze biti samo ako ti je cerka suvise mala pa je moras nositi, inace imas 5 minuta setnje do plaze (nema vise od 500m). Ja sam sa suprugom i cerkicom bio prosle godine i ove sam ponovo rezervisao. Nama ta udaljenost ama bas nista nije predstavljala jer smo svakako setnju obilato upraznjavali. Ima to i svoje prednosti, nocu se izvrsno spava. Potpuni mir i tisina.

POMOC.. Planirao sam posjetiti deciju robnu kucu JUMBO u Solunu. Ima li neko koordinate za GPS ili adresu. Hvala unapred!
Miroslaw

#355 markoni155

putnik

• Član
  • Poruka:174
  • muški

Napisano: 17. May 2012 - 17:31

Pogledaj porukumaric.kdm @ 17. May 2012 - 16:37

POMOC.. Planirao sam posjetiti deciju robnu kucu JUMBO u Solunu. Ima li neko koordinate za GPS ili adresu. Hvala unapred!

gore u desnom uglu su kordinate
http://wikimapia.org/3656564/Jumbo

a ima i ovde na sredini strane ali se za vrlo malo ne poklapaju sa ovim gore
http://www.putovanja...j/page__st__540

Ovu poruku je izmenio markoni155: 17. May 2012 - 17:33

#356 maric.kdm

backpacker

• Član
  • Poruka:27
  • muški

Napisano: 19. May 2012 - 18:40

Hvala markoni !!!