Napisano: 21. Jun 2005 - 00:45
Napisano: 27. Jun 2005 - 10:36
#3 Gost jelica_*
Napisano: 22. Jul 2005 - 23:43
Napisano: 24. Jul 2005 - 22:59
Napisano: 03. Jul 2006 - 00:49
Napisano: 04. Jul 2006 - 11:21
Takodje, najbolja mesta za zezanje su malo 'skrivena', priupitaj lokalce jel su na neki nacin sklonjena od turista!
Napisano: 04. Jul 2006 - 14:14
Napisano: 04. Jul 2006 - 16:59
od granice imaš nekih sat vremena puta,jel ideš kolima?
(zbog putarine koja je oko 3 evra)
ako imaš malu decu, to je prava destinacija.mesto je mirno i pomalo dosadno,ali plaža je božanstvena!
i tačno je da nema veze sa paralijom koja je ko ciganmala, gore nego u budvi.
ima nekoliko prodavnica,mada smo mi u nabavku išli u katerini u neki hiper market.
ajde pitaj šta te baš zanima,lakše mi je tako da ti odgovorim
pozz
Napisano: 17. Jul 2006 - 09:44
Svaka informacija je dobrodosla!!
Jos nesto:je li neko bio u vili Ilias???
Napisano: 14. May 2007 - 23:12
ne zelim neko "ludilo",idem prvenstveno radi odmora i kupanja,eventualno nekog izleta.
hvala
Napisano: 23. Jul 2007 - 16:07
U nedelju krecemo za Grcku. Uplatili smo smestaj u vili Korali u Olympic beachu. Idemo prvi put sa detetom od 1,5 god pa mi je malo frka. Da li je neko od vas bio u Olympic beachu i kakvi su vam utisci? Kako ste se hranili? Imate li neku preporuku? Sve informacije su mi korisne.
Pozdrav i hvala.
Napisano: 23. Jul 2007 - 16:29
Prosle godine devojka i ja smo letovali u olympic beachu, krajem avgusta... Ne secam se ni koja je vila bila, ni cena, ali mogu toliko reci da smo mi bili prezadovoljni. Isli smo sa ciljem da se odmorimo, kupamo i suncamo, znaci bez nekih zurki, looodnica i svega ostalog. I tako je i bilo! Olympic beach, je pravo mesto za odmor, plaze su peskovite, dugacke i siroke, sa plavom zastavom. Prosle godine je u moru bila postavljena mreza (na 1-2km od plaze), algi i prljavstine ni traga ni glasa. Talasi u popodnevnim satima su bili malo veci, ali nista strasno. Na nekim delovima plaze mozete useteti u vodu i tek posle nekih 500-600m (grubo), ona vam prelazi preko grudi.
Sve u svemu, mislim da niste pogresili sto sa malim detetom idete u Olympic beach, i da cete se lepo provesti i odmoriti...
A, da, sretan put
Napisano: 27. Jul 2007 - 16:18
Nama je bilo lepo, odmor fantastican...da nismo imali vode i struje (jedan dan) al mozda od 17 do 20h i nismo poludeli...nije bilo strasno!!!
Ima meduza, IMA IH!!OGROMNE SU!!! al nisam bas videla da je neko bio povredjen a stalno smo bili u moru.
Jednom sam se tako uplasila da sam uplasila ljude oko sebe. Kad su me pitali sta sam videla pokusali su da mi objasne da plave meduze nisu opasne, al opet kad ih vidite BEZITE
Obavezno ranije na plazu ako zelite cisto more!!!! Posle je strasno prljavo...imala sam infekciju oba uha a nikad nisam patila od takvih problema. Al opet mi je bilo lepooo
Moja preporuka je da idete na levi deo plaze ima jedna mala crkvica, sa leve strane od spasilacke ekipe...tu je super nema guzve, more cistije...a desna je uzasna guzva i uzasno prljavo more!!!
Ako idete autobusom obavezno ponesite nesto toplo da obucete (klima UBIJA), meni je bilo hladno da kad sam usla u stan 2 sata sam se tresla al OZBILJNO!!!
Srecan put
Napisano: 07. Aug 2007 - 00:23
Idemo u Olimpik b. 08.09. pa me zanima da li neko bio vec u ovoj vili i naravno zanima me da li je tacno da ovde ima meduza u avgustu, a da ne bi trebalo da ih bude u septembru.......
Svaka informacija bi bila vise nego korisna , jer idemo sa detetom od 2 god.
Ovu poruku je izmenio suki: 02. Feb 2009 - 23:02
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0