Putovanja.info Forum: Prakticna pitanja - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (106 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Prakticna pitanja Pomoc od iskusnih

#766 Korisnik je offline   Stolica-1

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 125
  • Učlanjen: 26.10.09

Napisano: 14. apr 2010 - 13:47

Pogledaj porukubrm.brm @ 13. apr 2010 - 23:29

abu ashar hurgada parfemi i jeftiniji i bolji, tako kaze moja draga, a papirus u kairu za 10e 40 kom srednjih.

Ljudi, izvinite ako sam glupa, ali me zanima sta cete posle u BGD raditi sa tim papirusom...mislim 40 kom...cemu vam to sluzi osim da skuplja prasinu u nekoj komodi????
0

#767 Korisnik je offline   Timos

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1793
  • Učlanjen: 18.08.08

Napisano: 14. apr 2010 - 13:52

Mozda za 40 prijatelja :D
Mene interesuje kako su pakovani ti parfemi zbog transporta nazad?
0

#768 Korisnik je offline   Stolica-1

• putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 14. apr 2010 - 13:59

Pogledaj porukuTimos @ 14. apr 2010 - 12:52

Mozda za 40 prijatelja Postavljena slika
Mene interesuje kako su pakovani ti parfemi zbog transporta nazad?

Eeeeeee, kako sam glupa, pa papirus je ime muskog parfema koji je in! ako neko mislim da sam ili nisam u pravu neka pojasni....ja nemam pojma
0

#769 Korisnik je offline   Timos

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 14. apr 2010 - 14:14

Nisam jos cula za taj parfem, ali ako mislis da je in, onda ok, verovacu ti :-P .
Ostaje moje pitanje kako su zapakovani ti njihovi parfemi, ako je neko drugi voljan da odgovori...
0

#770 Korisnik je offline   sanjnja

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 10
  • Učlanjen: 25.03.10

Napisano: 14. apr 2010 - 14:28

Pogledaj porukuTimos @ 14. apr 2010 - 14:14

Nisam jos cula za taj parfem, ali ako mislis da je in, onda ok, verovacu ti :-P .
Ostaje moje pitanje kako su zapakovani ti njihovi parfemi, ako je neko drugi voljan da odgovori...

Kupila u Kairu 4 komada,to je kao neki paket pa je i dosta povoljnije,staklene bocice sa plasticnim zatvaracem i sve to u neku skroz slatku kutiju....mislim dobro je upakovano i bezbedno,ako na to mislis.
0

#771 Korisnik je offline   Timos

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 14. apr 2010 - 14:35

Hvala sanjnja.
Bas to me interesovalo, da li se dobro zatvaraju, zbog pakovanja u kofer.
0

#772 Korisnik je offline   sanjnja

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 10
  • Učlanjen: 25.03.10

Napisano: 14. apr 2010 - 14:41

Pogledaj porukuTimos @ 14. apr 2010 - 14:35

Hvala sanjnja.
Bas to me interesovalo, da li se dobro zatvaraju, zbog pakovanja u kofer.

E,stvarno je ta kutija odradila odlicno posao,mislim transport.....e jedino ne znam kako pakuju bocicu ako kupis jedan....al moja preporuka je ako mozes da kupis paket jer je stvarno povoljnije...pozdrav.
0

#773 Korisnik je offline   akaboka

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 442
  • Učlanjen: 20.06.09

Napisano: 14. apr 2010 - 14:47

Koliko su postojani ti parfemi?imam utisak da nisu bas nesto.Probala sam proslog leta u Egiptu i iskreno nisu ni priblizno kvalitetu parfema koji ovde kupujemo ili negde preko.To su kao esencijalna ulja,koa nisu bas postojana
Mmmmmore :))))

0

#774 Korisnik je offline   Stolica-1

• putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 14. apr 2010 - 15:14

Pogledaj porukuakaboka @ 14. apr 2010 - 13:47

Koliko su postojani ti parfemi?imam utisak da nisu bas nesto.Probala sam proslog leta u Egiptu i iskreno nisu ni priblizno kvalitetu parfema koji ovde kupujemo ili negde preko.To su kao esencijalna ulja,koa nisu bas postojana

Ja nikada nisam bila u Egiptu, a dosta sam citala o tim parfemima-etericnim uljima, pa cu kupiti bar 1 makar bilo i sirce u tim flasicama!!! Zanima me da li neko zna cenu po komadu?
0

#775 Korisnik je offline   Aten

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 86
  • Učlanjen: 21.01.10

Napisano: 14. apr 2010 - 22:39

Parfeme pod obavezno. Ne znam tacnu cenu, znam samo da su dosta skupi, ali vrede para. Pravi biljni mirisi, za razliku od onih firmiranih gde malo stave etericnog ulja, pa natrpaju 50 hemikalija od kojih su neke nedovoljno ispitane, druge dokazano kancerogene itd. Naravno, ta se ulja mogu koristiti i u druge svrhe: masaza, inhalacija, homemade aftershave (kombinacija sa vodkom), osvezavanje prostorija, osvestavanje (kao sa tamjanom)...sve zavisi koje esencijalno ulje od velikog broja odaberete, uglavnom su neskodljiva, treba samo odabrati pravo za sebe. Znaci, ima od lotosa preko aloa vere, sandala, ruze, cimeta do nekih za koje vecina nije ni cula. Mogu se i medjusobno mesati, neka se razblazuju...E sad, to razblazivanje je problem, jer mnogi prodaju parfeme u bas takvom, razblazenom obliku, sto je tesko provaliti pri kupovini. Oni u kairskoj fabrici parfema su ciste esencije, mene je zanimalo da li i u Hurgadi ima istih takvih po nizoj ceni, jer cuo sam da se vodici ugradjuju u cenu u Kairu i sl.
0

#776 Korisnik je offline   brm.brm

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 50
  • Učlanjen: 26.09.08

Napisano: 14. apr 2010 - 22:42

zavisi od mirisne note od 4 do 8 e za 25ml uljne esencije, i vrlo su postojane i posle par pranja i dalje miris se oseca.
0

#777 Korisnik je offline   Aten

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 86
  • Učlanjen: 21.01.10

Napisano: 14. apr 2010 - 23:19

To je onda bas povoljno, na onom sajtu ciji sam link dao pise da 25 ml kosta 150 egipatskih funti u Luksoru (cene od pre dve godine).
0

#778 Korisnik je offline   brm.brm

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 50
  • Učlanjen: 26.09.08

Napisano: 14. apr 2010 - 23:26

abu asher od proslog oktobra:bez-zuba:, jeftiniji od kaira i pokazao se i bolji
0

#779 Korisnik je offline   Nikola S.

• Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 15403
  • Učlanjen: 14.07.05

Napisano: 14. apr 2010 - 23:30

Šta god kupili u Egiptu i koliko god povoljno da ste prošli - preplatili ste ga.
0

#780 Korisnik je offline   AleksandraNis

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 78
  • Učlanjen: 16.03.10

Napisano: 15. apr 2010 - 00:15

Imam jedno pitanjce...
Znam da je rano za pakovanje, ali sam ovih dana pri novcu i zelim da kupim lep veliki kofer. Interesuje me, jer nisam putovala avionom, da li da uzmem onaj "tvrdi kofer" (ceo plastican) ili "meki kofer" (od tkanine)?

Cula sam da ovi plasticni pucaju (?!), kada ih premestaju u/iz avion(a), pa ne bih da dam pare za kofer koji cu samo jednom iskoristi. Takodje sam ovde na forumu procitala da je nekome bio pocepan onaj "meki" kofer i unisten aparat u njemu.
Ne znam sta je od toga istina. Kakva su vasa iskustva?

Ah, kako sam konfuzno napisala ovo, ali kapirate?!

0

• (106 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Poslednja »
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com