Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Prevoz od Rima do aerodroma

65 odgovora na temu

#61 mitapantic

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 08. Mar 2012 - 16:10

Evo da se javim , mozda i ja nekom pomognem kao sto su i meni pomogli ljudi koji su ostavljali savete ,upustva i upozorenja na ovoj temi i hvala im.
Prevoz od Fiumicina do Rima i obrnuto platili smo 8 eura preko neta/Teravision/ i to funkcionise odlicno , ostampas kartu pokazes coveku kad ulazis u bus i sve ok, mi smo stigli ranije i niko nam nije pravio problem zbog toga u povratku cekiras kartu u njihovoj poslovnici na Termini stanici gde te dovezu i odakle kreces na Fiumicino sve je prosto i brzo ide.
Kad se sleti i prodje pasoska kontrola vidi se na panoima strelica gde da ides za satl buseve svi staju u istom delu tako da nije bitno kog prevoznika odaberete . Toliko od mene ako nekog nesto posebno interesuje nek pita rado cu mu pomoci ako znam hvala

#62 lela_bg

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • ženski

Napisano: 10. Mar 2012 - 14:07

Vec sam pisala da sam imala jako lose iskustvo sa Terravision-om, na moju pismenu zalbu nikada niko nije odgovorio, a sada vidim i da nisam jedina
http://travel.ciao.c...368/SortOrder/2
Steta sto nisam googlovala malo vise pre odlaska, skoro da su uspeli da mi pokvare uspomene o prelepom boravku u Rimu.

#63 mitapantic

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 10. Mar 2012 - 19:03

Neznam kako mogu da ti oni pokvare uspomene ali sve je stvar neke organizacije oni te dovoze i odvoze put traje oko 35 min na sajtu pise 55 min a ostalo je sve tvoje ako neko planira da stigne na let primera 15min pre leta i zakasni na isti nevidim njihovu krivicu , neko je napisao da su neljubazni i to nerazumem jedini kontakt koji imas je da pokazes kartu kad ulazis u bus i cao, isto je u povratku sve ostalo je slicno sa svim kompanijama te vrste u svetu suma sumarum za 8 evra tamo i nazad puna kapa ljubavi pozz

Ovu poruku je izmenio DraganV: 12. Mar 2012 - 08:23
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#64 andrej26

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1002
  • muški

Napisano: 22. Mar 2012 - 21:12

Ako uzimate karte na licu mesta cena je do Rima 4e, a nayad 6e po osobi, a za dete 5.5 god nismo placali. Prevoz ok, brz, bus malo prljav, ali generalno ok. Do Rima 30 min, a do aerodroma 55min zbog guzve.

#65 dragan_che

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 26. Mar 2012 - 00:30

Ne razumem kako je karta do Rima 4€. Neko je ranije napisao da je 8€, a ukoliko se rezerviše onda je 8€ povratna. Ukoliko je neko rezervisao bilo bi mi od pomoći da navede preko kog sajta je izvršio rezervaciju i kako ta karta fizički funkcioniše. Da li se rezervacija odštampa i pokaže vozaču ili se s tom rezervacijom negde podiže karta?

Ovu poruku je izmenio dragan_che: 26. Mar 2012 - 00:31

#66 koldar

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:427
  • muški

Napisano: 26. Mar 2012 - 08:32

Joj Draganče, čitaj malo šta se piše. Samo koji post unazad. Sve je napisano. Naći ćeš odgovore na sva tvoja pitanja. Nemojmo se ponavljati.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0