8. i 9. jul Bec, tu mi ne trebaju nikakve informacije, vec sam dva puta bila
10, 11, 12, 13 i 14. jul Berlin. E tu mi trebaju informacije, prvo da li je smestaj kod nekadasnjeg Berlinskog zida na dobroj lokaciji? Drugo treba mi raspored sta da obilazim za 4 dana u Berlinu (iako je 5 noci imam 4 dana na raspolaganju za obilazak)
15 i 16 AMsterdam, e sad da li je dovoljno i sta treba obici u Amsterdamu, ono sta znam je da se obidje muzej Van Gogh-a i Ane Frank, da se obidje ulica Crvenih fenjera i da se vozi po kanalima i proseta, ali ima li jos nesto sta je must do u Amsterdamu?
17 - 23 Troyes, Francuska (imam rodbinu tamo) ali to izgleda ovako, dva tri dana idemo do Pariza, ni za njega mi ne treba info vec sam bila, nego imam u planu da u dva navrata odem da obidjem dvorce Loare i to: Chambord, Blois i Cheverny u jednom danu, a Chenonceaux i Amboise u drugom. Da li je to izvodljivo (za one koji su obilazili iste) i da li su merodavne one cene od oko 8 eura po coveku po dvorcu. Da li su svi dvorci razliciti tj da li je potrebno ulaziti u svaki od njih, i ako nije, koji su najlepsi?
Dalje je ideja da se iz Troyes rano krene 24tog i da se obijde Zeneva (Rekose mi da nema bog zna sta) i da se smestimo u Grenoblu 24 i 25, da 25og obidjemo Grenoble pa ako je neko bio neka kaze sta treba videti.
26 i 27 Padova, ideja je da se obijde Padova, iz nje Firenca i Venecija pa mi trebaju info za Padovu i Firencu, u Veneciji sam ja bila, to znam
28 29 i 30 Maribor (rodjaci opet) pa da se jedan dan ode do Graz-a, pa ako neko ima info sta ima da se vidi u Grazu neka podeli sa mnom
Eto, takodje ako je neko bio u nekom povoljnom smestaju u Amsterdamu, Grenoblu i Padovi i voljan je da podeli sa mnom bicu mu vecno zahvalna.
Posebno me znaima sta da se obijde u Berlinu i Amsterdamu, jer bi je bitno da ih lepo obidjem, hvala