Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Letovanje 2011

89 odgovora na temu

#76 karibi

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 07. Aug 2011 - 11:01

Pogledaj porukuSaska84 @ 06. Jul 2011 - 10:00

Da li je neko putovao ove godine? Niko nista ne pise

Putovala je moja drugarica, pre par dana se vratila i sve sto mogu napisati iz njene price je da ove godine u Tunisu bezbednost nije na najvisem nivou...ja sam veliki ljubitelj ove zemlje ali iskreno posle njenih utisaka, opredelicu se ove godine za neku evropsku varijantu.Aranzmani nisu nesto povoljni a i sve da jesu, ne bih letovala a da pri tome svvaki trenutak na moru provedem strepeci za sebe i porodicu.lepo cu je zamoliti da ostavi svoje utiske na ovom forumu.

#77 kosnik

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 08. Aug 2011 - 18:06

kao sto rekoh, da li je bezbedno ove godine letovati u Tunisu? Ako je neko bio skorije, neka napise nesto na tu temu.
Hvala!!!

#78 karibi

backpacker

• Član

Napisano: 08. Aug 2011 - 23:42

Prema informacijama koje imam kao i sto sam napisala, Tunis se ove godine ne preporucuje kao najbezbednija destinacija za letovanje......

Ovu poruku je izmenio ljerka: 20. Aug 2011 - 09:00
obrisan citat, direktan dgovor na post

#79 sugar

backpacker

• Član
  • Poruka:14
  • ženski

Napisano: 09. Aug 2011 - 01:23

To nije tacno, bila sam pre mesec dana i provela predivnih 10 dana u Port el K. Savrseno je mirno i bezbedno, setali smo do marine i uvece...Eto, neka iznesu svoje misljenje ljudi koji su bili, to je jedino merodavno. Tunis je uvek bio bezbedniji od Egipta, pa i sad! A ko to " ne preporucuje", zivo me zanima?! U letovalistima nikad problema nije ni bilo, zato slobodno u tu predivnu zemlju na odmor!

Ovu poruku je izmenio ljerka: 20. Aug 2011 - 09:00
obrisan citat, direktan odgovor na post

#80 milenica dravic

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:218
  • ženski

Napisano: 09. Aug 2011 - 02:56

Da, baš me interesuje "ko to ne preporučuje".Moji roditelji su bili u Yasmin Hamametu i nisu imali nikakvih problema.Godinama ovde letuju i nisu primetili neku bitnu razliku.

Ovu poruku je izmenio milenica dravic: 09. Aug 2011 - 03:42

Postavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slika

#81 karibi

backpacker

• Član

Napisano: 09. Aug 2011 - 09:24

Pogledaj porukusugar @ 09. Aug 2011 - 01:23

To nije tacno, bila sam pre mesec dana i provela predivnih 10 dana u Port el K. Savrseno je mirno i bezbedno, setali smo do marine i uvece...Eto, neka iznesu svoje misljenje ljudi koji su bili, to je jedino merodavno. Tunis je uvek bio bezbedniji od Egipta, pa i sad! A ko to " ne preporucuje", zivo me zanima?! U letovalistima nikad problema nije ni bilo, zato slobodno u tu predivnu zemlju na odmor!

A vi ste merodavni da procenite koja je zemlja bezbednija Egipat ili Tunis...a prozivate druge koji su izneli svoje misljenje.

#82 sugar

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 09. Aug 2011 - 17:13

Nikog ja ne "prozivam", samo ne podnosim dezinformacije i panicne proizvoljne utiske ljudi koji nisu bili na licu mesta. A u vezi sa Egiptom...dovoljno je imati opstu informisanost i licno iskustvo, a to je i stav nekoliko odlicnih turistickih vodica koji su radili i Tunis i Egipat. Ponavljam, bila sam u Tunisu pre mesec dana, posle mene je bilo nekoliko mojih prijatelja, potpuno je bezbedno i napetost se ne oseca cak ni u vazduhu. Ako se nesto "ne preporucuje", za to bi bilo potrebno neko javno obavestenje. Toliko od mene, sa najboljom namerom!

Ovu poruku je izmenio ljerka: 20. Aug 2011 - 09:01
obrisan citat, direkran odgovor na post

#83 karibi

backpacker

• Član

Napisano: 09. Aug 2011 - 17:23

Ja sam u svom postu lepo naznacila od koga je potekla ta informacija i takodje navela da ce osoba koja mi je prenela te utiske a pre par dana se vratila iz Tunisa i sama ostaviti detaljniji opis na forumu.Vi sa Vasom opstom informisanoscu i licnim iskustvom ne preporucujete Egipat a opet nema nikakvog javnog obavestenja...nemojte da demantujete druge ucesnike na forumu,svako ima pravo da iznosi svoje misljenje i utiske, upravo u tome je i svrha foruma, zar ne....

Ovu poruku je izmenio ljerka: 20. Aug 2011 - 09:02

#84 dudu

turista

• Član
  • Poruka:70
  • ženski

Napisano: 09. Aug 2011 - 17:39

Sta znaci "bezbednost nije na najvisem nivou"?
Sta se to desilo, pa se osetila ugrozenom?
Ja sam vodila decu i ni u jednom trenutku, nisam bila zabrinuta za njihovu bezbednost, naprotiv ponovo bih sada otisla tamo.
Ljudi slobodno idite u Tunis!!!

#85 sugar

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 09. Aug 2011 - 17:39

Pogledaj porukukaribi @ 09. Aug 2011 - 17:23

Ja sam u svom postu lepo naznacila od koga je potekla ta informacija i takodje navela da ce osoba koja mi je prenela te utiske a pre par dana se vratila iz Tunisa i sama ostaviti detaljniji opis na forumu.Vi sa Vasom opstom informisanoscu i licnim iskustvom ne preporucujete Egipat a opet nema nikakvog javnog obavestenja...nemojte da demantujete druge ucesnike na forumu,svako ima pravo da iznosi svoje misljenje i utiske, upravo u tome je i svrha foruma, zar ne....

Gde li to pise da "ne preporucujem Egipat"?! Citajte pazljivo.Zdravlje, Boze, planiram Egipat u okt. Dok ne vidim javno obavestenje da se neka destinacija zbog bezbednosti ne preporucuje, idem gde hocu, nisam plasljiva, a jos manje zelim druge da plasim bespotrebno. Nema potrebe da se osecate uvredjenim. Imate pravo na svoje misljenje, naravno, kao i svi mi, ali je neozbiljno da se ljutite sto vas je demantovao neko ko je bio "na licu mesta", a nisam jedina. Ali, dobro..ako je neko BIO u Tunisu ove godine i nije se osecao bezbednim, neka kaze. Pozdrav!

#86 kondukterka

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:226
  • ženski

Napisano: 17. Aug 2011 - 13:22

O cemu se ovde radi ???
Moje dete je trenutno vec nedelju dana u Tunisu --Hammamet i ne prijavljuje mi nikakve probleme ( osim navalentnosti konobara ,sto je reseno , a opet klasika kod njih )
Zamolila bih one koji dizu paniku da obrazloze svoj stav jer prema mom infu , taj hotel je pun roditelja SA MALOM DECOM , pa valda nisu ludi da sede dole ako nije bezbedno :lud:

#87 dudu

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 17. Aug 2011 - 22:38

Nemate razloga za brigu, verujte! Sve je skroz ok.

Ovu poruku je izmenio ljerka: 20. Aug 2011 - 09:03

#88 kondukterka

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:226
  • ženski

Napisano: 17. Aug 2011 - 22:48

Hvala
Tako mi i dete kaze da je sve u redu i da bi ostala jos mesec dana koliko joj se dopada.
Osim hrane tj jednog detalja koji sve kvari .
Djumbir .
Izgleda da je problem pronaci u onim beskonacnim metrima svedskog stola nesto bez tog korena .
Ali da se ne istrcavam , saznacu sve kad se vrati

#89 dudu

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 20. Aug 2011 - 00:03

Uh! Ako vam je za utehu, jako je zdrav!

Ovu poruku je izmenio ljerka: 20. Aug 2011 - 09:03
Obrisan citat, direktan odgovor na post

#90 nikos

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 20. Aug 2011 - 15:23

Ma u Tunisu je bezbedno dosli pre neki dan i nismo culi da je bilo ko imao neki problem.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0