karibi @ 09. Aug 2011 - 17:23
Ja sam u svom postu lepo naznacila od koga je potekla ta informacija i takodje navela da ce osoba koja mi je prenela te utiske a pre par dana se vratila iz Tunisa i sama ostaviti detaljniji opis na forumu.Vi sa Vasom opstom informisanoscu i licnim iskustvom ne preporucujete Egipat a opet nema nikakvog javnog obavestenja...nemojte da demantujete druge ucesnike na forumu,svako ima pravo da iznosi svoje misljenje i utiske, upravo u tome je i svrha foruma, zar ne....
Gde li to pise da "ne preporucujem Egipat"?! Citajte pazljivo.Zdravlje, Boze, planiram Egipat u okt. Dok ne vidim javno obavestenje da se neka destinacija zbog bezbednosti ne preporucuje, idem gde hocu, nisam plasljiva, a jos manje zelim druge da plasim bespotrebno. Nema potrebe da se osecate uvredjenim. Imate pravo na svoje misljenje, naravno, kao i svi mi, ali je neozbiljno da se ljutite sto vas je demantovao neko ko je bio "na licu mesta", a nisam jedina. Ali, dobro..ako je neko BIO u Tunisu ove godine i nije se osecao bezbednim, neka kaze. Pozdrav!