i ako je zimovanje nekima mozda lepse... zanimaju me vasi predlozi za sledece letovanje
Letovanje 2011
Napisano: 02. Jan 2011 - 02:40
Napisano: 02. Jan 2011 - 09:47
Definitivno mora da bude AI (al sa normalnim cenama i avionom heheeh bas sam skromna) da ima nekih izleta, i da bude zgodno za dete od 10 god. Ne volim da jurcam sa peskirma na plazu, jedne godine smo isli na tu varijantu pa sam svaki dan kupovala te peskire te gume na plazi :( kad sam zaboravna...idem na odmor da ne mislim a ne da se opteretim vise nego kod kuce...tamam sam legla negde : mamaaaaaa ja sam gladan, zedan, itd.
Tako da se lomimo da li da opet idemo u Kusadasi i da "zavrsimo" izlete, ili u Marmaris ili mozda Tunis. Ako bude Tunis onda mi primamljivo deluju Jasmin Hamamamet i Port.
Hotel Grand Blue Sky Kušadasi 2010 Artemidin Hram i Bogorodičina kuća 2010 Efes2010
Napisano: 02. Jan 2011 - 12:28
Napisano: 12. Jan 2011 - 18:33
Jedino ako nisu počeli da organizuju putovanja, ali koliko znam nisu. Ali kao agencija koja je samo posrednik su ok, ljubazni, mi smo letos bili otkazali aranžman, vratili su nam pare u roku od 10 dana, preko njih sam kupovala kartu za Amsterdam , sve je bilo ok.
Ovu poruku je izmenio mikap: 12. Jan 2011 - 18:35
Napisano: 13. Jan 2011 - 19:22
Jedino ako nisu počeli da organizuju putovanja, ali koliko znam nisu. Ali kao agencija koja je samo posrednik su ok, ljubazni, mi smo letos bili otkazali aranžman, vratili su nam pare u roku od 10 dana, preko njih sam kupovala kartu za Amsterdam , sve je bilo ok.
Cudno, posto Spirit jos nije izbacio aranzmane
Napisano: 13. Jan 2011 - 19:40
Hotel Grand Blue Sky Kušadasi 2010 Artemidin Hram i Bogorodičina kuća 2010 Efes2010
Napisano: 13. Jan 2011 - 22:18
Napisano: 13. Jan 2011 - 22:25
Meni se čini da to što stoji na Fantastovom sajtu su prošlogodišnje cene, aranžmani su od polovine avgusta, govorim o Egiptu. Mada možda ove godine počnu da zastupaju nekog drugog. Najlakše je nazvati ih i pitati ih
Dosad znam definitivno da su zastupali Spirit po pitanju Egipta i Krfa i čini mi se i Španije, za Kalodoukas takodje znam definitivno jer smo mi preko Fantasta uplatili Rodos koji je od Kalodoukasa, pa ga kasnije otkazali. E za Grčko kopno ne znam čije je , ni za Tunis, ni za Tursku (mada mislim da sam letos našla čija je Turska, ali se sad ne sećam).
U svakom slučaju nazovite i pitajte ih čiji je aranžman koji vas zanima:D
Na Tunisu skroz dole piše da je cenovnik od 23.03.2009. To su sigurno sve stare cene, nego čisto ih izbace da bi ljudi bar okvirno znali šta će imati u ponudi i otprilike znali kako se kreću cene, vodeći se time da se cene neće nešto bitno menjati. Ali proverite svakako .
Ovu poruku je izmenio mikap: 13. Jan 2011 - 22:30
Napisano: 13. Jan 2011 - 23:26
Napisano: 14. Jan 2011 - 21:14
Samo da ne dodju neki ekstremisti na vlast, posto je Tunis izuzetna zemlja, zanimljivih ljudi i obicaja i voleo bih da je opet posetim i uzivam kao sto sam uzivao tamo.
Napisano: 14. Jan 2011 - 21:39
Predsednik Tunisa napustio zemlju
14. januar 2011. | 20:18 | Izvor: FoNet
Tunis -- Premijer Tunisa Mohamed Ganuši objavio je da privremeno preuzima dužnost šefa države, nakon što je predsednik Zin El Abidin Ben Ali napustio zemlju.
Ganuši je obećao građanima da će poštovati Ustav i pozvao ih na jedinstvo. "U skladu sa članom 56 Ustava, od ovog trenutka ja vršim dužnost predsednika", rekao je Ganuši.
Ganuši je objavio preuzimanje dužnosti posle žestokih sukoba policije i demonstranata koji su tražili ostavku predsednika Ben Alija, u centru prestonice Tunisa.
On je pročitao ovu izjavu u predsedničkoj palati okružen predsednicima donjeg i gornjeg doma parlamenta Fuadom Mebazom i Abdalahom Kalalom.
Neposredno pre televizijskog obraćanja, izvori bliski tuniskoj vladi rekli su za Frans pres da je predsednik Zin El Abidin Ben Ali (74), suočen s ogromnom krizom, napustio Tunis, ali nisu naveli gde je otišao.
Ben Ali je bio na vlasti 23 godine.
Napisano: 14. Jan 2011 - 21:46
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Tema je zaključana