Putovanja.info Forum: Grupna grčka viza - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (41 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Grupna grčka viza

#16 Korisnik je offline   oparnica

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 6
  • Učlanjen: 07.05.07

Napisano: 10. maj 2007 - 09:17

Ovo je svarno sramota,

Moja devojka je apsolvent duze od godinu dana, ja radim u inostranstvu i dobro zaradjujem. Moja viza nije problem ali njena jeste.
Upatili smo jedan od skupljih aranzmana na Rodosu, a Grcka ovako odgovara na turisticku potraznju. Umesto da obezbedi ljudima da dodju i potrose novac kod njih oni ih odbijaju.
Vidim ja da ce opet ljudi u Tursku, pa ce biti kao pre par godina kad su Grci plakali za turistima.
Sta radi nas ministar spoljnih poslova ?

Bruka
0

#17 Korisnik je offline   Roli

• kosmopolita
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 5052
  • Učlanjen: 17.02.07

Napisano: 10. maj 2007 - 13:04

nsboris @ 10. maj 2007 u 06:06

a sta ce agencije uraditi, juce sam uplatio 30% aranzmana za grcku al sam apsolvent vise od godinu dana, hoce li agencija vratiti pare ili sta ce se sada desavati jer pitaj boga da li cu dobiti vizu...

Mi smo uplatili svi skoro ceo aranžman,ali na svu sreću platili smo i zaštitu od otkazivanja(mislim da je oko 10€).... Tako da ako ne dobijemo vizu vraća nam se 90% para i brza potraga za novim aranžmanom! :angry:
0

#18 Korisnik je offline   IvanaVanja

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 4
  • Učlanjen: 15.05.07

Napisano: 15. maj 2007 - 11:06

A da li neko zna kakva je procedura dobijanja grcke vize ako je neko zaposlen na odredjeno?
0

#19 Korisnik je offline   Roli

• kosmopolita
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 15. maj 2007 - 12:18

Dobro pitanje! Baš sam i ja mislio da ga postavim! Ndam se da će nam neko pomoći! :D
0

#20 Korisnik je offline   aleksa,kg

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 12.05.07

Napisano: 15. maj 2007 - 23:56

Kako ste osigurali aranzman?
0

#21 Korisnik je offline   IvanaVanja

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 4
  • Učlanjen: 15.05.07

Napisano: 16. maj 2007 - 17:13

aleksa,kg @ 15. maj 2007 u 22:52

Kako ste osigurali aranzman?

????????? :unsure:
0

#22 Korisnik je offline   Kikisvet

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 513
  • Učlanjen: 05.03.07

Napisano: 16. maj 2007 - 20:20

Roli @ 15. maj 2007 u 11:14

Dobro pitanje! Baš sam i ja mislio da ga postavim! Ndam se da će nam neko pomoći! :D

Valjda zamoliš osobu koja ti daje sve te silne potvrde da nigde ne označi da si radnik na određeno vreme. Moj slučaj. Upalilo je oba puta, doduše, nikad nisam podnosila zahtev za Grčku vizu. <_<
0

#23 Korisnik je offline   jabadabadu

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 249
  • Učlanjen: 04.03.07

Napisano: 18. maj 2007 - 16:21

Ja sam podnela zahtev za grcku vizu sa potvrdom na kojoj pise da sam zaposlena na odredjeno, zato sto "fina" gospodja iz kadrovske sluzbe ustanove u kojoj radim nije htela ni da cuje da zanemari to odredjeno...... :angry: ......Na njenu veliku zalost ,a na moju srecu dobila sam individualnu vizu prekjuce , tako da odoh ja na more, cak i sa potvrdom "na odredjeno"............. :) :) :) :)

Ovu poruku je izmenio jabadabadu: 18. maj 2007 - 16:23

0

#24 Korisnik je offline   Kikisvet

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 513
  • Učlanjen: 05.03.07

Napisano: 18. maj 2007 - 17:07

Divne vesti, Jabadabadu!!!
I ja sam "određena", tako da mi je jako drago zbog tvoje vize. ;)

Ma, nek' crknu dušmani. Između nas i Grčke ovog leta, samo je nebo granica. :lol:

Roli, čuješ ovo? :)
0

#25 Korisnik je offline   jabadabadu

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 18. maj 2007 - 17:16

Nek crknu, i ja kazem :P :P :P :P ......
0

#26 Korisnik je offline   Roli

• kosmopolita
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 18. maj 2007 - 18:54

Ufffffffffffffff! Pade mi kamen sa srca! :D :D :D :D :D :D

Pogotovo ako je Jabadabadu dobila individualnu,mi nećemo imati problem sa grupnom!

Ako nija tajna Jabadabadu,da nam kažeš do kog datuma ti je pisalo da ti važi ugovor!

Ulepšala si mi dan! (i ako je grozan)

A sada će Kikisvet da pohita u turističku agenciju,da rezerviše Grčku! Javi šta si uradila! Pozdrav
0

#27 Korisnik je offline   jeleena

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 21
  • Učlanjen: 31.07.06

Napisano: 18. maj 2007 - 19:05

Za grupne ne znam ali sto se individualnih viza tice nema veze da li si apsolvent i koliko. Moja drugarica je pre dve nedelje dobila vizu a apsolvent je vec 3. godine tako da, ako ti je sigurnije idi na individualnu ona je 35e. Ja putujem 17.jula apsolvent sam takodje tri godine i idem na individualnu vec sam zakazala termin.
0

#28 Korisnik je offline   jabadabadu

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 18. maj 2007 - 19:11

Nije pisalo do kog datuma je ugovor ,samo je pisalo kad sam pocela da radim ,na kom radnom mestu i da sam na odredjeno.To "na odredjeno" je pisalo velikim slovima sto znaci vrlo vidljivo...... :angry: :angry: :angry: ......Nemojte se plasiti za vizu, ja sam zbog toga bila bas u panici,cak sam i zaboravila da predam jedan papir koji su trazili, nisu me cak ni pitali za to....... :) :) ...
0

#29 Korisnik je offline   Roli

• kosmopolita
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 18. maj 2007 - 22:20

jeleena @ 18. maj 2007 u 18:01

Za grupne ne znam ali sto se individualnih viza tice nema veze da li si apsolvent i koliko. Moja drugarica je pre dve nedelje dobila vizu a apsolvent je vec 3. godine tako da, ako ti je sigurnije idi na individualnu ona je 35e. Ja putujem 17.jula apsolvent sam takodje tri godine i idem na individualnu vec sam zakazala termin.

Baš ste me oraspoložile danas! Sve u svemu ako dobiješ individualnu vizu sa papirom na određeno,pa još sa papirom da si apsolvent 3 godine(kao i ja-propali studenti,što mama kaže :D ) Onda idemo SVI u Grčku! Uvek su kriterijumi sniženi za te tzv. grupne vize! :D
0

#30 Korisnik je offline   Roli

• kosmopolita
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 18. maj 2007 - 22:25

E sada ću da se "ispravim"! Sada čitah postove sa prve strane i zbunih se! Jer je moguće da su kriterijumi za individualnu vizu manje stroži nego za grupnu? Tako ispade! Jel može u ambasadi da se još zakaže za jun?
0

• (41 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Poslednja »
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com