Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Krit

• Ne možete pisati na ovoj temi
7 odgovora na temu

#1 ChicChick

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • ženski

Napisano: 30. Apr 2007 - 21:42

Da li neko zna da li neka agencija organizuje aranzman za Krit aurobusom?
www.kapiraj.org

#2 Vesna Ks

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1533
  • ženski

Napisano: 01. May 2007 - 00:25

Tesko da ces to naci...Ali valjda se moze rezervisati on-line smestaj,pa odes do Soluna i onda 33h brodom.Ne znam jesi li citao/la forum krstarice-ima odlicna tema o Kritu.

#3 Guru

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:274

Napisano: 01. May 2007 - 01:07

Sigurno postoji...kao sto ima za Ios...kada sam prosle godine...bio na Krit-u...upoznao sam dve grupe ljudi koji su dosli autobusom...do Atine busom i onda brodom do Krit-a...ali ne znam koja je agencija...samo znam da postoji takav aranzman...pa se baci na google...;)

#4 ChicChick

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 01. May 2007 - 16:49

Hvala,za sada sam nasla samo preko Coliegiuma(za slucaj da jos nekog interesuje)...ali to mi je malo preterano cimanje,na Krit se stize tek za 2 dana...pa ako ne nadjem nista pametnije,interesuje me sta mislite o Krfu?Posto mi je bitna kombinacija doobar provod,zezanje/ali i lepo mesto i odmor kad mi treba(da nije bas non-stop ludnica kao Ios)?...a da je bas skupo ostrvo?Da li na Kritu ima tako nesto?

Ovu poruku je izmenio ChicChick: 01. May 2007 - 16:51

www.kapiraj.org

#5 Aleksandar Đuričić

ex Verhogetornik

• Član
  • Poruka:1301
  • muški

Napisano: 01. May 2007 - 19:35

A gde si nasla tu agenciju Collegium kod nas?

#6 supermen

turista

• Član
  • Poruka:60

Napisano: 01. May 2007 - 19:53

to ti je slovenacka agencija koja uglavnoim radi studentska putovanja,imas informacije u holovima skoro svih fakulteta,a cini mi se da njihove aranzmane mozes uplatiti u KOMPASU,ULICA JE BILA BRACE JUGOVICA

#7 Guru

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:274

Napisano: 02. May 2007 - 13:03

Pa na Krit-u gde ti je zezanje...tj gde su mladi je mesto Hersonissos...plaza je lepa velika...ispod najskupljeg hotela...a kada malo prosetas 5 minuta...imas zavucenu plazu...manju...koja je prelepa...i tamo su samo lokalni Grci i Italijani...jer masa ne zna za nju...tj. oko nje su skupe vile...A sto se tice klackanja donde...jedina opcija ti je avion...ako neces da otpadnes u putu...

#8 ChicChick

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 02. May 2007 - 23:29

verhogetornik @ 01. maj 2007 u 18:31

A gde si nasla tu agenciju Collegium kod nas?
www.collegium-yu.com/-ti je sajt agencije

Pardon,pitanje je bilo,Za Krf(ima li zezanja i to),u slucaju da mi ne uspe za Kritom?
www.kapiraj.org

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0