Bio sam ove godine na Sitoniji u Paradisosu i obišao severni deo poluostrva, od Porto Carasa do ispod Vourvourua. ostalo mi je za sledeću godinu južni deo od Toronija do malo severno od Sartija , pa bi za bazu odabrao Kalamitsi. Video sam ponudu apartmana ali me zanima koji su apartmani ispod ''Kalamitsi studios'' i ''Magde'' nisam nigde našao na netu ime ili njihov WEB. Vidim da su novi jer na slici gde ''Kuća Magda'' ima svoju prezentaciju na njenoj web stranici (poslednja slika) to nema uslikano nego stoji prazan plac. Pa ako je neko bio na licu mesta možda može nešto više da mi kaže. Hvala
KALAMITSI
Napisano: 16. Sep 2011 - 14:32
Bio sam ove godine na Sitoniji u Paradisosu i obišao severni deo poluostrva, od Porto Carasa do ispod Vourvourua. ostalo mi je za sledeću godinu južni deo od Toronija do malo severno od Sartija , pa bi za bazu odabrao Kalamitsi. Video sam ponudu apartmana ali me zanima koji su apartmani ispod ''Kalamitsi studios'' i ''Magde'' nisam nigde našao na netu ime ili njihov WEB. Vidim da su novi jer na slici gde ''Kuća Magda'' ima svoju prezentaciju na njenoj web stranici (poslednja slika) to nema uslikano nego stoji prazan plac. Pa ako je neko bio na licu mesta možda može nešto više da mi kaže. Hvala
Napisano: 16. Sep 2011 - 18:06
i meni su ti apartmani zapali za oko ali su delovali prazno sa navučenim roletnama pa sam pomislio da su možda vikendice.
inače je sve ok samo je dvorište prilično golo bez hladovine.
Napisano: 16. Sep 2011 - 18:30
mhavran @ 16. Sep 2011 - 14:32
Napisano: 16. Sep 2011 - 19:22
http://www.slike.com/slike/7keB3.jpg
http://www.slike.com/thumbs/evR5H.jpg
Ovu poruku je izmenio mhavran: 16. Sep 2011 - 19:28
Napisano: 20. Sep 2011 - 12:58
Jos da odgovorim na ovo sto se pise za prodavnice i slicno. Svako je sa ovog sajta mogao da se informise o samom mestu. naravno, kome treba provod i ludilo taj ne ide u Kalamici. Tamo se ide pre svega zbog prelepe plaze i mirnog odmora. Mada ove godine je vec bila prevelika guzva za moj ukus. Nekom ko sada prvi put dodje, nece biti tako, ali u odnosu na ono kako je vilo pre 2-3 godine, ovo je vec prenaseljeno. Uvece je i dalje prazno, ali preko dana mnogo ljudi iz drugih mesta dodje na kupanje. Uz to sada je veci deo plaze zauzet sa suncobranima i lezaljkama okolnih kafica pa to cini da deluje jos veca guzva. Ja trazim za sledecu godinu nesto jos mirnije.
Napisano: 21. Sep 2011 - 02:56
Napisano: 30. Sep 2011 - 18:52
Sve u svemo po nama je prelepo za obici, ali ne i za boraviti duze od 2-3 dana.
Napisano: 01. Dec 2011 - 01:51
Zanima me ako je neko bio da postavi tacnu poziciju kuce na google mapi
Ovu poruku je izmenio sufox: 01. Dec 2011 - 01:52
Napisano: 01. Dec 2011 - 13:57
Napisano: 01. Dec 2011 - 15:30
Napisano: 19. Dec 2011 - 00:20
Drugih deset dana najverovatnije u Neos Marmarisu, jos istrazujem..
Napisano: 28. Jan 2012 - 10:52
Napisano: 27. Feb 2012 - 02:25
Dete ima dve godine volela bih da znam da li postoji ikakav sadrzaj za nju tipa: tobogani ,ljuljaske i td...
hvala
P.S. pri izboru mesta ubedljivo 80% su mi pomogle vase diskusije na forumu i preneseni utisci.
Napisano: 20. Mar 2012 - 20:07
Sama činjenica da i ove godine idemo na isto mesto (ovog puta baš u Magdu) je dovoljna da pokaže koliko nam se tamo svidelo
Lokacija je super, plaža je blizu, apartmani i dvorište su lepo sređeni...
Što se tiče samih apartmana i studia, mogu da kažem da Magda ima dva apartmana (jedan je u prizemlju, drugi je na I spratu) i oni su prostrani, imaju dve sobe i u njima je veliki frižider i dve ringle sa rernom (kao na slici)
Ako nekoga još nešto interesuje, slobodno pitajte.
Napisano: 21. Mar 2012 - 02:39
Hvala ti Maja ,bas mi znace tvoji utisci,koliko vidim nisam pogresila. Mi smo uzeli studio,nadam se da i on ima rernu...bas bi mi dobro dosla:)A u kom periodu idete? mi smo tamo od 30 avgusta do 9 sept.ako ste tamo, druzimo se:))
Sta znas o Thallata kampu, moze li da se udje i sad ako nisi gost kampa, vidim da je ranije moglo,svidja mi se ideja o ronjenju pa ako si cula nesto o tome, da li mogu i oni koji nisu gosti kampa, pisi mi.
I ono najbitnije:reci mi nesto o snabdevenosti supermerketa ili prodavnicica u Kalamitsiju, sta poneti, sta ne, uopste, kako ste se vi snabdevali?
Mnogo hvala unapred
Ovu poruku je izmenio mikap: 17. May 2012 - 09:32
Obrisan citat, direktan odgovor na post
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0