Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kolima u Grčku

3829 odgovora na temu

#3826 volodja

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1933
  • muški

Napisano: juče, 16:09

Pogledaj porukutantal71 @ 24. May 2012 - 15:23

Sve ovo smo već pisali i iscrtavali , postavljali fotografije ali najlakše je da pitate, tražite da vam se ovde postavi umesto da potražite u starijim postovima. Čudan smo narod. Lakše je čekati nego tražiti.
Postavljali smo i SAT-ove patrole ali ne vredi.
Imate "lepljivu temu" o vizama koju apsolutno niko ne cita jer je deplasirana. Jel tako?

Pet puta sam predlagao administratorima da naprave jednu lepljivu temu samo za "Ring road" i da je lepo zakljucaju! Sve na jednom mestu i odmah uocljivo!

Ovako 99% postova na ovoj temi vezano je bas za famozni "ring road" oko Soluna i solucije da li idete na prvo skretanje ili drugo ili na Evzoni ili na Dorjan ili sta vec...

#3827 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1359
  • ženski

Napisano: juče, 16:52

Pogledaj porukuelladitsa @ 24. May 2012 - 11:03

ne znam gde je ovaj Kukus, osim ako ne mislis na Kilkis. U tom slucaju imate dve opcije:
prva da iz Kilkisa izadjete na auto put kojim inace svi dolazimo iz Srbije i da se ukljucite na ring road kako pise gore,
a druga-Kilkis, Lagadas, gde izlazite na Egnatia odos koji vodi iz Turske, Aleksandroupolija, ksantija, Kavale i da se ukljucite na ring road... Tamo su table jos bolje, ne mozete da promasite jer postoje 3 varijante- Solun, Atina Halkidiki (pravo, desno, levo u odnosu na ulazak na r.road)

Da, mislim na Kilis, u Makedoniji ga zovu Kukus i ostalo mi je tako u glavi. MIslim da cemo se prikljuciti ovim drugim putem, ali hvala za obe varijante!

Pogledaj porukuzucca @ 24. May 2012 - 11:56

Ovde je tema kolima u GRCKU a ne upotreba mobilnog telefona.

Zucca, ako ono sto sam napisala ne odgovara neka moderator premesti. Ljudi su pricali oko racuna odgovorila sam iz iskustva sa najboljom namerom.

Pogledaj porukutantal71 @ 24. May 2012 - 15:23

Sve ovo smo već pisali i iscrtavali , postavljali fotografije ali najlakše je da pitate, tražite da vam se ovde postavi umesto da potražite u starijim postovima. Čudan smo narod. Lakše je čekati nego tražiti.
Postavljali smo i SAT-ove patrole ali ne vredi.

tantal71 u potpsunosti te razumem sta zelis da kazes, ja sam ovu temu procitala od samog pocetka do kraja i mozda mi je ta informacija promakla.
Volodja APOSLUTNO se slazem sa tobom.

GavSa, Lale hvala na slikicama!

#3828 beckerek

putnik

• Član
  • Poruka:194
  • muški

Napisano: juče, 18:24

Forum postoji zato da bi ljudi komunicirali i menjali iskustva. Jeste u pravu sa ponavljanjem, deluje smorno, ali ipak ga svi čitamo...
Da se ne ponavljamo, ne bi smo ni pisali ni čitali niti upoznavali nove prijatelje.... :D

#3829 tantal71

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3609
  • muški

Napisano: juče, 21:03

Ok :dance:
putopis Tasos i ja

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.

#3830 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:367
  • muški

Napisano: danas, 03:38

Pogledaj porukuleprsava @ 24. May 2012 - 16:52

Da, mislim na Kilis, u Makedoniji ga zovu Kukus i ostalo mi je tako u glavi. MIslim da cemo se prikljuciti ovim drugim putem, ali hvala za obe varijante!

Zucca, ako ono sto sam napisala ne odgovara neka moderator premesti. Ljudi su pricali oko racuna odgovorila sam iz iskustva sa najboljom namerom.

tantal71 u potpsunosti te razumem sta zelis da kazes, ja sam ovu temu procitala od samog pocetka do kraja i mozda mi je ta informacija promakla.
Volodja APOSLUTNO se slazem sa tobom.

GavSa, Lale hvala na slikicama!

Jeste mi ga zovemo danasni Kilkis Kukus jer tako se zvao pre, ali su ga Grci promenili :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0