elladitsa @ 24. May 2012 - 11:03
ne znam gde je ovaj Kukus, osim ako ne mislis na Kilkis. U tom slucaju imate dve opcije:
prva da iz Kilkisa izadjete na auto put kojim inace svi dolazimo iz Srbije i da se ukljucite na ring road kako pise gore,
a druga-Kilkis, Lagadas, gde izlazite na Egnatia odos koji vodi iz Turske, Aleksandroupolija, ksantija, Kavale i da se ukljucite na ring road... Tamo su table jos bolje, ne mozete da promasite jer postoje 3 varijante- Solun, Atina Halkidiki (pravo, desno, levo u odnosu na ulazak na r.road)
Da, mislim na Kilis, u Makedoniji ga zovu Kukus i ostalo mi je tako u glavi. MIslim da cemo se prikljuciti ovim drugim putem, ali hvala za obe varijante!
zucca @ 24. May 2012 - 11:56
Ovde je tema kolima u GRCKU a ne upotreba mobilnog telefona.
Zucca, ako ono sto sam napisala ne odgovara neka moderator premesti. Ljudi su pricali oko racuna odgovorila sam iz iskustva sa najboljom namerom.
tantal71 @ 24. May 2012 - 15:23
Sve ovo smo već pisali i iscrtavali , postavljali fotografije ali najlakše je da pitate, tražite da vam se ovde postavi umesto da potražite u starijim postovima. Čudan smo narod. Lakše je čekati nego tražiti.
Postavljali smo i SAT-ove patrole ali ne vredi.
tantal71 u potpsunosti te razumem sta zelis da kazes, ja sam ovu temu procitala od samog pocetka do kraja i mozda mi je ta informacija promakla.
Volodja APOSLUTNO se slazem sa tobom.
GavSa, Lale hvala na slikicama!