Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Planina Javor kod Ivanjice

23 odgovora na temu

#16 jpivan

backpacker

• Član
  • Poruka:15
  • muški

Napisano: 16. Jan 2012 - 00:04

Pogledaj porukuanele @ 12. Jan 2012 - 17:14

...idealno mesto za zimovanje porodica sa malom decom. Zanima me samo ski oprema za klince, da li je zaista ima u dovoljnom broju i kakva je škola skijanja? ... I koliko je ta mala ski stazica udaljena od samog hotela?... Da li imaju dvd u sobama ili ćemo morati da ga ponesemo za crtaće pre spavanja?

Mesto je zaista idealno, kao što već rekoh, ali ne računajte mnogo na opremu (sumnjam da ćete u hotelu naći opremu za dete od 3,5 god). Moja je preporuka da opremu iznajmite u Bgd. i ponesete sa sobom, a onda tata i mama ( i ako nisu skijaši) da malo vežbaju sa detetom (da se oslobodi), a zatim i učitelj skijanja... (mada i za školu skijanja nisam siguran da funkcioniše kada nije raspust ili neka veća organizovana grupa dece). Staza je na 700m od hotela, DVD ćete morati da ponesete - nema u sobama.

Znači za skije i školu skijanja ništa ne tvrdim, ali mislim da sam blizu istine... a udaljenost i DVD - garantujem.

#17 anele

backpacker

• Član
  • Poruka:12
  • ženski

Napisano: 16. Jan 2012 - 10:10

Postavljena slika a ja sam se bas ponadala suprotnom...700m?, to baš i nije blizu naročito sa pancericama i ostalom opremom+trogodišnjak koji se uvek razvlači Postavljena slika ... a za ski-opremu su mi zaposleni u hotelu rekli da imaju od broja 29 ...u šta se mi uklapamo, s obzirom da smo napredni, da ne kažem nogati Postavljena slika ...samo me brine da li imaju skijice u dovoljnom broju... iznajmljivanje ski opreme u bg-u je bezobrazno skupo... ne bih da dajem toliko para, zbog par pokušaja za koje nisam ni sigurna da će ih moje dete želeti pored sankanja i grudvanja ... u svakom slučaju ostaje nam da sami izvidimo...i naravno javimo...za učenje će se pobrinuti njen strpljivi tata...jer se za taj zadatak sprema već dugo-dugoPostavljena slika

Nency-ka jedva čekam tvoje utiske, piši čim se popnete gore Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 17. Jan 2012 - 19:54
obrisan citat, direktan odgovor na post

#18 NensiFancy

turista

• Član
  • Poruka:87
  • ženski

Napisano: 16. Jan 2012 - 16:32

Ne znam dal; cemo uopste moci da se popenjemo gore,
snega ima po putu, jeste da ciste stalno,
ali je minus pa se steglo, :nea:

meni se bas ide, juce sam na jednoj trac partiji uz kaficu :lol:cula dosta lepih reci o hotelu, kao i info da je isti kupila MONA,
i da je renovirano :klap:, i da se tesko nalaze slobodne sobe, , cak ni "lokalci" za vikend ne uspeju da odu gore,
ne verujem da je staza skoro kilometar daleko od hotela, na sajtu pise 300m,
a sta ce vam ove godine skijanje, ima vremena, neka uzivaju u sankanju, grudvanju, valjanju po snegu , ima vremena ....
moji imaju 3.5god, i 2 god, planiramo subotu jutro gore,
kada vi stizete ??

#19 anele

backpacker

• Član
  • Poruka:12
  • ženski

Napisano: 17. Jan 2012 - 10:58

Malkice si me oraspoložila ovim informacijama Postavljena slika Sinoć sam već počela da stavljam na vagu pancerice jedne, pancerice druge, dete i svu prateću opremu...rezultat je bio cirka 25 kgPostavljena slika ...odmah smo zvali hotel da pitamo da li sve to možemo da ostavljamo u kucici na stazi...rekli su da u principu može...videcemo, nije ni vazno, nekako cemo se vec organizovati...ja jedva cekam da se malo opustimo i izadjemo iz ovog grozno zagusljivo haotičnog grada Postavljena slika ... uplatili smo osam dana u terminu od 29. januara do 5. februara...i to smo jedva nasli slobodan termin, koji nam zbog posla i nije mnogo odgovarao, ali je samo tada mogla da se pronadje slobodna soba...tako da si u pravu za prebukiranost...
Javljaj i dalje kakav je lokalni meteo izveštaj Postavljena slika

Pozzz

Ovu poruku je izmenio ljerka: 17. Jan 2012 - 19:55

#20 natasasster

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 19. Jan 2012 - 10:22

jpivan, molim te, daj neke informacije o ekonomik sobama, šta je s tim kupatilima, jesu li sobe iole pristojne, klinci su u pitanju, bila sam u superior sobi i u potpunosti delim utiske o hotelu, išla bih ponovo, ali samo u ekonomik varijanti, pa ne bih da se razočaram... Postavljena slika

#21 jpivan

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 20. Jan 2012 - 00:05

Prošle godine su sve sobe bile kao što su danas "ekonomik", a s obzirom na cenu o kojoj sam pisao to mi se nije činilo kao problem, ali kada smo u decembru ušli u "ekonomik" sobe koje su na trećem spratu, odustali smo i smestili se na drugi sprat u "standard". To su praktično sobe u potkrovlju, veoma male po površini (dvokrevetne, a standard su, ako se ne varam, sve trokrevetne), u tom trenutku su bile i prilično hladne (u odnosu na npr. temperaturu u samom hodniku), nemaju balkon i nisu za neku preporuku. Igrom slučaja i ovog decembra, kao i prethodnog smo bili u potpuno istoj sobi, tako da šaljem PP sa fotografijama kupatila 2010.-e i 2011.-e. Razlika u ceni ekonomik - standard je mnogo manja nego razlika u pogledu samih soba.

Ovu poruku je izmenio ljerka: 20. Jan 2012 - 06:56

#22 jpivan

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 20. Jan 2012 - 01:45

Fotografije i još po neka informacija na:

Kušići 2010 i Kušići 2011

#23 natasasster

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 20. Jan 2012 - 09:32

jpivan, hvala puno na brzom odgovoru. Menjamo plan. Postavljena slika

#24 jpivan

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 08. Mar 2012 - 16:18

Izašla je Uskršnja ponuda hotela Javor, ko je odustao, ili ko ne zna gde bi proveo praznike ovo je povoljna prilika, a proleće stiže...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0