Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Busom preko domace agencije sam rezervisati studio na zadnoj strani ostrva?

19 odgovora na temu

#16 knight

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:232

Napisano: 14. Jan 2011 - 22:48

Predpostavljam da postoji neki taksi iz Nidrija ...ne volim to klackanje od 20 h u busu pa sa onim torbama onako umorni i iscrpljeni......bice haos totlni ali znam da ce vredeti ...ko ce ga znati mozda uvedu jednog dana i te aranzmane tamo ...:)

#17 Grune

backpacker

• Član
  • Poruka:30

Napisano: 21. Jan 2011 - 13:13

Da pomognem..

Mi smo isli busem, u pitanju je bio double decker u kojem je bilo putnika iz jedno 4, 5 turistickih agencija..
Uplatili preko CMC Travel samo zato sto nam je njihova poslovnica bila najbilza, a vodja puta je bila iz Eta tursa..
Elem mi smo pitali: Da li mozete da nas ostavite u Lefkadi?
-Naravno da moze.. :)

Ostavili su nas posle mosta i tu smo uhvatili taxi do Kathisme..20e

Vodic nam je dala svoj broj, poslednji dan smo se culi i dogovorili gde se nalazimo u Lefkadi i to je to..

Cena je bila oko 45e..

#18 knight

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:232

Napisano: 02. Feb 2011 - 22:39

Grune Hvala ti puno :)

#19 kukuriku

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 15. Feb 2011 - 05:14

Ljudi,hvala na info,ali mene jos zanima kako je moguce izvesti boravak od 15 dana ako sama pronadjem smestaj i uplatim prevoz preko njih?Agencije imaju polaske na 10 dana!Onda bih verovatno morali do Soluna,pa da frikombinujemo!

#20 petraki

turista

• Član
  • Poruka:69
  • muški

Napisano: 15. Jun 2011 - 01:37

Koje agencije imaju najudobnije autobuse?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0