volodja @ 21. 03. 2008 - 09:29
Ili sam napravio pogresan upit (mozda je to povratna karta) ili ovo nisu pri sebi sa cenom?
Joj, nisi pogresio

.
Nazalost to je jedini los aspekt Sporada, taj trajekt razbija koliko je skup, ja sam racunala kola i nas troje povratna karta oko 200e

.
Inace ne znam da li si procitao celu temu, evo sta je skoro napisao Mobilni:
LEPA I ZANIMLJIVA VEST:upravo sam bio na veoma kratkoj sednici opstine,kojoj je prisustvovalo i preko 200 gradjana, sa samo jednom tackom dn.reda:BROD.Naime,kap koja je prelila casu,je protekli vikend(trodnevni praznik-katara deftera) kada je u volosu i konstantinosu ostalo desetine automobila jer nije bilo dovoljno brodova.gospodi iz atine,je skupo da salju jos jedan brod zbog jerdnog vikenda.pored toga,najavljeno je poskupljenje karti za sezonu.reakcija gradonacelnika i saradnika je bila upravo hitno sazivanje sednice i pozivanje 30-tak najvecih hotelijera da prisustvuju.Diskusija je pocela i zavrsila se komentarom da je sramota da turiste i goste ostrva skiathos,"deru" neki atinjani,sa cenama karti.doneta je odluka da ostrvo skiathos uzme kredit(1 000 000) i kupi dva broda.Od hotelijera je zatrazeno da svoje goste na bilo koji nacin upute ili cenom obavezu na koriscenje tih brodova,kako bi se olaksala i ubrzala otplata kredita.Takodje,bice upucene instrukcije i obavestenje svim tur. agencijama koje posluju na skiathosu.narocito,kad se ima u vidu konkurencija dosadasnje kompanije,koja nije mala.Bilo kako bilo,turisti-posetioci skiathosa ce napokon placati normalnu cenu a ne monopolsku.ovo se narocito odnosi na turiste balkana koji dolaze kolima kao i severne grcke koji svaki drugi vikend dolaze na ostrvo.Gradonacelnik je dobio punu podrsku sa aplauzom i zavrsio sastanak recima:"vidimo se uskoro,sa lepim vestima".Inace,je i sam vlasnik hotela kao i najveceg turistickog broda,koji vozi na skopelos izletnike.Znaci,odose cene karti nadole.......ΕΠΙΤΕΛΩΣ
E sad samo da se nadamo da ce biti nesto od ovoga.