Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Alanya ili Antalija ili Marmaris...ili...

• Ne možete pisati na ovoj temi
24 odgovora na temu

#16 goca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:437
  • ženski

Napisano: 29. Apr 2008 - 14:24

Nocni zivot u Alanji je odlican,sad sto se tice latino klubova ne bi znala tacno da ti kazem,ali veruj mi da za svakog ima ponesto.Diskoteke,kafici,klubovi,restorani...Mislim da je bio i latino klub,ali ne mogu da tvrdim.Vec ce se naci neko ko ce ovo znati :D

#17 deki011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:262

Napisano: 29. Apr 2008 - 19:07

Nocni zivot u Alanji je odlican(mada ne bas jevtin).

#18 trotter

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:278

Napisano: 01. May 2008 - 15:28

Pogledaj porukudragandragan04 @ 29. 04. 2008 - 09:56

Hvala vam. A kakav je nocni zivot u Alanji? Da li znate neki latino klub?

bolje u neki klub gde sviraju turske narodnjake. desetak dana si na odmoru, i eto prilike da i to vidiš i čuješ. malo raki, malo kukurec, pa red narodnjaka iz kapadokije...

#19 seven

putnik

• Član
  • Poruka:115

Napisano: 01. May 2008 - 19:29

Moj savet je svakako Alanja.U Antaliji smo bili jedan dan na fakultativnom izletu i nije mi se uopste dopao grad.Prilicno velik sa ne bas lepim delovima i citav lezi na litici sto se jako lepo vidi i iz aviona kada sleces i poleces u ovo meto.Ima prelepih hotela ali su udaljeni dosta od grada tako da uopste nisi u centru zbivanja.Dok za Alanju mislim da najvise pruza na jednom mestu,znaci prelepe plaze,grad,nocni provod,More,Fakultativne izlete(ne propustiti rafting)shoping)od bilo kog letovalista u Turskoj,a bili smo jos u Kusadasiju i Marmarisu.Inace nam je Turskanajomiljenija destinacija,a Alanja najbolja od svih za sada.Ne moras se uopste dvoumiti,ovaj grad ce ti zauvek ostati u secanju,jako je raznovrstan,pecine,plaze,reka Dim Caj,Ogroman greben sa tvrdjavom,Crvena kula,Mini golf tereni,2 aqua parka,mnosto restorana i shoping centara,prelepa priroda,Borova suma,a opet kilometarske pescane plaze u samom mestu sa cistim morem sto je jako tesko pronaci ne samo u Turskoj vec i u drugim zemljama.Ne rado se vracamo u isto mesto,ali Alanju bih mogao posetiti ponovo.Uzivajte!

#20 jagodica11

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 12. May 2008 - 14:58

Skoro da ste me ubedili oko izbora izmedju Antalije i Alanje. :)
E sad mi treba jedan dobar hotel sa 4* ili 5*, Allinclusive! Da ima svoju plazu, da je ta plaza lepa i pescana, da je blizu taj cenar koji pominjete jer su nama interesantne vecernje setnje do centra a ne ludi provodi po kaficima. :plesko: Da hotel ima dosta sportskog sadrzaja. A gde se nalaze 2 aqua-parka koje pominjete? Je l` to u sklopu nekog hotela ili ne?
Hvala unapred i veliki pozdrav! ;)

#21 seven

putnik

• Član
  • Poruka:115

Napisano: 12. May 2008 - 20:58

Hotela sa 4 ili 5 zvezdica u Alanji ima dosta.Birajte onda neke na Kleopatrinoj plazi jer je ona sa cistim peskom,lepa i duga,mada ponavljam meni je bila dobra i Alanja plaza,na kojoj mestimicno ima stenovitih ploca koje su velike,ravne i nisu ostre.Sto se aqua parka tice u okolini Alanje ih ima 4 cini mi se.Jedan je u samom centru grada,nije posebno velik,ali nije los,kazu da je najveci i najbolji u Turskoj sada novootvoreni aqua park u sklopu hoetla Utopia world koji je nesto odvojen od grada,postoji jos jedan aqua park u sklopu hotela ne secam se tacno kojeg ali i on je izvan grada-organizuje se kao izlet,neki koji su bili kazu da je preterana guzva,i 4 aqua park takodje izvan grada najudaljeniji za koji smo culi da je odlican i da ima i delfinarijum koji je prilicno skup.Plivanje sa delfinima je bilo oko 75 e.Alanja je prilicno velika i razvucena uz obalu mora oko 15 km i deli ju greben i podnozju sa crvenom kulom i tu vam je onda ogroman centar grada za koji ce vam trebati mozda i citavo letovanje da biste ga obisli i upoznali,mi za 10 dana nismo stigli,a bili smo prilicno aktivni,moram reci da smo svaki dan otkrivali nesto novo.Alanja je pravi izbor ,na nas je ostavila bolji utisak od Kusadasija i od Marmarisa.

#22 Sneg

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 15. Jun 2008 - 01:05

Da li je neko bio u hotelu ''Meryan'' u Alanji, hotel je sa 5* i povoljnija je cena u odnosu na druge hotele, gledajuci na uslugu koju pruza.

Ako neko zna i za neki drugi hotel koji nudi slicnu uslugu, a da se bas ne preteruje sa cenom, molim da napise.

#23 mgrobar

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • muški

Napisano: 15. Jun 2008 - 16:58

kratko i jasno(a mogu i da ti objasnjavam danima) razliku izmedju alanje i antalije.moj izbor je alanja i hotel doganay 5*uall'

#24 mtin

turista

• Član
  • Poruka:93
  • ženski

Napisano: 23. Jul 2008 - 00:40

Grand Kaptan u Alanji,5*, ne preskup za tu kategoriju, plaža lepa, 2 bazena, jedan sa džakuzijem i šankom u vodi, drugi sa dva tobogana. Sobe čiste i velike, klopa....mmmm..... ja sam samo jela i jela i jela... Animacija odlična.Preporuka nema greške!

#25 summertime

backpacker

• Član
  • Poruka:49
  • muški

Napisano: 09. Aug 2008 - 12:12

Alanja u svakom slucaju, mesto prelepo, ako ti je hotel na gradskim plazama do centra mozes i peske i dolmushima... Antalija je ogromna, rastrkana, mozes biti kilometrima van centra (posto su plaze udaljene) i nase agencije pod Antalijom podrazumevaju celu tu regiju tako da treba dobro paziti da se ne ode negde gde osim hotela nema nicega (mada neko i to voli). U Alanji je sve na jednom mestu. Najbolje je izabrati hotel na 1 km od centra bilo na Kelopatra plazi bilo na onoj drugoj.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0