Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kada je najbolje otici na Rodos?

• Ne možete pisati na ovoj temi
6 odgovora na temu

#1 mona

backpacker

• Član
  • Poruka:24

Napisano: 17. Apr 2007 - 14:46

Iscitavajuci forum, prelomila sam da ce to biti moj izbor ove godine, ali sada molim za pomoc,
sobzirom da je najjuznije ostrvo, kada je najprijatnije boraviti na njemu? :rolleyes:

#2 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 17. Apr 2007 - 15:03

Rodos nije najjuznije Grčko ostrvo. To je Krit.
Svejedno ti je kad ides leti. Mislim da sezona kreće od juna. Pošto uvek duva vetar, negde jače, negde slabije, nije prevruce. Ipak, mislim da je najidealniji po temperaturama septembar.

#3 kate

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 17. Apr 2007 - 20:50

Mona, slazem se sa Alexiom. Tamo uvek duva vetric, istina ja sam bila u centru, ali ovi sto su bili u Falirakiju zalili su se na vetar. Meni je cak nekad i uvece umelo da bude hladnjikavo, ali nemoj ovaj moj komentar uzeti za mnogo merodavan jer sam ja zimogrozljiva. Ja sam bila pretprosle godine krajem jula, i to je bilo moje najlepse letovanje. Inace krenula sam sama a vratila se bogatija za dva prijateljstva.

#4 igor.jankovic

putnik

• Član
  • Poruka:121

Napisano: 17. Apr 2007 - 21:08

jos jedan glas za septembar.
nemam licnog iskustva ali s obzirom da je dosta juzno, mozda ne bi bilo lose i prva polovina juna. more bi moglo da bude dovoljno toplo, dani su duzi nego u septembru i jos nije guzva.

#5 dadi

backpacker

• Član
  • Poruka:25

Napisano: 18. Apr 2007 - 11:21

Ja sam bila prosle godine u Avgustu (od 5-16.) i sve je bilo idealno. Ne znam kakva su ti interesovanja, ali u avgustu ima najvise Italijana (koji su nevidjene stipse, dok sav normalan svet u kaficu pije pice, oni kupe pivo u prodavnici i okupe se oko fontane u starom gradu), voda je predivna, i uopste nije vruce.
Ja cu ove godine ici kraj Jula i pocetak Avgusta.

#6 mona

backpacker

• Član
  • Poruka:24

Napisano: 18. Apr 2007 - 12:53

Hvala na savetima. Bila sam na Rodosu pre par godina, ali sada je sve drugacije jer imam malo dete, tako da su mi informacije ovog tipa, veoma bitne!

#7 mirjana.gr

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 01. Feb 2009 - 00:45

Dajte da malo osvežimo neku temu o Rodosu.
Mene interesuje de li je neko bio za vreme uskršnjih praznika na Rodos?
Tada nije vreme za kupanje, ali vredi li preći toliki put, i u tom terminu upoznati ostrvo.
Prošle sam godine u tom vremenu bila u Tunisu, i bilo je super. Računam da je klima u tom periodu slična i na Rodosu.
Unapred zahvaljujem za svaki komentar.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0