Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sarganska osmica-Kustin Mecavnik

• Ne možete pisati na ovoj temi
88 odgovora na temu

#76 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • Poruka:3722
  • ženski

Napisano: 07. Aug 2010 - 22:40

Odlicni su ti sokici, bas onako gusti, ne gusti kobajagi.
Ranije su bili i u Tempu da se kupe, ne znam da li ima sada.

Postavljena slika

#77 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • Poruka:3722
  • ženski

Napisano: 08. Aug 2010 - 01:06

Hej, pa ti izmenio poruku, ja tek sad vidim tvoje sokice! :zaljubiska:
A vidi te klupice iza... preslatke...

Evo i jednog rucka, tu gore u desnom uglu je pita. :D

Postavljena slika

Postavljena slika

#78 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 08. Aug 2010 - 03:08

Pogledaj porukuCvrca @ 08. Aug 2010 - 01:06

Hej, pa ti izmenio poruku, ja tek sad vidim tvoje sokice! :zaljubiska:

E, pa to kad imaš ovako sumanut broj poruka kao ja...onda gledaš da ne otvaraš novu kad ne mora - nego edituješ stare!

:D

#79 ognjen12345

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 08. Aug 2010 - 15:09

Evo ga i video Sarganske osmice

#80 Heinz

turista

• Član
  • Poruka:53
  • muški

Napisano: 08. Aug 2010 - 23:43

Pogledaj porukuNikola S. @ 07. Aug 2010 - 21:05

Meni je drvengrad ono što bi se ovde reklo - totally fake.

Naročito je utisku doprinosila lokalna vodičica koja nam je u busu na putu do tamo i na licu mesta nebrojeno puta naglasila gde ne smemo da zalazimo...tako istraumiranim glasom da izgleda da se njoj to nekad desilo pa je preživela neku strašnu kaznu...

Ponavljam da je Mećavnik hotel (neka budu fake kućice). Sve su skoro namenjene smeštaju gostiju. Za 3 dana tamo nismo naišli na deo u koji ne sme da se uđe, osim u same sobe sa gostima, što je valjda normalno :). Čak nas je Kusta lično pustio na bazen nakon isteka radnog vremena jer smo kasno stigli u Mećavnik.

#81 Jelena- Beograd

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:242
  • ženski

Napisano: 13. Oct 2010 - 07:33

Ja sam isla pocetkom leta. Zaista mi se sve dopalo, od voza do Mecavnika. A jos smo imali srecu da napravimo zurku u vagon restoranu. Ali bukvalno smo igrali kao na ``najgoroj`` svadbi. A imala sam srecu da upoznam i jednu divnu osobu. Volim te organizovane ture mnogo vise nego sama da se organizujem.

#82 Jelena- Beograd

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 13. Oct 2010 - 07:48

Ako smo vec kod detalja, obavezno u Kustinom gradu kupite sapun sa kozjim mlekom.

:zaljubiska:

#83 Jelena- Beograd

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 13. Oct 2010 - 07:50

Prelepo mesto... Skoro nestvarno izgleda slika na kojoj ste vi. Sunce se promalja a slusate snimljenu pricu o svakoj stanici Sarganske osmice.

#84 Margarita

putnik

• Član
  • Poruka:183
  • ženski

Napisano: 10. Nov 2010 - 12:15

Mećavnik preporučujem svima za kratak odmor!

Jedno je od odredišta na koje bih odvela strance ( mnoštvo tura se odavde može odraditi, a pri tom boraviš u više nego pristojnom ( odličnom  :zaljubiska:!) smeštaju).

Mi smo boravili dva puta, jednom dve, drugi put tri noći, vozali se šarganskom. obišli Višegrad, šetali... i uživali natenane  :srce:...

E, da, mi inače putujemo sa prikolicom/ ( sada - prikolicama :srce:), i da potvrdim da je i za malu decu ovde sjajno, slobodno se dragi roditelji odlučite da  jedan lep, produženi vikend  provedete ovde .. ( na proleće recimo).

Pozdrav

#85 jucat

svetski putnik

• Član
  • Poruka:759
  • ženski

Napisano: 10. Nov 2010 - 14:39

Moram priznati da se nama Mecavnik dopao, ali kao jednodnevni izlet koji smo organizovali sa prijateljima dok smo boravili na Tari. Lepo je prosetati, videti, okrepiti se divnom hranom i sokovima i kolacima. Hrana je vrhunska i ne zna se sta je lepse, bolje i kvalitetnije, o pitama da ne govorim, fenomenalne su.
Jako mi se dopada i to sto postoji obdaniste dr Nele KarajlicPostavljena slika i to je fantasticno jer tamo lepo deca mogu da se izigraju do mile volje dok vi na miru pijete kaficu npr.
Interesantno mesto, ali mi ne bismo mogli biti tamo vise dana, vec svaki odlazak na Taru treba da proprati i poseta Mecavniku uz voznju Sarganskom osmicom npr.

U svakom slucaju: ZIVEO MECAVNIK JOS DUGO, DUGO!!!!

Ovu poruku je izmenio jucat: 10. Nov 2010 - 14:41

#86 cmoka80

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:1499
  • ženski

Napisano: 12. Nov 2010 - 00:15

Juco, potpisujem te 100%!

I da dodam, ako bih boravila u Kustinom hotel-gradu, iz Mećavnika bih svakog dana pravila izlete do okolnih lokaliteta. Ima mnogo toga lepog da se vidi :zaljubiska:
Fotografije: MFT
Putopisi: EGIPAT, o hotelu Hostmark Grand Seas, 2006.
                TASOS, Limenas 2008.
                SITONIJA, Paradiso/Neos Marmaras 2009.
                ZAKINTOS, Tsilivi 2010.

#87 DjordjeJ

turista

• Član
  • Poruka:52
  • muški

Napisano: 22. Jan 2011 - 11:58

Meni je Mećavnik simpatičan da se obiđe, naravno u kombinaciji sa vožnjom Šarganskom Osmicom, koja je i najinteresantnija. Evo nešto slika iz Drvengrada i sa voza:

http://www.pbase.com/jevtovic/zlatibor

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

#88 gligasteffani@yahoo.com

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 02. Jun 2011 - 17:55

Proveo sam vikend na Mecavniku, tj. Drvengradu, i mogu reci da sam odusevljen sa onim sto sam tamo video, sa smestajem, sa ishranom, cene koje su nize nego u Beogradu.Tamo je zemlja na nebu a nebo na zemlji. Ljubaznost osoblja, i osmeh koji se retko srece bar u nasem okruzenju. Toliko je Kusturica i njegov tim ulozio truda da sve to tako izgleda i funkcionise da je uspeh zagarantovan. Svaka cast ljudi, a o kvalitetu, ovakvi utisci su najbolja reklama!

#89 Kajcica

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 25. Mar 2012 - 18:14

Pogledaj porukuPerkone @ 26. Jul 2009 - 21:29

Ja sam bio proletos sa devojkom. Lepo je provozati se jednom Sarganskom 8-com kada je zalenilo i jednom kada je zima, mada je onda kraca relacija. Pa ako mi se bude zadesilo jednom da vidim i kako je zimi.

Posmatra se lep predeo, mada je to sve uglavnom isto jer se posmatra sa vece visine, zeljeznicke stanice su prelepe, Jatara pogotovo itd.

Komplet put sa par pauza traje oko 2h

Evo i jedna slika dok smo cekali:

Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0