Sarganska osmica-Kustin Mecavnik
Napisano: 16. Apr 2007 - 15:32
Idem za vikend ali nikoga ne znam ko je isao.
Hvala ljudi!
Napisano: 17. Apr 2007 - 10:16
Vrlo lepa tura, cena je bila 500 din, za decu 250 din, bilo je jako puno stranaca ljubitelja ovakvih pruga sa 2 tone foto opreme oko vrata.
Posle toga smo posetili Drvengrad koji je za svaku preporuku. Nije covek lud sto je takvo mesto izabrao za zivot, zna on sta radi
Takodje vredi posetiti izvor Bele vode, kazu da je voda jako lekovita, tu se gradi crkva Sv.Jovana i jako je lepo uredjeno oko tih izvora.
Ne znam da li je dostupno novo etno selo koje je Kusta napravio za novi film Zavet.
Najtoplije preporucujem ovu turu.
Ovu poruku je izmenio Putnica: 17. Apr 2007 - 10:20
Moj blog: http://putnica.mojblog.rs Moje MFT: http://www.putovanja...retraga/putnica
Evia, Peloponez, Hidra, Spetses, Zante, Olimpija, Metsovo, Kefalonija, Skijatos, Pelion, Lefkada
Napisano: 17. Apr 2007 - 18:40
Pojedine agencije ovu turu imaju u ponudi pa kao mogu da predpostavim sta ista podrazumeva, ali mi je trebala ovakva informacija iz prve ruke. Hvala jos jednom!
Prenecu utiske kad se vratim
Napisano: 23. Apr 2007 - 21:26
Koliko god dana da provedete na planini nece vam biti dosadno. Podrazumeva se da volite prirodu I bekstvo sa asfalta…
Eto,to su moji utisci.Vredi posetiti.
Nadam se da ce nekome ovo ovde ispisano biti od koristi
Pozz!
Napisano: 24. Apr 2007 - 15:42
Napisano: 24. Apr 2007 - 16:58
Napisano: 03. May 2007 - 19:02
Ja sam se upravo vratio sa Zlatibora, i jedan dan bio na opisanom izletu. Stvarno jebilo lepo. Stanica u sred guste sume, zeleznicka pruga koja se probija kroz to drvece, uzan kolosek - kao iz decije slikovnice.
Savet: mnogi ljudi su zalili sto nisu poneli praznu amblazu za vodu sa izvora Bele vode. Licno se time ne bavim, ALI kome treba, da zna da ponese. Voda ima cetvrtu u svetu pH vrednost i dobra je u borbi protiv koznih bolesti, zapalenja ocnijh kapaka i slicno. Ja se samo umio i gucnuo par gutljaja (jeziv ukus), neki su tankirali prazne flase koje su poneli, a ostali su patili sto nisu imali u cemu da natoce i ponesu.
Napisano: 03. May 2007 - 19:20
Napisano: 03. May 2007 - 19:28
Rastuzio me tvoj odgovor - preko puta Dzogazija se nekada nalazio jedan mali vojni objekat u i oko koga sam se ja igrao sa drugarima vojnicima "kaubojaca i Indijanaca" na stacionarnom logorovanju.
A postoji mogucnost da se i dalje nalazi tamo, jer odgovara tvom opisu "prakticno nista"!
Napisano: 03. May 2007 - 20:13
U svakom slucaju, super je gore. Bio kauboj ili indijanac ...
Napisano: 04. May 2007 - 21:21
Jel kratki filmic bio sa onim klincima u domu? Zakasnih na prvih 2-3 min pa
mu ne znam naslov, ali mi se extra svideo. I mi smo nafatali Kustu za slikanje, a videsmo i Cvijanovica u selu. Ja sam bio u martu, a tad vozic jos
uvek nije isao, no nije mi poslednji put da cu svracati tamo
Napisano: 06. May 2007 - 15:37
Pozdrav!
Napisano: 06. May 2007 - 15:53
Ja sam bio od početka projekcije filma, ali naslova nikako ne mogu da se setim... O nekom Cigančetu (glumilo prilično beličasto dete), koje izmedju života sa svojima na ulici i stalnih konflikata sa zakonom,i sigurnosti doma za maloletne kriminlace-bira dom.
Napisano: 06. May 2007 - 18:16
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0