VOLELA BIH DA OBIDJEM PARIZ, LONDON, RIM,BARSELONU NA PERIOD OD 15 DANA, SVOJIM KOLIMA.
Da li je neko isao tu turu, kakva je mogucnost dobijanja vize, i da li preko naseg Trevelhousa mogu da se rezervisu hoteli
GRADOVI EVROPE
Započeo/la: meda, 09. Apr 2007 20:20
3 odgovora na temu
Napisano: 09. Apr 2007 - 20:20
Napisano: 10. Apr 2007 - 13:24
Jesi li sigurna da bas sve ove gradove hoces da obidjes u jednoj turi? Cini mi se da su oni prilicno "rastrkani" za takav jedan obilazak, a 15 dana za sve to, ukljucujuci i put kolima, je apsolutno nedovoljno. Cak i da zanemarimo njihovu geografsku udaljenost, izabrala si gradove koji su zaista fantasticni i iole ozbiljniji obilazak bilo kog od njih zahteva minimum 6-7 dana.
Ako ipak resis da se upustis u takvu avanturu, dobijajnje sengenske vize za neku od ove 3 zemlje, kao i dobijanje UK vize ne bi trebalo da bude problem, naravno uz pribavljenu tonu papirologije, izgubljene sate u redovima ispred ambasada i naravno pre svega u zavisnosti od tvog statusa.
Hotele sigurno mozes da rezervises preko naseg Travelhouse-a, ali treba da znas da oni imaju ogranicen broj hotela u ponudi, tako da ti je mnogo bolja varijanta da rezervaciju uradis preko nekog od specijalizovanih sajtova te vrste (moj favorit je www.booking.com, nikad nisam imao ni namanji problem sa njima i uvek me fascinira jednostavnost celog sistema).
Pozdrav
Ako ipak resis da se upustis u takvu avanturu, dobijajnje sengenske vize za neku od ove 3 zemlje, kao i dobijanje UK vize ne bi trebalo da bude problem, naravno uz pribavljenu tonu papirologije, izgubljene sate u redovima ispred ambasada i naravno pre svega u zavisnosti od tvog statusa.
Hotele sigurno mozes da rezervises preko naseg Travelhouse-a, ali treba da znas da oni imaju ogranicen broj hotela u ponudi, tako da ti je mnogo bolja varijanta da rezervaciju uradis preko nekog od specijalizovanih sajtova te vrste (moj favorit je www.booking.com, nikad nisam imao ni namanji problem sa njima i uvek me fascinira jednostavnost celog sistema).
Pozdrav
Napisano: 14. Apr 2007 - 14:11
Moram da se složim sa Totijem da je 15 dana za ovakav put apsolutno premalo.
Čak i da letiš, a to je najjeftiniji vid prevoza izmedju ovih gradova, ostaje ti jedva po tri dana za svaki. Mislim da zaslužuju mnogo više ...
Čak i da letiš, a to je najjeftiniji vid prevoza izmedju ovih gradova, ostaje ti jedva po tri dana za svaki. Mislim da zaslužuju mnogo više ...
Napisano: 14. Apr 2007 - 19:11
Isto se slazem...ne vredi ti to...jer premalo vremena i neces doziveti lepo gradove...tj neces imati vremena da ih 'dozivis' na onaj nacin na koji treba...bolje se odluci za jedan grad u tom periodu...
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0