Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Vodic za emigraciju-Australija

3 odgovora na temu

#1 NikolaStanojevic

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 14. Oct 2010 - 06:28

Ovom porukom bih pozvao sve one koji imaju nekakva iskustva i saznanja o nacinima i proceduri emigracije da to ovde objave... :wub:

Zanima me da li neko zna koja je granica sto se tice godina za odlazak u Australiju?

Da li bi neko mogao da mi napise nesto vise o svemu tome? :wub: Unapred zahvalan :)

#2 MMMM

backpacker

• Član
  • Poruka:29
  • ženski

Napisano: 14. Oct 2010 - 11:24

Pogledaj porukuNikolaStanojevic @ 14. Oct 2010 - 06:28

Ovom porukom bih pozvao sve one koji imaju nekakva iskustva i saznanja o nacinima i proceduri emigracije da to ovde objave... Postavljena slika

Zanima me da li neko zna koja je granica sto se tice godina za odlazak u Australiju?

Da li bi neko mogao da mi napise nesto vise o svemu tome? Postavljena slika Unapred zahvalan Postavljena slika

Na sajtu AUSFIS ORGANIZATION kazu da primaju od 18-45 godina.
Sajt IMMI.GOV.AU sigurno ima jos podataka,nadjite ga pod forumom o Australiji!

#3 NikolaStanojevic

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 15. Oct 2010 - 04:42

MMMM jel postoji sansa da odu ljudi koji imaju preko 45 godina? Sta mislis?Naglasio bi da osoba koja bi isla ima jako dobru struku koja se trazi u Australiji i 34 godine radnog staza..Unapred zahvalan :)

Ovu poruku je izmenio NikolaStanojevic: 15. Oct 2010 - 04:43

#4 MMMM

backpacker

• Član
  • Poruka:29
  • ženski

Napisano: 15. Oct 2010 - 08:36

Pogledaj porukuNikolaStanojevic @ 15. Oct 2010 - 04:42

MMMM jel postoji sansa da odu ljudi koji imaju preko 45 godina? Sta mislis?Naglasio bi da osoba koja bi isla ima jako dobru struku koja se trazi u Australiji i 34 godine radnog staza..Unapred zahvalan Postavljena slika

Sansa postoji, ali dok ne dobijete od australske vlade odgovor,sve vam je drugo gledanje u pasulj; a to znate i sami! Srecno!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0