Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hostel u Bolonji?

• Ne možete pisati na ovoj temi
2 odgovora na temu

#1 tdusko

turista

• Član
  • Poruka:63

Napisano: 11. Oct 2010 - 18:34

Da li je neko nekada odsedao u nekom hostelu u Bolonji, a da moze da ga preporuci? Celu nedelju sam poslovno u nekoj selendri 100 Km od Bolonje pa bih mogao u povratku mogao da svratim u Bolonju i da provedem 2 noci i jedan dan tamo. Cuo sam da je Bolonja lepa i da se moze jedan ceo dan ispuniti obilascima.

Ako neko ima preporuku slobodno neka iznese. Jedini uslov je da u blizini postoji neki parking da mogu auto da ostavim.

Hvala

#2 andrej26

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1002
  • muški

Napisano: 11. Oct 2010 - 19:04

Pored Bolonje obidji obavezno i Ferraru koja je blizu, a lutajuci po internetu sam je stavio na spisak gradova za obilazak, krecem u sredu.
U Bolonji treba obici, tornjeve Azineli i Garizenda, Piazza Magiore glavni trg, Basilica San Petronio, Palazzo Comunale, Palazzo del Podesta, Neptunova palata, Santo Stefano, ......

Ovu poruku je izmenio DraganV: 24. Jan 2011 - 14:02
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#3 tdusko

turista

• Član
  • Poruka:63

Napisano: 12. Oct 2010 - 17:06

Hvala puno Andrej. Jos samo da nadjem hostel...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0