Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Svaki savet dobrodošao - potrebna pomoć u planiranju puta

20 odgovora na temu

#16 andrej26

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1002
  • muški

Napisano: 11. Sep 2010 - 19:47

Pogledaj porukuannica @ 09. Sep 2010 - 10:48

-da li su neophodni lanci ili zimske gume jer idu u novembru
- aparat za gašenje požara?
-šta je to što vam je trebalo na putu a niste znali, ili ste znali pa vam je olakšalo put
...
Gume zimske su u Novembru ja mislim obavezne, pogotovo sto i vreme moze da se pokvari, mada ne verujem.
Mali reso sa buvljaka da stanu na nekoj lepoj livadi i skuvaju kafi ili caj i odmore. Mladi su , samo dobra priprema pomocu Michelina i to je to. Platne kartice ....

Ovu poruku je izmenio DraganV: 24. Jan 2011 - 14:05
skracen citat

#17 aladarinho

putnik

• Član
  • Poruka:138
  • muški

Napisano: 21. Sep 2010 - 15:24

Možda jedno bizarno pitanje...A jel deca imaju britansku vizu? Jer,u slučaju da nemaju,čeka se 15-20 dana i košta 8.900 dinara po osobi...Čisto da napomenem,mada verovatno imaju vizu čim su isplanirali London u turi...

Pozdrav i nek im je srećan put!

#18 annica

svetski putnik

• Član
  • Poruka:924
  • ženski

Napisano: 21. Sep 2010 - 19:25

Pitanje nije bizarno, naprotiv! Ne nemaju vizu, ali znaju da im treba. Radi se na tome... Hvala :D

Da umemo, mogli bismo lepo provesti ovu sredu trčeći odmornim nogama za gladnim očima, puniti srce radošću što postojimo, čuditi se velikoj tajni života, čiji smo slučajni i srećni gosti. (Duško Radović)

Švedska - putopis

#19 ljerka

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2862
  • ženski

Napisano: 21. Sep 2010 - 20:00

annice,

1.neka sa sajta mimistarstva inostranih poslova, zlu ne trebalo, odstampaju adrese i telefone nasih ambasada i konzulata u zemljama koje nameravaju posetiti. Veruj mi, korisno je to imati sa sobom, meni se desilo jednom davno da sam ostala bez pasosa, pa mi je nasa ambasada jos kako bila od koristi. Ja nosim i kopiju pasosa.

2. Mozda ce im i ovo koristiti ako su zainteresovani :

http://www.amss.org....nove&Itemid=136

Ovu poruku je izmenio ljerka: 21. Sep 2010 - 20:04

#20 ljerka

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2862
  • ženski

Napisano: 22. Sep 2010 - 06:23

U vezi obavezne opreme za automobile, :

http://www.konstill.com/hr_obvezna_oprema_e.html

Skroluj do kraja stranice, imas pregled po zemljama :

http://www.vrelegume...&id_cikkek=1643

#21 annica

svetski putnik

• Član
  • Poruka:924
  • ženski

Napisano: 22. Sep 2010 - 21:23

Eh, Ljerka... :srce: Hvala ti mnogo!

Da umemo, mogli bismo lepo provesti ovu sredu trčeći odmornim nogama za gladnim očima, puniti srce radošću što postojimo, čuditi se velikoj tajni života, čiji smo slučajni i srećni gosti. (Duško Radović)

Švedska - putopis

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0